9

Анонимен

преди 11 години

Bravo ako ne sasipeme ne6to , nqma da sme B,G !

8

Банго

преди 11 години

Василе , не виждаш по-далеч от носа си.Не се излагай като се опитваш да разсъждаваш.

7

!!!!!

преди 11 години

Д.Л. прецака отбора преди 4г. - сега го прави пак много успешно !!!

6

Васил

преди 11 години

Не разбирам за кого се помисли Стойчев, че да поставя ултиматуми?! Най-вече не разбирам хората, които го подкрепят. Та той съсипа националния ни отбор точно преди олимпиадата и световната лига! Можеше скандалът и оставката му да изчакат още месец и половина, нали?! И най-стратегическият му ход - да накара Казийски също да се откаже от националния отбор. Скандалджия, превратаджия и манипулатор от класа! Но нормално е, треньор - разбира от психология.

5

Анонимен

преди 11 години

Какъв де*ил трябва да си, че да не можеш да проумееш, че само ВРЕДИШ бе! Дядо Лазаров е болен човечец... Вече имам чувството, че и трета световна да стане (недай си Боже), той още ще си седи на поста и няма да подаде оставка... Алчно, алчно...За съжаление нито протести, нито петиции, нито със сила можем да се борим срещу глупостта! България! Това е.

4

Стефанов

преди 11 години

Искам оставката на Лазаров!

3

Анонимен

преди 11 години

Радостин Стойчев да си затваря голямата уста,че достатъчно каши забърка особено със слабите резултати на отбора,сега да не се изхвърля да определя кой трябвало да е треньор,кои помощни, щото него никой не го пита.

2

Анонимен

преди 11 години

То целата държава е каша и недоразумение вие сте се хванали за хвани топковците - циркаджии.

1

ЗОРО

преди 11 години

КОМЕНТАРИ......Какви коментари БЕ,то жалка работа! Тези усетиха,че ще има пари и се самоизядоха! Национални състезатели.....СМЯЯЯХ...!!!