37

Анонимен

преди 11 години

Чета, гледам ... с +ове украсени само хомонаклонените мнения.Чета, гледам ...то останали предимно такива.Чета, гледам ...трито-претрито, изтрито, премахнато!Ами то така се лансира хомосексуална вълна дори в мъжка патриархална страна като България.Добре, че на живо не може да ми цъфне някой с ултратънък сехи гласец да ми дава уклон на мнението и на живота, защото ще задеиства естественият подбор.

36

diana.pantaleeva

преди 11 години

Скъпи хеитари вие дори не си давате сметка за това че благодарение на такива коментари като вашите Адам пише своите наи-добри песни известни в целия свят.За тези които го мразят и предпочитат да го обиждат отколкото да се поставят на негово и да разберат през колко трудности е преминал за да постигне всичко това мога да кажа че са някакви безчувствени хора неоценяващи околните и съдещи по това което са прочели в клюкарските списания без да навлязат вътре в същноста на човека когото обиждат!

35

Adamka

преди 11 години

NE e MNOGO POVE4E OT KOMPLEKSARITE DET KULCHAT KULKI PO CHALGA KLUBOVETE! AIDE KOMPLEKSIRANI BULGARI ZAVIJDAITE CHE VIE STE NORMALNI I SIGYRNO I MAIKA VI NE VI SMIATA ZA ........

34

Adamka

преди 11 години

iskam da kaja 4e ste mnogo zle ama mnogo vie mojete da neznaete koi e Adam Lambert i kak 6te go znaete kato ste zaeti da Gledate Azis i vsi4kite my tam raznovidnosti po cql den! Da ni zanmavate koi s koi si e legnal i tn!

33

до 43

преди 11 години

"Б**ти задръстените хора дето сте се събрали тука, честно"Ми да "задръстени "сме. Не сме като вас "открехнатите" отзад."Отворете проклетото си съзнание за нещо по- различно от стандартното и баналното"Мисля, че подсъзнателно си мислиш за първия ти път, когато си разтворил бузки за "нещо по-различно""Човекът прави уникална музика, има красота и стил и това е доказано, както виждате."Кой го доказа? Гей парада в негова чест или "модерен" тип като теб?

32

Анонимен

преди 11 години

Това, че Адам Ламбърт е хомосексуалист не означава, че не може да бъде секси и чрез грима просто го подчертава. Вие сте супер ограничен народ!!!!

31

до Дороти

преди 11 години

Дороти, а като го гледаш "по-дълго" евреина, чешеш ли котето?

30

Джи

преди 11 години

Б**ти задръстените хора дето сте се събрали тука, честно! Първото място на Адам си е абсолютно заслужено!!! ЖИВЕЕМ В 21 ВЕК!! ОСЪЗНАЙТЕ СЕ!! Отворете проклетото си съзнание за нещо по- различно от стандартното и баналното. Човекът прави уникална музика, има красота и стил и това е доказано, както виждате. Новият му албум достигна 1вите места в американските класации, включително и тази на Билборд Tоп 200 за най- продавани албуми. Човекът успява, а вие можете само да го храните. Жалки сте !!

29

до 25

преди 11 години

ми то именно това е целта на скъпоструващата развлекателната индустрия, която е за простолюдието - пропаганда на деградацията и нравственото разложение. като се възхищаваш и подражаваш на безвкусното, пошлото и деградиралото на сцената, свикваш да е част от живота ти и си с занижени критерии за всичко в живота. богатите хора, хайлайфа на запад ходят на опера и симфонични концерти, а не да гледат татуирани врещящи друсалки

28

До Дороти

преди 11 години

Поради липса на друго, тоя може да се хареса, ама жената трябва мноооого да го е закъсала.Май, ще е по- добре с електрически помощни средства.

27

Nobody

преди 11 години

Нямам против да уважавам сексулните предпочитания на гейовете, ама те вече тотално изпедерастяха.....

26

Анонимен

преди 11 години

Дороти, не се заглеждай много дълго, моля те, че и гАзис ще почне да ти харесва. Така се почват извращенията

25

Горо Гащата

преди 11 години

А в България най-голямата музикална "звезда" е грозен ***,***,травестит,с изкуствени цици,грим и женски дрехи. Така че по-надолу от тва няма

24

Дороти

преди 11 години

Тоя Адам не е чак толкова лош типаж,ако се загледа човек по-дълго:)

23

Анонимен

преди 11 години

това е то безценното израелско влияние

22

Анонимен

преди 11 години

То тия американци съвсем обърнаха резбата!

21

Лиляна Андреева

преди 11 години

Класациите се правят от мъже по техен вкус! А този на снимката е като брат-близнак на Азис!

20

РРР

преди 11 години

Пеераси! И в Малта всички младежи са с изскубани вежди и тела...

19

Анонимен

преди 11 години

А вие какво очаквате бе ? Плешиви , анаболни чичковци ли да са ? Хората са в 21 век , не в 20 , да не кажа 19-ти ! Само тука може да мине за секси , нисък , набит , плешив орунгел който кара бЕймвие :)) Смейте им се , докато взимат годишния ви доход за седмица :)))

18

Анонимен

преди 11 години

тая Бритни що прилича на лелката в закусвалнята къде ми продава баници