16

Vidkov

преди 12 години

kade - na koe myasto i koga - po koe vreme hvarlyat otpadaka , demek bukluka tesi voenni?!

15

Tratkov

преди 12 години

ha, ami to nali bilo chastno tam?! kak taka voennite chistyat v chastnoto loze, pardon skladove? koi im plasta bg levovete?!da doidat i v moita gradina da chistyat ot kamanite togava voennite! kato sa tolko eftina rabotna raka i stavat samo za chistene! davam im po 20 stotinki za 1 astronomicheski chas na glava plus hrana.

14

Старшина

преди 12 години

4 ,не може винаги да ти е било интересно ,защото когато държавата и по точно военното министерство си бяха на мястото / преди 1989 г./ такива СИНИ изгъзици наречени утилизация нямаше ! Причините да се търсят сред сините шамани , погубили България след посочената година ,но те са при човекоядците и трудно ще ги върнем в българските затвори !

13

НЕ ПОЛИТИК

преди 12 години

Да , 12 -държавата в лицето на непрокопсаника Аню ,е тотално *** с тези частни фирми /макар че те са наследство от СДС /и сега мият кръвта на загиналите ,без дори същия непкрокопсаник да си подаде оставката и да освободи Борисов да бере срама вместо него!

12

На дали

преди 12 години

Напълно съм съгласен!!!Само Цонев мислеше за армията!!!!Ама не се хареса на натовците и го окепазиха но пак се *** и обвиненията падат като гнили круши!!!

11

Анонимен

преди 12 години

*** малоумието!!! Частна фирма се *** под контрола на МВР, което е в пъти по-многобройно от армията а сега военните да бършат *** *** милиционерчетата... С тоя *** дето е военен министър не е за разправяне. Ама и друго прави впечатление - Боцко и Цвъцко никакви ги нямаше! Що ли? Дали и те са намазали мазна филия покрай Десислав Делев? А като гръмна Челопеч, Бойко ръсеше мозък по всички вестници и телевизии... Къде го сега? И къде го ресорния министър - Цвъцко?!

10

1234

преди 12 години

Тук са замесени хора на високо ниво в държавата и понеже са се ***али тотално за да замажат очите на хората - военните ще им свършат мръсната работа въпреки,че фирмата е частна.

9

Анонимен

преди 12 години

Частна фирма, не може държавата да се ангажира с продажба на оръжие "под масата"...А когато се оплескат нещата - държавата е насреща. Защото сделки с оръжие през главата й не стават....

8

сапьор

преди 12 години

А не можеше ли военните да си ги утилизират боеприпасите за почти без пари или трябваше наши хора да лапнат милиончетата и сега армията да им бърше задниците . Е няма такава държава кражби , кражби и пак кражби ......никога няма да се оправим

7

На дали

преди 12 години

До 4Ама то винаги е било така и така ще бъде.Все военните опират пешкира а най-много тях навикват!Ей ,ама опак народ сме.Що сега ЧАСТНАТА ФИРМА НЕ ПЛАТИ НА ВОЕННОСЛУЖЕЩИТЕ ,ЧЕ И ПОЧИСТВА ***?!АМА ТИЯ ПАРИЧКИ ДА НЕ ОТИВАТ "НЯКЪДЕ ПО НАПРАВЛЕНИЕ",А ДА СЕ ПОМОГНЕ НА БОЛНИ ДЕЧИЦА,А?!!ЩО?мОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА ОТГОВОРИ?

6

ОХУ БОХУ

преди 12 години

ЧАСТНИ ФИРМИ А ВОЕННИТЕ ИМ СЛУГУВАТ КАК СТАВА ТАКА?``КЪДЕ Е БОКО ДА ОТКРИЕ ПРЕТЪРСВАНЕТО-`````````````

5

тихата_стъпка

преди 12 години

Не разбрахме собственика на Берета Трейдинг ще понесе ли някакво наказание, или ще получи мъмрене + ремонт на къщите, а вината ще остане в изчезналите служители?

4

Анонимен

преди 12 години

***, фактът, че сте неграмотни и не можете да си препишете статиите без правописни грешки, ни ви дава основание да триете постингите на хората, най- малкото защото с дерибействането си нарушавате законите на страната, всеки има конституционното право да изрязява мнение! Недейте се прави на голямата работа, че ще останете с пръстче в гъзче. Пък знам ли, може и да ви хареса....

3

румен221

преди 12 години

И КОЙ ПЛАЩА...- КОЙ ПЕЧЕЛИ СПЕЧЕЛИ МИЛИОНИТЕ ОТ ВОЙНАТА В СРИЯ РАЗБРАХМЕ...

2

ceci_

преди 12 години

Ей това винаги ми е много интересно. Значи като се прибират пари - частна фирма. Като да се разчистват *** - военните.

1

Черен Петър

преди 12 години

Военните търсят и изнасят откритите боеприпаси. А тези, които вече са изнесени кой ще открие?