39

сволачЪТ

преди 11 години

ицо е кюрд и кюрд ще си остане... има две гънки на мозъка е едната му е от катастрофа

38

Анонимен

преди 11 години

Има един човек който се е описал добре и честно! Коментар 35! Човека е честен за собствените си качества:)

37

Анонимен

преди 11 години

И ако все пак някой се обиди от коментар 35 ... ЯВНО Е ВЯРНО !!!!

36

Идо сан

преди 11 години

А бре, охлюви! Още ли вярвате, че Михайлов ръководи футбола или Лазаров волейбола? Ако да, то не сте само охлюви. Точно сега имате уникален шанс да се научите първо да Четете, после да Вниквате в прочетеното. Инак си оставате... охлюви. А, информацията само ще продължава да минава покрай вас. Със здраве и успех в квото там!

35

35

преди 11 години

Добра дисекция си направил на същността ти! Ние обаче не сме виновни за това твое състояние! Работи върху себе си:))

34

До к.27

преди 11 години

Ама ти сериозно ли смяташ, че си толкова умен, та да раздаваш епитети от рода на "***" на другите?! Или ***, когато ти се е карала, когато си бил малък, те е нарекла *** и ти от тогава си запомнил тази дума? Селски или бавно развиваща се личност?!

33

Анонимен

преди 11 години

Хахахах, Българина е уникално, комплексирано и злобно същество. Аз съм 101% сигурен, че 100 човека да ви сложат и ако трябва да изберете един от тях няма да можете. Понеже сте най-преуспелите, известни и интелигентни .. сте абсолютно кадърни по всички световни проблеми ... Вечно някой друг ви е виновен за това, че нямате грам мозък в *** си кратуни. Винаги трябва да обвинявате някой...Жалък народ, *** народ и *** народ. За това няма да излезем от калта никога.

32

До к.32

преди 11 години

Ти да не си препил преди да пишеш коментара?! Статията, която трябва да коментираме, е за изказването на Стоичков, че може да се кандидатира за президент на БФС. Да не се казваш случайно Данчо Лазаров или Любо Ганев?

31

Идо сан

преди 11 години

Ице, само *** може да отрече футболните ти успехи и постижения като играч, но и само *** може да те избере за треньор, или недай си Боже - за шеф на футбола. Игровият интелект няма нищо общо с управленския - ти го доказа достатъчно пъти вече. А, и още нещо - онези които допуснаха Михайлов на мястото на Батето, дори да допуснат и теб, няма да те оставят да правиш нещо по-различно, нито да променяш статуквото. Анадънму, Кама?

30

Радостин Стойчев

преди 11 години

Дами и Господа.... АЗ РЕШИТЕЛНО ПРОТЕСТИРАМ ПРОТИВ БЪЛГАРСКАТА ВОЛЕЙБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ! Толкова "велики" победи постигнах със националния ни отбор а те искат да ме гонят толкова подло! Опа... но като се замисля... май съм постигнал за това време начело на България само ЕДНА ВАЖНА ПОБЕДА...която е определяла нещо... и това е тази срещу Франция в събота... Провал на миналогодишната Световна Лига... гръмък провал още на Европейското миналата есен... провал и на първата Олимпийска квалификация... ?!?!

29

Анонимен

преди 11 години

Тоя тъпоъгълник и на марсианците да стане треньор , пак ще я оплеска ! Иначе уреди щерката да се прави на журналистка при Роско и да плаши хората с конските си зъби ! Един човек , който не почита родителите си , не става за нищо ! Та и тоя е същия !

28

Къци

преди 11 години

Според някои запознати, на Ицо доста му е поизтъняла пачката, особено след някои непремерени инвестиции и имотния балон в Испания и финансовото му положение е доста рехаво. Опитва се покрай Бойко да стъпи на нещо в България, което да му осигури регулярни приходи. Бойко има култ към Стоичков и ако трябва, последните пари на държавата ще ги набута в нов стадион. Сещайте се защо Стоичков води испанска фирма-изпълнител, даже за 2 стадиона

27

Буревестников 3

преди 11 години

....Визирам НАЙ ВЕЧЕ МУЛТИМИЛИОНЕРИТЕ ОТ НБА ОТ ИГРИТЕ В БАРСЕЛОНА ПРЕЗ 1992 ТА ДО СЕГА!!!!! Дори Кобе Брайънт се пусна в ОЛИМПИЙСКА КВАЛИФИКАЦИЯ,която се игра в Лас Вегас само и само САЩ да бъде значително по квалитетен отбор....?!?! Какво да приказваме повече?!? Майкъл Джордън,Лари Бърд,Чарлз Баркли,Кобе,Леброн,Дуейн Уейд със сигурност са ЗНАЧИТЕЛНО ПО ГОЛЕМИ И ПО ДОБРЕ ПЛАТЕНИ "ЗВЕЗДИ" от Казийски и Бербатов но когато ги повикат...ВИНАГИ СА ИГРАЛИ СЪС РЪКА НА СЪРЦЕТО И БЕЗ МРЪНКАНЕ НАЛИ?!?...

26

Анонимен

преди 11 години

Поредният ***, търсещ власт!

25

valeri

преди 11 години

Моите уважения към Стоичков като футболист, но с този умствен багаж не става и за шеф на градска тоалетна. Помним непрекъснатите скандали за пари в националния, уж играехте за България а парите все ви бяха малко. От такива скъпоплатени патриоти нямаме никаква нужда. Михайлов също не става но това е друга тема.

24

Анонимен

преди 11 години

По-*** човек от този не познавам и затова мисля, че ще стане шеф в БФС в България! Тук простака е на власт и мода!

23

Ananas

преди 11 години

Аре оставете го Боби....Бг футболът никога не е бил по-добър при друг президент. Боби си тежи да мястото и аз го уважавам, човек за пример и с достойнство! Искам и такава готина коса като него! Завиждате му, за това го плюете!

22

Анонимен

преди 11 години

Гълъбине поне ние "бастунстанците" не го поемаме негърския изотзад... Пък си живей по-добре явно си свикнал вече...

21

Буревестников 2

преди 11 години

....И в допълнение на коментара ми под номер 13... Сигурен съм че и тогава... при големият ни отбор от 1994 е имало скандали,скандалчета и разделение на групички но НИКОЙ НЕ ПРЕДАДЕ БЪЛГАРИЯ И НЕ СЕ ОТКАЗА ТОЧНО ПРЕДИ СВЕТОВНОТО НАЛИ?!?! Защото са мъжкари а не "женски полови органи" като Бербатов,Казийски и Стойчев!!!!!.... А конкретно за господата Стойчев,Казийски и Бербатов им препоръчвам само да погледнат едни доста по големи и истински "ЗВЕЗДИ" от тях как се играе ЗА НАЦИОНАЛЕН ОТБОР !!!!!..

20

Гацо

преди 11 години

Еми нали обиколи цял свят, оправи навсякъде футбола, оправи и нашия национален отбор, оправи Литекс, сега е време да оправи и федерацията!Иначе овце да му блеят на уше бравоси винаги ще се намерят! След толкова издънки и на кьоравия му светна, че Стоичков не става за нищо друго, освен да рита топката, ама докато не го направите и министър-председател, нема да мирясате... хаха!