341

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ Е ФАТМАШКО -ЧЕНГЕСАРСКА МАФИЯ

340

Минка

преди 11 години

От кога на хилядите им викат стотици?

339

Анонимен

преди 11 години

Поздравления на всички протестиращи,а държавата доказва , че на власт са мутро-милиционери.

338

Анонимен

преди 11 години

мдам идва времето на зелените партии :)

337

Гогата

преди 11 години

На мутрите и олигарсите не им пука за нас,за това само ние можем да си помогнем.Ние сме единствените собственици на земята ни!!Оставка на мутрите от гроб!!!Искаме си земята!!!ОСТАВКА!!!!

336

123

преди 11 години

Не бат Байко а царю Бойко или как вече да му викаме. Тоя се превръща в диктатор прави каквото си иска и не му пука вече от никой. *аси мафията ***.

335

bfm

преди 11 години

Не мога да разбера как така си хем за строежа на нова атомна централа, хем против изсичането на горите? Или си природозащитник или не си ... или си просто анти...

334

pimpalicious

преди 11 години

Ние си го избрахме и сега щем нещем прекланяме главите и това е. Като протестирахме толкова много срещу отказа от АЕЦ ''Белене'' да не би да постигнахме нещо? Хубавото е че поне до рефендум ще се стигне и тогава всеки да си изкаже мнението. Но като цяло в тази държава с такава управляваща партия не е лесно да се противопоставиш на произволията. В България през последните 3 години няма демокрация, а само диктатура.

333

Анонимен

преди 11 години

Ей сега по еничарската Босфор ТВ се появи педалът Борисов (дето мафията го държи за премиер) и на практика каза, че мнението на хората не го интересува, народът нека си протестира, те щели да си правят, каквото си искат и щели да приемат каквито си желаят лобистки закони. И още се намират платени ***, дето нагло да лъжат, че тоя бил работел за народа на България..... Работи, но единствено в интерес на олигарсите и чуждите си господари.

332

Наблюдател

преди 11 години

Ха,до сега 3-*** природозащитници не са съгласни да чистят природата.Явно им се плаща само да протестират.Подозирах го,но сега вече се убедих със сигурност.

331

дедо ви википедия

преди 11 години

Клептокрацията е форма на управление, в което държавните решения са мотивирани главно от непосредствените материални интереси на тесен кръг хора, които са на власт. Политическите дейци на тази върхушка са наречани клептократи.За клептокрацията са характерни корупция, лобизъм, пране на пари, и пренебрегване на дългосрочни цели.

330

Radiacionen tip

преди 11 години

Премиерът посочи, че законът е лобистки и по отношение на всички тези, които искат България да се върне на мястото, което заемаше в ски спорта. По думите на Борисов по-скоро лобистки са тези интереси, които в момента говорят срещу този закон.Сега пък незнаел и га приели без него!? Е, кое е вярното? Ти и за Белене не си в час, ама... Издишате, вождеее, издишатеее....

329

leonsio

преди 11 години

"Високи, сини планини..."- няма да ги има! "Реки и златни равнини"- абсурд! Белене- тоже! И кво ще има- тиква с праз!?

328

Срамът на България

преди 11 години

Българските медии се разлигавиха за рождения ден на премиера и обясняваха с подробности как на 13 юни върволица от министри, депутати, функционери на ГЕРБ и обикновени подмазвачи от близкото обкръжение на Бойко Борисов се изви пред кабинета му, за да му честити. Ситуацията леко напомня Северна Корея, където рожденият ден на любимия вожд е национален празник. С подробности вестници и телевизии съобщаваха какви дарове са му поднасяни, достойни за неговия учител Тодор Живков - като се почне от торта с форма на магистрала (за да раздаде парчетата и символично). Медиите цял ден ги предъвкваха, къде откровено угоднически, къде с (много) скрита ирония. Едно изброяване на всички дарове може да предизвика повръщане. На опашката се наредиха и президентът, и председателката на Народното събрание, които коленопреклонно се явиха в Министерския съвет, а Плевнелиев възторжено благодари след срещата, че премиерът му е отделил много време. Самият премиер тържествено откри три километра магистрала, не щеш ли станала готова предсрочно за рождения му ден, нападна Европейския съюз за липса на финансова дисциплина, потупа се по гърдите, че само ние хващаме кокаин, определи дата за сватба на свой министър и пр. в типичния си стил, както казват футболните коментатори. В същото време рожденикът поднесе сочен дар на близките си олигарси - закон, който ще им позволи евтино и бързо да изсичат гори и да застрояват планините. А младите хора, излезли на последен отчаян протест в защита на природата, бяха разпръснати от тежко екипирани полицейски части. Всъщност, дали наистина Борисов е поднесъл подарък на олигарси като Цеко Минев с поправката в Закона за горите? Не е ли по-вероятно парламентът да му е направил подарък за рождения ден с тази поправка в закона? Защо ли? Защото никой не знае реално кой е собственик на тези лифтове и проекти за строителство в горите - той се крие зад офшорни фирми Така или иначе, 13 юни беше срамен ден за българската демокрация.

327

Наблюдател

преди 11 години

Ако тия 500 природозащитници бяха направили оборка на Борисовата Градина,щяха да покажат,че наистина ги е грижа за природата.Дай боже всяка седмица по 500 човека да се събират и да засаждат дръвчета след горските пожари.

326

Radiacionen tip

преди 11 години

Трябва да се говори и пише за важните неща! И този протест, и АЕЦ Белене са важни!

325

381do Radiacionen ti

преди 11 години

Защото почна да говориш за АЕЦ, когато става дума за горите.Просто смеси нещата и за това остави такова впечатление!

324

Radiacionen tip

преди 11 години

до 387 Само не разбрах, по какво съдиш, че бойкотирам! И от къде знаеш, че не протестирам и аз? И за Белене ще протестирам, и за всичко, което е смислено и е в наша полза!

323

381do Radiacionen ti

преди 11 години

Хопди на палатка пред парламента тогава. И аз искам всичко да ни е на ред и протестирам защото все от някъде трябва да се почне. Утре ако има протъест за АЕЦ може и там да отида. Това че искаш всичко на куп , не значи че трябва да бойкотираш нещата които не обхващат всичко.

322

Radiacionen tip

преди 11 години

до 381 Мен ме е грижа и за едното, и за другото! Аз не действам избирателно, а така, че милата ни татковина да дръпне нагоре! Ако нсеки си протестира за това, което му е в обсега- жална ни майка! Искам и горе, и работни места, и АЕЦ Белене, и да няма комисионни и далавери... и т.н. Ако ме разбираш