102

Анонимен

преди 11 години

народа лети с 1400 км/ч на майна си райна

101

емигрант

преди 11 години

Не виждам особена разлика между 130 и 140 кво ревете.Със съвременен автомобил може да се кара и с 200 без грижи гн Борисов каза.Инак аз с моита БАБА ЯГА си карам с 160 навсякъде и винаги някои ме изпреварва все едно съм спрял.Демек с 240 и повече.Друг е въпросът,че тукашните състезатели карат с гуми пети сезон,зимата с летни *** и т.н.То затова има толкова паметници по пътя не заради 130 или 140.Инак странно ми изглежда голф на ГАЗ да се движи по магистралата с 140.

100

Експертно правителст

преди 11 години

Аз не мога да си обясня защо депутатите решават такива неща като ограничения на скорост и продължителност на присъди за това и онова? Това политика ли е не трябва ли тези решения да се взимат от експертни комисии, които са учили за такива неща, а не че някой *** го избрали от неговия регион и то ще ми решава кое ка кда бъде?!?!?!?

99

Анонимен

преди 11 години

На АМ Тракия автобусите масово карат с над 120 км/ч при разрешена 100 и големи обещания от ДАИ , че ще задължат собствени;ите на транспортни фирми да поставят огроничители за максимум 90!

98

asdf

преди 11 години

ще се избие народа с тея високи скорости...

97

Вуте

преди 11 години

До: номер 119P.S.: Иначе казано (ако не си ми разбрал коментара), ако си фен на спортното или скоростно каране, за тая цел си има състезателни писти. Вярно е че в България и този въпрос не е уреден, ама мисли в тази насока, магистралите не ги бъркай тука!!!

96

лимонад

преди 11 години

добре де , какво искате ? сами казвате че не заслужаваме 140 заради пътищата ? а от друга страна се мрънка постоянно за ограниченията. На всеки е ясно че ограничението води до ограничаване. А ограничаването до глоба. А глоба - никой не иска - нали .... И защо не се мрънка в обратната посока - че магистралите трябва да се оправят за да отговарят на тези изисквания, а не обратното - изискванията да се правят според текущото състояние, защото ако гледаме второто - то има места, където и 80 е много.

95

Вуте

преди 11 години

До: номер 119А какво ще кажеш да не си играят ами направо да вдигнат максималната скорост на 400km/h, a?Ще питаш защо ли? Ами много ми се иска да си направя един драгстер на нитрометан и да го пробвам на къса отсечка!!! Ще гледам разните пълзящи буболечки със по 140 - 160km/h да не ги мачкам, ще ги заобикалям доколкото мога, пък ако не мога, к'во толкова!

94

Вуте

преди 11 години

"... И даде пример, че скорост от 140 км/ч по магистралите има в Германия. "Или както казва една българска поговорка: "Видяла жабата да подковават вола, та и тя решила..."Бе що не вземат направо да вдигнат разрешената скорост на 200km/h за да може Бойко Борисов да си кара мерцедеса спокойно, а?Не служебната кола а личната, все пак той знае че няма да е вечно министър нали?Да прокара закона, пък после лесно.

93

Глупаци от герб

преди 11 години

За пореден път сме изправени пред МАЛОУМИЕ. защо не се вдигна минималната скорост, а тя остана 50 км/ч. Представете си как някой движещ се с 60 е "изпреварен" от друг движещ се с 80 и отзад идват двама с по 120-140...Всички шофират "законосъобразно" и какъв ще е резултата? За поред път се удоказа, че герп не притежават никакъв интелектуален потенциал. Нито в парламентарната група, нито в министерствата, нито в политическия кабинет! Това е диагноза за страната. "Болестта" се е развила и продължав

92

Гарантирано от герб

преди 11 години

Още един мандат и ще се свърши.... ще остане само територия, народа ще сме го избили, ако не се е усетил да избяга. Пенсионерите едва ли ще издържат на "напъна" на цените на лекарства, енергоносители и храни но пенсиите няма да вдигаме, за да има пари за наш,те заплати от по 4-5000 лв., дребния и среден бизнес ще задушим още с бюрократични изисквания в полза на олигарсите и ще прогоним кадърните от България, като останат само *** и турци ще сме най-добре!!!!

91

Анонимен

преди 11 години

Е за това пак ще гласувам за тия, дано в следващия мандат вдинат с още 10-20 километра!!!!

90

Анонимен

преди 11 години

И даде пример, че скорост от 140 км/ч по магистралите има в Германия. -- В Немско няма ограничения по аутобаните , там се кара мъжката с минимум 150-160.

89

Анонимен

преди 11 години

*** селска история е нашия парламент, но друг и не може да бъде, след като комунистите идвайки на власт избиха и прогониха най-къдърните хора от страната.

88

Анонимен

преди 11 години

Никой не е задължен да кара с 140км/ч! Просто горната граница е вдигната. За мен грешката е, че не са вдигнали долната ганица. Движещ се с 50км/ч, колкото е границата за магистрала може да бъде изключително опасен в трафик от коли движещи се с 120-140км/ч.

87

Анонимен

преди 11 години

Депутатите решиха: "Летим" с колата със 140 км/ч - КЪМ НЕБЕСАТА! АМИН

86

Гражданин

преди 11 години

БРАВО!!! Решихме и последния проблем на страната. Могат да започват всенародните тържества.

85

Маджаров

преди 11 години

Кеф им е на *** хората да се изтрепят

84

Робин Худ

преди 11 години

нашите магистрали не са за такава скоростдосега ме бе страх да пътувам, а сега още повечемного водачи шофираха над лимита и предисега пак ще шофират над лимита и вече цифрите стават наистина като от ф1страх ме е за живота ми и на семествотопротив съм този хазарт със залог човешки животинашите магистрали и съзнание и коли не са стигнали тези лимититова са загубени животи

83

...

преди 11 години

Потресен съм от герберската простотия. Най-големият грях в живота ми е, че гласувах за тия. Всеки ден съжалявам. Точно преди летния сезон, в който винаги има най-много жертви, Тиквоне ще ги увеличи насила. Виж пътищата, Боко, не стават за 130, камо ли за 140. Пазете си животите хора. Майната им на знаците, утре ако ни дадат с 200 с толкова ли ще караме? Пазете си животите.