90

Петър

преди 11 години

Може Л. Ганев да стане треньор, нали все много знае. Айде да те видим Любо.

89

Ирина

преди 11 години

Без значение дали е празна залата, няма да се класираме на 1/4 финал, дори и в тази по-лека група. Просто няма време да се обиграе отбора. Много жалко че се класирахме, а ще изгубим.Лазаров си въобразява, че ще сме от 5 до 8 място, голяма грешка и там няма да можем да стигнем, а с до сегашния отбор можехме и повече.Жалко за БЪЛГАРСКИЯ ВОЛЕЙБОЛ.

88

нсн

преди 11 години

И аз съм съгласен с 107!

87

хаха

преди 11 години

до 107И кой ще накажеш по тоя начин,ве,умник?Ще накажеш волейболистите,които носят националната фланелка с достойнство и чест.На Лазаров му дреме на шушулката дали ще е пълна или празна залата,хаха

86

Трентино Волей

преди 11 години

до 83"Уважаеми противници и застъпници на Радо. В Италия е нещо като Господ във Тренто. Стой си там бе човече. Що ти трябваше таралеж в гащите. "В голяма грешка си ,човече.В Тренто Бог е Матей Казийски-Императора.Радостин Стойчев е треньор единствено и само благодарение на Матей.

85

volleyfan

преди 11 години

нека всички фенове на волейбола у нас протестират като не си купят билети за следващите мачове. Да оставим залата празна, докато не видим оставки.peticiq/signatures/down_bfv/facebook/groups/zaradostoichev/

84

ivona

преди 11 години

KAKVO STANA BE GOSPODIN GANEV - NALI SHTESHE DA ZASTANESH TVARDO PROTIV OSTAVKATA NA RASTOIN STOICHEV PAK SEGA SE OBARNA ZA OSTAVKATA ,HVANA TE STRAH CHE NIAMA VECHE DA IADESH OT BANICATA NA DANCHO AKO PONE VEDNAJ SE ZASTAPISH ZA CHOVEK KOITO NE E KATO VAS.MA TAKA E VIE SI PREBIRAITE PARITE PAK OTBORA KUCHETATA SHTE GI IADAT .AKO PONE MALKO VI BESHE GRIJA ZA TOZI VOLEIBOL A NE ZA VASHITE INTERESI NIAMASHE DA SE STIGNE DO TUK.STANAHME ZA SMIAH PRED CELIA SVIAT.OTBORA NE GO ZASLUJAVA TOVA GOSPODA

83

rument

преди 11 години

Ангелов - точно,всеки трябва да си знае мястото,само че УС започна да се бърка в работата на треньора,а това е недопостимо,не може Л.Ганев да казва на Стойчев в кой момент,кой играч да пусне да играе,треньора решава тези неща,не някой си който е решил че трябва да дава *** съвети,точно за това Стойчев си тръгна,защото не иска палячовци да му кават какво трябва и какво не.

82

ангелов

преди 11 години

В организацията на труда има три нива-изпълнители/волейболисти/,организатори/треньори/ и ръководители/надзорни или управителни съвети/ и всеки е компетентен на свойто ниво.Всяко ниво има компетенцията да оценява низходящото.Всички опити да се обърне пирамидата довеждат до нищото.Нима Бербатов искаше оставката на Съра, като го държи на пейката.Може би затова онзи свят се развива подобре,защото всеки си знае мястото,задълженията и правата. Да не бъдем смешни и нелогични.

81

Berta

преди 11 години

Така по същия начин след световното по футбол 1994 г такива *** съсипаха футбола завинаги в Бг. Сега се повтаря сценария с волейбола. Безсрамници-те дори нямат право да застанат до снимката на Радо.

80

Анонимен

преди 11 години

Тези палячовци от БФВ, които сигурно нямат и представа от правилата на играта във волейбола отдавна трябваха да бъдат изметени. Освен дърти комунисти от време оно-там други май няма. Смешници жалки

79

Stas

преди 11 години

Това е бугаристанеца. Ако нещо е наред, трябва да го унищожи. Злобата, ненавистта и омразата ще го съсипят-друго не му трябва.

78

rument

преди 11 години

99 - И аз го казах в един коментар,да бяха го махнали след олимпиадата,напълно ненормална постъпка от страна на УС.Футбола не го коментирам,там са само палячовци и манекени,нищо не става от тях.

77

?!

преди 11 години

Държавата без спорт... Защо когато в един спорт имаме успех все ще се намери някой, който да съсипе постигнатото. Нямаме бази, нямаме терени, децата не тренират...Управителни съвети навсякъде... Те ли са на терена, в залата, те ли играят?!?!?!!?

76

rument

преди 11 години

95 - проблемите с ръководството са отдавна,когато Пламен Константинов се отказа от националния,каза същите неща които каза и Радо на пресконференцията,Мартин Стоев също си тръгна по същата причина,просто не искаше да го раздухва,за това си подаде оставката мирно и кротко.Просто тези управници са за смяна до един.

75

999

преди 11 години

До 80На всички които следят волейбола и не са пристрастни, са им известни нешата които си написал. Продължавам да твърдя, че не беше сега момента и може би не беше това начина, но проблемите, които Радо визира са реални и трябва да се започне да се решават. Проблемите не са от сега, то явно сегашното ръководство не иска или не може да направи нужните промени и няма по-логично нещо от това да дойдат други на тяхно място. Така че личностите тук нямат такова значение, по-важни са идеите.

74

rument

преди 11 години

Аз зъби не троша приятелю мой,не казвам на никой да не пише,но ако реши все пак,да се аргументира с факти защо го казва,а не да ляля недомислици,като теб в момента,така че ако имаш да кажеш нещо смислено,кажи го,ако не,не в лявата лента,а директно в полето.

73

секретарицата

преди 11 години

Жалко за Радо, че си подаде оставката. Той беше любимият ми треньо, а също така съжалявам и за Матей Казийски, че напуска националния отбор по волейбол. Пожелавам им да са живи и здрави, пък каквото дойде.

72

rument

преди 11 години

ДО ГОШО - Аз също не желая,просто недей да пишеш глупости като не разбираш и не знаеш.

71

@@@@@

преди 11 години

Гледах пресконференцията/ или каквото беше/ на БФВ по Канал 3 и се почуствах като на профсъюзно събрание от 70-те или 80-те години, когато едни хора с чувство за величие и недосегаемост наказваха "провинил" се член на колектива. Само че тук беше в отсъствието на "провинилия" се. Беше гнусно, грозно и отвратително. Шепа *** ръководят най-успешният ни колективен спорт и няма кой да ги накара да отстъпят. След като държавата плаща за участия на отбора с мои пари- искам оставка на УС на БФВ.