18

Месия

преди 11 години

Хора с подобна съдба винаги ме изумяват с изключителния си дух! Животите им са сякаш за наше назидание- уж здрави и пълноценни, а вечно мрънкащи ние, а те стихии! Поклон!

17

Анонимен

преди 11 години

Само си помислете какво му е на този човек!Събужда се сутрин,и за да се придвижи от леглото,трябва първо да сложи протезите!Вечер,преди да полегне,трябва да ги свали.Само това си помислете,и замълчете ... отдайте чест,или направете нисък поклон пред силата на духа и волята на този човек!

16

Анонимен

преди 11 години

Човешката воля е непобедима!Браво момче,долу БЮРОКРАТЩИНАТА-помагали му куките!А на вас съдиите ,помагат ли ви с нещо ДЪРВЕНИТЕ глави,които носите на раменете си?

15

Анонимен

преди 11 години

Свалям шапка на такива хора като тези спортисти, които не се предават, борят се и доказват, че животът продължава и така са пример на куп хленчещи хора. Но не смятам, че трябва да могат да участват наравно със здравите, понеже къде е човекът и къде е машината? Каква е разликата да се качим на мотор, който задвижваме в динамо, което въртим с крак и с който развиваме 100км/час примерно, или да бягаме не със своите крайници? Ако се допусне подобно участие, ще се опорачи и спорта...

14

Робокоп

преди 11 години

С това оборудване сигурно се печели по-лесно, от колкото с истински крака.Що направо не го качат на мотор и така да се състезава със зравите?

13

мдааа

преди 11 години

Настръхвам като чета тези неща и гледам тази снимка!

12

Българин

преди 11 години

Само поклон пред такива Хора !!!!Авторът на статията е забравил да спомене един еднорък централен нападател на Бразилия от времето на Пеле.

11

Анонимен

преди 11 години

Можем да се поучим от подобни хора... никога не се отказвайте да преследвате мечтите си... всичко е постижимо и зависи само от нас и нашият борбен дух!

10

Алов

преди 11 години

Като са такива спортни натури инвалидите защо си стоят по инвалидните колички , получават пенсии за инвалидност и просят? Това не е ли дискриминация към здравите хора?

9

до 10

преди 11 години

прав си, браво на човека, но ако сме обективни, той е с предимство, пред другите! гледах предаване по дискавъри, как хора с такива " приспособления" да правят по 2 - 3 метра отскок без проблем и да се движат с по - голяма скорост от обикновено, защото това " приспособление пружинира много по - силно от мускулите на краката и дава по - голямо ускорение, без да се напряга състезателя! човека от предаването просто прескочи и двуметрова ограда без проблем!

8

Анонимен

преди 11 години

Яааа, и в събота работели...

7

Анонимен

преди 11 години

Просташките и цинични коментари на *** явно се толерират и си стоят непипнати,за разлика от всеки друг малко по-пипeрлив израз и изказ на свободното слово.Що така?Дайте възможни версии за този на пръв поглед(само на пръв поглед обаче!) парадоксален форумен факт?

6

Мда

преди 11 години

vbox7/play:0b31c3d1

5

Четете бе

преди 11 години

Българин трамбова на един крак:Четете второто изречение:"Иван Тодоров не спира да се отказва от мечтата си да практикува любимия спорт и е един от незаменимите в отбора на "Левски"." - и тук идва въпроса.... - Той не спира да се отказва от мечтите си ? ! ?

4

Анонимен

преди 11 години

Наистина е голям човек и сигурно вдъхновява милиони хора, но ако трябва да сме обективни, просто няма да е честно да се състезава със здрави хора, тъй като откъдето и да се погледне, не са на равни начала...

3

до 3

преди 11 години

Ти пък мислиш, че в събота някой седи в офиса на днес.беге и модерира нещо ли?

2

Анонимен

преди 11 години

Да ме прощава тоз Писториус, жалко, че е инвалид, обаче и на мен ми изглежда, че тия протези му дават предимство, и няма да е честно.

1

Алов

преди 11 години

Сакатите доста нагло парадират показно със своята инвалидност.Трябва все да се доказват и да ги съжаляват хората. Този *** също. Ама да му вземат изкуствените лапатари и да видим дали като гъсеница няма да пълзи. С костенурки тогава ще се състезава.