56

Боби.Тонев

преди 11 години

Нищо чудно, че Павлов се присламчва към Кунева, те са си лика прилика, мислят единствено за собственото си благосъстояние на народа, който е безсилен да се пребори с тяхнто безмилостно линчуване.

55

Анонимен

преди 11 години

Бойко да вземе да си подари за рождения ден двама "честни" бизнесмени в затвора. Та да празнува и народът. Какво по-хубаво от това?

54

Hrisov

преди 11 години

Скоро всичко ще приключи за Донев и Павлов. Огнян няма да бъде вече председател на КРИБ и така бизнеса ще може да се развива по нормален начин. Павлов от своя страна ще напусне председателския пост на издателите и ще има свобода в медийното пространство. Нещото което никой не успя да направи за 10-15 години досега е на път да се случи за отрицателно време, което е похвално!

53

Калоян Т.

преди 11 години

Павлов - момче за всичко или момче за мръсни поръчки! Това отсега нататък ще съпътства името на "уважавания" бизнесмен Павлов. Толкова се прецака с ехидността и чувството за всемогъщество, че сега дълго ще му държи влага.

52

vassil

преди 11 години

павлов и донев са ми ясни,но този грозев и неговите австрийци са по интересни.Откъде са техните милиони?

51

Катрин Семерджиева

преди 11 години

Павлов е много подъл човек и освен, че обвини Костов за източването на Общинска банка ни в клин, ни в ръкав, сега здраво попари името му с този скандал. Явно още не му е простил, че синия лидер сложи ръка върху напъните им с Донев да завземат и телевизионния ефир, от където да облъчват драгия зрител с пропагандата си.

50

Христо Пенчев

преди 11 години

То не може хем да плюс по конкуренцията, хем в твоята кошара да е още по-мръсно и това да ти се размине в крайна сметка. Единственото, за което се учудвам е, че толкова късно ги привлякоха за обвиняеми сигурно вече са си изнесли парите на безопасни места в чужди банки. А това, че правят открит пр на Кунева е само върха на сладоледа, който те така строго отричат, че ***.

49

Рени Илиева

преди 11 години

Павлов, Донев и Грозев - и тримата са все едни такива "хубави: хора, които при всеки скандал отричат да имат каквато и да била връзка с мафията. Ако питате мен, на всички мястото им е в затвора.

48

дсб

преди 11 години

Иван Костов просто си намери удобен виновник за небивалия саморазпад на ДСБ. Нали все някой трябва да опере пишкира, а Командира не ще да си признае вината.

47

Alina Markova

преди 11 години

Нямам думи. Аз разбирам да си поръчваш като шеф на някаква медия тук-таме някое платено материалче, но тук излиза че говорим за целенасочена кампания срещу партии и хора, като СДС и Иван Костов. Сега всичките им кирливи ризи ще излязат наяве. Стига наиситна да има независимо правосъдие у нас.

46

Paraskeva

преди 11 години

"По думите на заместника на Иван Костов двата популярни вестника са направили страшно много в ущърб на дясното обединение и с медийната си тежест преди решението на СДС са предрешили съдбата на Синята коалиция. " Всеки който все още си е купувал тия парцали неговите, може много добре да види това - тази тенденциозна насоченост СРЕЩУ определени партии и хора. Винаги!! Унищожават ги до край. Но в случая май прокуратурата ще се окаже техния майстор...

45

angela

преди 11 години

С тези интриги които завъртяха Донев и Павлов, просто нямаше как да не им повдигнат обвинения. Павлов си вкара голям автогол, като отиде и говори в Брюксел и след това втори гол в собствената си мрежа, защото си позволи да отправя обвинения към всеки срещнат, без да има някакво покритие. Донев като негова дружка го отнася и той разбира се. Дано и него да го пипнат за измамите с медикаментите които върти чрез своята Софарма.

44

Анонимен

преди 11 години

Кой каквото прави в един момент трябва да си плаща сметките, не мислите ли? За тия неясни капитали, с които са купени труд и 24 часа се разшумя още преди година. Сега всички предполагам ще изскочи наяве. Защото не може да обвиняваш, че другите са зле, след като при теб нещата не са никак прозрачни. Донев и Павлов трябва да бъдат съдени както си му е реда.

43

badbob

преди 11 години

Павлов и Донев-чашата преля, до тук беше с далаверите и измамите ви, вече няма кой да ви повярва, изгубихте най-важното-доверието на народа, а както е тръгнало ще изгубите и свободата си.

42

Анонимен

преди 11 години

е кое не е вярно? това за историята със президентските избори и софиянски ли? записа за "рязамето" на глави? цените на лекарствата ли в бг?

41

ВАСКО

преди 11 години

МИСЛЯ, ЧЕ КОНКУРЕНЦИЯТА СЕ ОБЪРКА,ТРЯБВА ДА СЕ СЛЕДВА ЕДИННЕН ФРОНТ НА АТАКАТА. ДА СЕ УТОЧНЯТ ПО ПОЛИТИЧЕСКА ИЛИ ПО БИЗНЕС ЛИНИЯ ЩЕ НАПАДАТ. А ТО СЕГА Е ПЪЛНА КАКОФОНИЯ...

40

Донка

преди 11 години

Сега на ДСБ им падна удобен повод да обяснят пълния си разпад - врагът е намерен. Удобно, но не и вярно. А иначе, колкото повече кучета лаят в общия хор срещу ВГБ, толкова по-добре за медийния монопол на ДПС, защото пресгрупата ще се влее при тях. Жалка история!

39

badbob

преди 11 години

тия двамата са потенциални престъпници.Много се радвам,че най-накрая са разобличени, но още по-щастлив ще съм да ги видя наказани, тъй като се правят на недосегаеми и считат, че целият български народ им е длъжен да ги отглежа

38

Иван

преди 11 години

до бивш българин: Първо не съм фен на изброените господа и изобщо на политически лица.Радан може да е почтен човек но твърденията му са непочтенни/разпада на Синята коалиция идва от управляващите/ защото на първо място той трябва да знае историята на коалицията/СДС +ДСБ =Синя коалиция/ а тя е свързана с тези господа и те по никакъв начин не могат да бъдат забравени - особенно със золумите които са правили от позициите които са заемалиКогато влезеш в една партия историята и не започва от този ден

37

бивш българин

преди 11 години

Иванчо, 39, Радан Кънев (сравнително млад човек, зам. председател на ДСБ, доколкото знам - некомпрометиран, без някакаъв морален укор, кадърен, деен и пр.) какво общо има с *** Софиянски, Павлов и Бакърджиеев (на който май си фен)? А? Той даже не е бил в една партия с тях. Или и на тебе Радан ти се вижда опасничък за ГЕРБ, БСП, Кунева и другите червени, та бързаш да го съешиш с престъпниците?