17

Анонимен

преди 11 години

kvo go nagradili sas sto shokolada hahaha ,***.

16

5q

преди 11 години

И 200 пъти да дари кръв, ако на него му се наложи да му прелеят ще кажат на близките му: "Дайте кръв, за да му прелеем!"Нещастници!Никога няма да дам кръв, освен ако не е за приятел или роднина!

15

Анонимен

преди 11 години

Браво на човека , но ми е интересно с какво го наградиха .

14

Анонимен

преди 11 години

Даряването на кръв би трябвало да е полезно за организма, едно време са лекували като пускат кръв. Отделно така се спасява живот.

13

Анна

преди 11 години

Жените имат право да даряват през два месеца, заради кръвта, която губят по време на месечния си цикъл. Аз дарявам кръв от миналата година, но редовно. Случвало ми се е да припадам поради нарушаване на кръвообращението. Имам най-рядката кръвна група 0(-), универсален донор съм и разбирам колко е важно за нуждаещите се да не се отказвам.

12

Анонимен

преди 11 години

11, супер неграмотен си! А и говориш пълну глупости. Тук в Швеция е нормално да се дава кръв, има едни автобусчета, които обикалят и хората дават кръв в тях.

11

Анонимен

преди 11 години

KAK MOJESH DA SI DAVASH KRAVRA EI TAKA BEZ DA IMA NUJDA NIAKOI BLZAK,,,OKADE SI SIGOREN CHE NESI PRAVET DALA VERI S TVOETA KRAV,,,,,,V ZAPADA NIKOGA NESA DAVA KRAV EI TAKA BEZDA ZNARSH NA KOI E DAVASH,,,,,V BALGARIA NISHTO NEE SIGORNO.

10

Табаните

преди 11 години

Ей, 7-ми, а табаните помниш ли ги :-)

9

Ахахаха

преди 11 години

Магнгалите пред болниците дават кръв /срещу заплащане/ през ден. Хайде да не се правим на луди, а :)))

8

азз

преди 11 години

жив и здрав да е чиляка,още дълги години!

7

Да ви разкажа

преди 11 години

В казармата, даваме кръв. Няма искаш, няма неискаш. Пуснаха банката ... и едната сестра като се наведе ... и като се надървих !!! Кръвта тръгна обратно от банката ! Честно !

6

Анонимен

преди 11 години

Тоя е баси пиандурника - 100 пъти да дари кръв, сигурно ще живее 100 години с толкова интензивна подмяна на кръвта

5

Манго

преди 11 години

Ако тръгнат да награждават според честотата на кръводаряване, брат'чедите ще се окичат целите :)

4

Ралица Раева

преди 11 години

Аз дарявам кръв поне 2 пъти в годината. Последно на 05. юни 2012г. Няма нищо страшно и болезнено в процедурата. дори нищо не се вижда. С попълването на формуляра отнема около 15 мин, но дарява цял един живот. Моля, бъдете по-смели и помагайте на тези, които имат нужда от това!

3

Инж.Гошо

преди 11 години

И аз бях така, страх до дупка.Обаче в един прекрасен ден се оказа,че с мой колега сме една кръвна група и на принципа мечка страх мен не страх,стиснах зъби и дадох кръв.Е не отричам, че и сестринския състав ме предразположи :P

2

тихата_стъпка

преди 11 години

Ами браво на хората, кой знае колко ли живота са спасили с даренията си. Както се казва, дано на никой да не се налага да се ползва от услугите им, казано в положителен смисъл на думата.

1

Ивайло

преди 11 години

Много ясно, че няма нито един коментар. Ама новината ако беше за София-провинцията, Бойко-Станишев... да са се излели един тон глупости до сега. *** народ! Страх ме е от игли иначе искам да даря кръв!