23

!!!!!

преди 12 години

От както се помня се слушам за едни и същи проблеми и задължените да ги решат НЕ ГО ПРАВЯТ. ИМат икономически интерес да не се случва или просто са некадърни, но и в двата случая трябва да бъдат УВОЛНЕНИ, защото присвояват и прахосват народна пара. Вече х0 години сумата и народ умря от цигари, всичките са уведомени! Избиха сумата и народ по пешеходни пътеки ИМА ЗАКОН. Компании *** и АЛЧНИ алкохолици се присимиват на хората дето не пият вместо с прото затваряне на "плювалника" да си спечелят трезв водач в компания. БАБАИТЛЪК - ГОЛЕМИ СТЕ ВСИЧКИ до докато влезете в дупката 1х2. Пазете се от такива ВЕЛИЧИЯ, да не влезете в гроба с тях или заради тях.

22

Анонимен

преди 12 години

Само 4.5% пият повече от 100мл дневно ????? ега ти и статистиката. значи всички тия пияници около мене, вкл. и аз или лъжем или не съществуваме. Народа вари ракии и вина и пафка кат локомотив - и без статистики го виждам

21

до Пушачите

преди 12 години

Не ви ли писна да смърдите??? Спрете да тровите себе си и другите около вас. Пушачиде да ходят в кофите.

20

Анкета как се прави!

преди 12 години

А колко е общия брой на анкетираните, че не става ясно.... аман от ***! Празни % не значат нищо, когато няма база за сравнение! Изтопанчили там някви % и говорят за да има суматоха, стрес, разделение и да се чудят как да си оправдаят бюджетите за тия проучвания. Първи-втори курс студенти, правят по-добро проучване с методично подкрепена статистика....

19

osata

преди 12 години

Добре де, докога ще се предъвква тази тема? Взе се решение и толкова. Винаги ще има и доволни, и недоволни.По-вероятната причина е да се отклонява недоволството на хората от наболелите проблеми в ежедневието ни като ниския стандарт на живот, високите такси, ниските заплати и пенсии... много са за изброяване. Това е истинският проблем, а не тютюнопушенето!

18

МОЛЯ?

преди 12 години

Само 4.5% пиели повече от 100 грама на ден твърдо???!!! Това проучване да си го заврът у гъзъ!...Или може би има техническа грешка с десетичната точка ??...Както и да е,но тука се пие яко и постоянно! Точка по въпроса!

17

www

преди 12 години

ЧУДЯ СЕ ЗАЩО ИМ ЗАБРАНЯВАТЕ ДА СЕ ТРОВЯТ - НАЛИ ЗНАЕТЕ ЧЕ ПЛАНЕТАТА НИ Е ВЕЧЕ ПРЕНАСЕЛЕНА И ТРЯБВА МАЛКО ДА СЕ НАМАЛИ ТОВА НАСЕЛЕНИЕ..

16

вени

преди 12 години

"Според индекса на телесната маса 61 процента от запитаните са в норма, останалите са над нормата, като около 37 на сто от тях са със затлъстяване."...А, аз къде съм тогава - в тези едва 2 % под нормата - вземете се в ръце и вижте колко хора има и с поднормено тегло ...

15

Анонимен

преди 12 години

тютюнът е вреден ! пушете джоинт ;)

14

Анонимен

преди 12 години

за една кутия цигари аз колко ***ки съм е**л ..........................

13

Анонимен

преди 12 години

Аз държа питейно заведение и да ви кажа, нямам нито един клиент, който да се ограничава само със 100 мл.

12

Гошо

преди 12 години

Ядосан сабьор

11

Ядосан

преди 12 години

Стига сте мънкали бе .. и аз съм пушач и одобрявам да не се пуши и е толкова по чист въздуха в клуба и виждам мацките чак в другия край на клуба.Яд ме е че пред години запалих първата си цигара от любопитство и това е достатъчно да се пристраштиш като си мислиш че е гадно и никога не би повторил..

10

Анонимен

преди 12 години

голяма работа.толкова е лесно да умреш.трудно е да се живее

9

Късата памет!

преди 12 години

А, то между другото... Като сте тръгнали да РАЗБИВАТЕ туризма...(заради цигарите) Да си припомним кво стана със ЗЕМЕДЕЛИЕТО и ПРОМИШЛЕННОСТТА в България... Разруха!!! Едни държави като Словения и Словакия през 1993 година не знаеха къде да си построят ПАРЛАМЕНТ!!! Сега са по-напред от НАС с 1000 години... А, Ние българите от какво ще направим държава за себе си? От туризъм ли, от земеделие ли, от промошленност ли... ОТ КАКВО???

8

Късата памет!

преди 12 години

Като приемахте последния закон против пушачите какво писахте в тоя същия форум? А да ви го напомня: "Заведенията ще се напълнят с клиенти НЕПУШАЧИ, които не са влизали досега там и ТУРизъма няма да пострада". Стана ли тая работа? Ами май не стана... Гледам нещо и по Чешките и по Руските, пък и по Словашките туроператори паднаха цените на иначе и без това евтините екскурзии... Няма нищо бе, MALL- музей! После HOTEL- музей! После ще има и държава МУЗЕЙ! Ама ЕВРОЗАКОНИТЕ са приоритет номер 1!!!!!!!

7

тихата_стъпка

преди 12 години

Тези статистики от училищата в междучасията ли ги изкарахте? Я се стягайте, пием и пушим много повече.

6

Men

преди 12 години

i po 10 ka4aka min !

5

Анонимен

преди 12 години

И ЦИГАРИТЕ ЛИ ВЕЧЕ ЗАПОЧНАХА ДА НИ БРОЯТ.АМИ КОЛКО ПУРИ ПУШИ ТИКВАТА КОЛКО И КОИ МУ ГИ ДОСТАВЯ ,ЗАЩО НЕ КАЖЕТЕ.

4

ooo

преди 12 години

Въпросът не е, колко дълго ще живеем, а как живеем. Бира без алкохол, секс през компютъра, кръчма без цигара... *** живота!