37

Анонимен

преди 11 години

Андрешковците се радват,когато богатите плачат.Какво в същност става.Големия мафиоз Делян Пеевски син на Ирен Кръстева,която ограби ТОТО то и заграбил почти целия медиен пазар искаше да лапне и пресгрупата.Данев и Павлов му я взеха прод носа.Гроздев е човек на Пеевси респективно на ДПС и Доган и беше троянския кон в съдружието.Ония двамата го извъртяха и му взеха дяловете.Сега ДПС и Пеевски водят война.Когато Атовете се бият магаретата си мълчът.Не ги мислете те шъ са оправят.Ей го Вальо Топло.

36

жоро

преди 11 години

Мдаа, лошо. И личните им сметки да запорират. И по-бързичко да разследват - така е редно. А не Донев да се чувства герой едва ли не.

35

Mladen

преди 11 години

Страх ли ги е от прокуратурата да направят това, което очевидно трябва да се направи в този случай. Много е съмнително как през ден запоритрат различни сметки. И защо трябва да избират лични или на юридически лица?

34

Ana Minkowa

преди 11 години

А кога ще бъде направено нещо, което наистина да ги засегне? Финансово имам предвид, то се видя, че за репутацията си пет пари не дават!

33

Стамат

преди 11 години

Сега ми става ясно, защо така са формулирани повдигнатите обвинения - защото за тях се налага запор на фирмите на разследваните и бизнеса им отива на кино. Явно това е била и целта на поръчителя, защото за мен това си е чисто бизнес разчистване на сметки!

32

Filipa

преди 11 години

Пак всичко се обърка, Донев и Павлов, май ще се изнижат ни лук яли, ни лук мирисали от тази ситуация. А на всеки средно интелигентен човек му е ясно, че те са виновни. Препирали са пари презз вестниците. Те са си опели кошницата!

31

Заря

преди 11 години

Изгоряха служителите във фирмите на Павлов и Донев. Какво са виновни те, че да ги лишават от заработените заплати!?

30

Radostina

преди 11 години

Практически погледнато се оказва, че няма запорирано имущество, нито на Донев, нито на Павлов. Някой може ли да ми обясни защо се случва това. Не мога да разбера защо им се осигурява този комфорт и с какво са го заслужили?

29

Georgi

преди 11 години

Честно казано, очаквах малко повече от прокуратурата този път. Това размотаване няма да доведе до никакви прилични резултати. И двамата ще продължат с машинациите и далаврите. Това е много жалко защото наистина имаше възможност, един път нещо положително да се случи у нас!

28

Кума Лиса

преди 11 години

Отдавна трябваше да са преминали в изземване на имущество, не само запор! Тези двамата дължат империите си не на честен труд и спестявания, а на пладнешки обири. Неслучайно толкова настоятелно искат да напъхат и свои хора във властта, та комфортът им да е още по-стабилен... Крайно време да заменят тези си костюми с раирани!

27

zhoro_nov

преди 11 години

А и по-долу пишещите са прави + запор на личните им сметки и забрана и на двамцата да напускат страната. Че както ги е страх.....

26

zhoro_nov

преди 11 години

Защо сега Донев не се изказва цинично колко е богат и не го интересуват бедните, както беше правил по време на скандала с наглите цени на лекарствата.

25

Stella

преди 11 години

Къса ми се направо сърцето как ще им запорират сметките на тези честни бизнесмени. Донев вече стана милиардер, продавайки с космически надценки илачите у нас изнудвайки болниците. Бойният му другар Павлов след като прибра къде що можа от столичната хазна, реши да се цани медиен магнат! Чудна родна приказка в стил Рокфелер или милионерите на прехода!

24

диана

преди 11 години

Могат ли Огнян Донев и Любомир Павлов да докажат произхода на парите си? Защото Донев е милиардер,а Павлов напоследък си е купил едни китни имения в Кан и взел,че станал съсед на саудитското кралско семейство и ако не могат да докажат от къде са им парите,трябва да им се конфискува цялото имущество?

23

Ogi

преди 11 години

Чудя се кога ще станат ясни резултатите от експертизата на записа и дали тохгава ще им бъдат запорирани и личните сметки. Гледам, че Донев е отишъл до Сърбия, не е ли редно да му се забрани да напуска страната?

22

idiot_

преди 11 години

Нека !! Време беше, особено след като има достатъчно доказателства за техните провинения, нека ги запорират. Нали се искаше да се чете закона - ето чете се. И се спазва. Така трябва да бъде и да нямат време да изнасят това, което е останало...!!

21

perfektnata_burq

преди 11 години

запор трябва и на личните им сметки, за да не се окажат извън българия в един момент

20

bezpartien

преди 11 години

не само запор трябва да има, ами и забрана за излизане от страната, защото вероятността да се укрият е много голяма

19

Южняк

преди 11 години

Тия хора си помислиха, че държавата е тяхна ама не са познали! Не могат просто така да си правят каквото искат - къде беше прокуратурата преди години като далаверите им бяха повече от ясни, ама чак сега се сетиха да повдигат обвинения срещу тях!

18

lilava_duga

преди 11 години

"Според прокуратурата има достатъчно доказателства, че чрез четири фалшиви документа Любомир Павлов съзнателно е дал възможност на Огнян Донев да получи 43 процента от акциите на "Медийна група България". - Щом е така да се действа. Да не се позволява на Донев и Павлов да правят още машинации.