8

Пантелей Пътник

преди 11 години

@Жена: А ти следващия път си направи изводите що за мъж е тоя "мишок", който няма смелостта да ти го каже в очите и колко можеш да разчиташ на такъв човек. Винага, ама ВИНАГИ има начин да кажеш нещо подобно на даден човек. Аз лично предпочитам да съм откровен (до голяма степен, без да стигам до крайности) с човека срещу мен: така първо съм честен със себе си, второ, не рискувам да ме разбере погрешно и след това да му "сърбам попарата", която е надробил на база погрешни заключения от думите ми.

7

Пантелей Пътник

преди 11 години

@ една:Така ли, и кое му е странното? И кой казва, че само мъжа търси жената (както може би е в 90% от случаите, а останалите 10???)? И кой също така казва, че обратното не може? Хора, спрете да робувате на клиширани предразсъдъци!!!

6

До 2 и 3

преди 11 години

Типично по български :)

5

Анонимен

преди 11 години

Дядо благун не отказва на никоя бабичка,дебела,тънка,прадлива.все препикано месо носят

4

Жена

преди 11 години

Как? Покривате се като мишки, не й вдигате телефона, криете се от фейсбук и скайп и изневиделица се появявате с новата си половинка, докато жената, която мотаете се чуди дали не са ви сгазили нейде или не сте умрели. На мен доста пъти са ми го правили - действа.

3

венко

преди 11 години

като и набиеш едно в канчето с думите "марш от тука *** ***", няма начин да не разбере намека

2

Анонимен

преди 11 години

просто си събуйте обувките - на 90% от мъжете им миришат краката

1

Koko

преди 11 години

Мислех си за писмото (съобщението/ бележката), което ми изпрати и не мога да се отърся от усещането, че никога не е добра идея да излизаш с колега".Ако си служите с такива дълги изречения, няма да можете да се отървете със сигурност :)