51

Анонимен

преди 11 години

a buntovnitsite shtoto pak sa ANGELI NEBESNI i niamat nito edna nevinna JERTVA Rusia dviji peshki kam Siria novinka dva Ruski BOINI koraba PATUVAT na tam za da paziat interesite si v darjavata da vidim sega s kvo shte otvarnat XAMERIKANTSITE ot den na den po GORESHTO

50

Анонимен

преди 11 години

практиката показва че това ще продължава докато не махнат асад и дойдат тия ненормални ислямисти типа шариат или интервенция със същите последствия но сега наблюдаваме на кой ще се окажат по здрави нервите русия или америка

49

до 58

преди 11 години

На Орлов мост не бяхте терористи, седерастче! Бехте при партийния дом, когато го запалихте и пред парламента през 1998г.Терористи са и лидерите, които издигнахте - все хора, продали държавата си кой за колежа на децата в чужбина, кой за собствената си кариерка. Тероризъм е унищожаването на образованието, здравеопазването, пенсионната система, селското стопанство и поминъка на милиони българи.

48

Анонимен

преди 11 години

Жалко за обикновенните хорица в Сирия! Ако погледнем какво стана година след събитията в Северна африка ще видим, че е само разруха.

47

Анонимен

преди 11 години

Сигурно и ние бяхме терористи когато се събрахме на Орлов мост преди 22 години , само че в очите на безпросветните ***.

46

Ново заглавие

преди 11 години

Сирийската армия системно избива терористи облечени в цивилни дрехи.Мисля, че така е праивлно да се напише.

45

Анонимен

преди 11 години

Томас, интересно , ако утре излезеш на протест и те набие родната полиция на кого ще разчиташ , на арменския , руския или на българския поп , предлаагм ти на арменския , защото на времето е свършил най -полезна работа , ако се ограмотиш ще разбереш каква.

44

До Гарибалди

преди 11 години

Не е само в този форум. Вчера една седерушка ми пусна линк към "Дейли мейл", да прочета съответната "обективна" статия, пък аз се зачетох в коментарите и открих, че дори и в англия зомбитата са на изчезване.

43

Анонимен

преди 11 години

Тези дали са чели това?"Според статия на водещия германски всекидневник "Франкфуртер алгемайне цайтунг" (ФАЗ) клането в Хула всъщност обаче е било извършено от сунити, противници на Асад."

42

Гарибалди

преди 11 години

Радвам се че този форум преобладават хората с будно съзнание и не промити мозъци. Сирийската армия има dостатъчно мишени-ислямисти-терористи по които да стреля ,за да защити живота на гражданите си. Заключението на Амнести.... е тенденциозно и има за цел да обслужи господарите си. Доказа се, че няколкото големи избивания на цивилни не са дело на сирийската армия,а на терористите и техните външни помагачи-наемници. Разбира се че при един артилерийски обстрел,колкото и да е прецизен може да има и невинни жертви.Американците избиха хиляди цивилни в Ирак. Натовци избиха хиляди цивилни в Либия. Хиляди цивилни избиха и в Афганистан ,а и продължават.Американците на своя територия избиха-живи запалиха около 100 богомолци преди време, понеже не искаха ,да напуснат молитвеният си дом.И до ден днешен няма осъдени прокурори дали разрешение за атаката.Както и на агентите на ФБР участвали в атаката. Воя който сега наддава запада са като крокодилските сълзи.Ако Запада наистина милее за демокрацията трябва да започне от Саудитска арабия и съседите и където господстват средновековни мракобеснически режими и няма и наченки на демокрация. А си е истинска диктатура. Да но тези режими са проамерикански,богати на петрол и трябва да се запази статуквото.Събитията в Сирия са исценирани отвън.Отвън идват подсрекателствата,парите и оръжията.Ако в САЩ се появят въоръжени формирования които искат да сменят насила властта,ще ги избият като кучета до един.

41

????

преди 11 години

Кога "Амнести" ще се запита, колко цивилни са загинали от Единствените до сега "хуманитарни" интервенции над Хирошима и Нагасаки, и коя е Единствената "хуманитарна" страна пуснала тези "хуманитарни" устройства над цивилно население???

40

Анонимен

преди 11 години

Амнести Интернешънъл твърди това, за което й е платено. Който плаща, той поръчва музиката. А пък в информацията от извора се твърди точно обратното, че САЩ и сателитите й подкрепят чрез наемниците си клането на напълно невинни хора в Сирия. Адреса за обвиненията за престъпления срещу човечеството и за военните престъпления трябва да се насочи срещу спонсорите на тези кланета

39

Анонимен

преди 11 години

На 07.06. при появата на "НЛО-то", Русия изрази позицията си, че всяка военна интервенция в Сирия, без мандат от ООН се явява -"casus belli", така че да се надяваме страните от нато да не искат да се запознаят от близо със синтеза на водорода.

38

anonimen

преди 11 години

Tezi sastite tvardiaha,ce i Sadam Hjsein ima himicesko orazie,a posle se okaza ce niamalo

37

ан

преди 11 години

АМИ АКО НИЕ НАРАМИМЕ КАЛАШНИЦИТЕ И СМЕ В ЦИВИЛНИ ДРЕХИ И ЗАПОЧНЕМЕ ДА УБИВАМЕ ПОЛИЦАИ И ВОЕННИ КАКВО ЩЕ СТАНЕ? ТОЧНО ТОВА СЕ СЛУЧВА В СИРИЯ И НЕ САМО ТАМ. И В ЛИБИЯ СЕ СЛУЧИ СЪЩОТО. НО В СИРИЯ НЕЩАТА СЕ СЛУЧВАТ СЪС БЛАГОСЛОВИЯТА НА ХАМЕРИКАНЦИТЕ. АСАД НЕ ИМ СЕЕ НАДУПИЛ КАКТО СЕ НАДУПВАТ ОСТАНАЛИТЕ ДУПЕДАВЦИ И Е ТРЪН В ОЧИТЕ НА ХАМЕРИКАНЦИТЕ ЧЕ Е СЪС РУСИЯ. ЗАТОВА ИСКАТ ДА ГО УНИЩОЖАТ. КОЙТО НЕЕ С ХАМЕРАКАНЦИТЕ Е ПРОТИВ ХАМЕРИКАНЦИТЕ. ТОВАЕ МОТОТО НО СБИРЩИНАТА ОТВЪД ОКЕАНА..

36

Гацо

преди 11 години

Той Ердоган по-полека с подкрепата за опозицията в Сирия, че в задния му двор турската войска действа систематично и доста по-безмилостно от Асад и там верно цели кюрдски села изчезват от картата заедно с обитателите...

35

Гацо

преди 11 години

"Сирийската армия системно избива цивилни"! Егати новината, егати откритието!Е кви да избива? Тея дето стрелят срещу армията са цивилни! Или аз пропускам нещо - да не са войници от турската или саудитската армия? Ако в Америка некой цивилен нарами калашник и се опита да сваля властта, стреляйки срещу полицаи и военни какво ли го чака? Дали ще го защити некой в ООН-то че е цивилен?

34

dimbul

преди 11 години

А бе ей, ало! Този другарю Асад с комунизъма си колко хора бе убил, по малко от баща си или не.

33

Към Днес БГ

преди 11 години

Много Ви моля, да имате в предвид, чеима хора, които четат новини директно на други езици, директно от други осведомителни агенции, освен Вашата. Публикувате информация, която е меко казано неистинска, това лъжлива информация, целяща да заблуди Българската общественост. Истината е, че НАТО, начело с Щатите цели да подготви световното обществено мнение за подготвяното нахлуване в Сирия от войски на НАТО. А това ще е Световен конфликт с глобални последици. Държави ще изчезнат от картата.

32

Анонимен

преди 11 години

Много знаеш ти какво искат хората в Сирия, такива говорители от името на други хора и цели народи най ги мразя. Далеч си от реалността.