20

абе.......

преди 11 години

....ако не беше трагично ,щеше да е много комично всичко , но..исляма си е зъл фанатизъм, който става все по-нагъл и настъпателен.

19

до 17

преди 11 години

Сура 9,29"Сражавайте се с онези от дарените с Писанието, които не вярват в Аллах и в Сетния ден, и не възбраняват онова, което Аллах и Неговият Пратеник са възбранили, и не изповядват правата вяра докато не дадат налога [джизя] безусловно и с покорство"Ето какво учи религията на мира директно се казва воювайте с тия, които вярват в писаното в БиблиятаСура 47,4-6"И когато срещнете неверниците, удряйте по шията, додето ги надвиете, и здраво ги вържете! А после или милост, или откуп, когато войната приключи. Така е! А ако Аллах пожелае, би им отмъстил, но иска Той да изпита едни от вас чрез други. А на онези, които бъдат убити по пътя на Аллах, Той не ще провали делата им.Той ще ги напъти и ще подобри положението им.И ще ги въведе в Рая, за който ги е известил."

18

Модератор

преди 11 години

До Тихомир Томов: Моля, спазвайте правилата за публикуване на коментар!

17

Анонимен

преди 11 години

Много миловидна и привлекателна камила, чак сега разбрах защо си покриват жените с черни платове и не искат да ги зърват даже. Радвам се че вече така става и в Европа.

16

Анонимен

преди 11 години

Да, наричат ги терористи, самоубийци и какво ли още не, обаче не им минава през зомбираните тикви да се замислят какво ги е накарало да действат така. Очаквате от хората да ги на собствената им територия и те да не реагират ли? Наистина ли дотам ви стига акъла, та да не виждате очевадната връзка между акция и реакция? Или викате щом каузата е наша (християнска), значи е права? Айде опитайте се да погледнете на нещата безпристрастно и пак помислете кой е терорист и кой жертва!

15

Анонимен

преди 11 години

"*** слабо се интересуват дали някой им симпатизира или не - щом не е ислямист, значи е за трепане"Ти като гледам много се интересуваш кой точно е "чалмата", че да имаш мнение за него... Толкова типично е за "християните" да обвиняват инакомислещите за неща, които те самите правят!

14

африкански

преди 11 години

ще се подиграват ,както вероятно се подиграват и турските ислямисти на България,където група политици и генерали послушковци ликвидираха бълг.армия,създавайки младо поколение за което освен наркотици,проституция,извратености от най-различно естество и чуждопоклоничество,няма никакъв друг идеал за подражание.

13

до 11

преди 11 години

"РАЗБОИНИЦИ"Също така и неграмотниците изпитващи затруднение с буквата "й".

12

Анонимен

преди 11 години

леле ако им паднат в тоя глад там считай че и тях ще изядът

11

Анонимен

преди 11 години

м , да Ирак и те голям го вадеха :))) ю кноу дъ стори :)) В крайна сметка , всичко приключва с "простирането" на някой на въжето :))

10

Анонимен

преди 11 години

БЪЛГАРИЯ ДАРЯВА БЕЗВЪЗМЕЗНО 1-ПСИХИЧНО БОЛЕН *** ДЯНКОВ1-УНИКАЛНО *** *** БОКОИ ГРУПАТА РАЗБОИНИЦИ ОТ ГЕРБ

9

chervarium

преди 11 години

davam po levche na kiloton na purvite, izsipali nad glavite na tezi majmuni jadreni oruzhija.

8

Бобсън

преди 11 години

Сомалийчета да гледат да не им открият нефт,че ще им наложат демокрация.

7

десет тикви

преди 11 години

Давам десет тикви, ако някой ми каже, къде е в момента тиквата!

6

Анонимен

преди 11 години

Все някой ден някоя *** ще се сдобие с истинска ядрена бомба и ще я взриви, щото на камиларите толко им е акъла. Когато това стане защитниците на *** и техните семейства ще са най-пострадалите и най-изненаданите също, щото *** слабо се интересуват дали някой им симпатизира или не - щом не е ислямист, значи е за трепане. E те тогава ще стане квото ще стане. :)

5

valeri

преди 11 години

А една *** за Моника няма ли?

4

Анонимен

преди 11 години

Мааалиииии хамбургерите съвсем за мезе ги взеха, на целия свят им се повръща от тяхната така наречена "демокрация".

3

Анонимен

преди 11 години

Аш Шабаб? ставам им луд фен, остава да разбера къде се крият тея американски мишки обама и килъри:))) ще дам инфото абсолютно безплатно!

2

друг

преди 11 години

А със сомалийските маймуни какво да правим?Те вече завладяват Индийски окена.Не мисли, че си ДАЛЕЧ, като си около Черно море.И какво? Ще ги оставим по суша и по морета и океани да ни пленяват, изнудват, за да сме ПАЦИФИСТИ и да сме ПРОТИВ Управляващите.Ще дойдат други управляващи- халифи или комунисти с *** . Ти помисли ОТКЪДЕ ще са.Така глупостта ражда глупост за радост на "комунистите"-ислямисти.

1

Един

преди 11 години

Абсурд. Обикновения човек не иска война. Управляващите му искат обаче, интереси, интереси. И какво прави управляващия за да накара народа си да воюва? Лесно: плаши ги до смърт с талибани, екстремисти, тероризъм чрез телевизия, вестници и вече е лесно, когато обикновения човек си мисли, че защитава страната и живота си. :)Защо има войни като никой не ги иска уж? ЗАЩОТО СЕ СЪГЛАСЯВАТЕ ДА ОТИДЕТЕ НА ФРОНТА! ОТКАЖЕТЕ ИМ! ХИЛЯДИ И ХИЛЯДИ АКО ОТКАЖАТ?А на медиите не вярвайте, а мислете сами.