10

Анонимен

преди 11 години

Не зная за всички останали, но на мен лично ми писна да чета неграмотно написани новини - като се почне от заглавието и се продължи със съдържанието. Май вече ме изгубиха от dnes.bg - не съм на мнение, че трябва да се дават пари на некадърници.

9

До ТЕО

преди 11 години

чети внимателно приятел ;) никъв гард не е свалил бойко ;) виж че първо ще се избере ВСС и после ще се избира ВКС , ВАС и главен прокурор ;) Бойко сега ще издуха всички червени червей от съда ! ;) Браво време беше да влезе такъв закон!"ВСС няма да бъде избиран пряко от гилдията, реши още парламентът. Членовете на съвета ще се избират не по-късно от един месец преди изтичането на мандата.Кандидатите за членове на ВСС ще трябва да представят декларация за имотното си състояние и произхода на.."

8

Анонимен

преди 11 години

А, те тези са никому ненужни. И с тях и без тях, престъпниците си пъплят свободно по улиците. Това там е някаква пародия и срам за цяла България. Ако човек има себеуважение и чиста душа никога не би се излагал по този начин. За съжаление хората вече гледат с погнуса на тази институция.

7

Калинка

преди 11 години

Спешно се търси нов главен прокурор. Условия: да е дъщеря на пожарникар, името да започва с К и да завършва на ..инка, да представи фалшива диплома за Висше образование.

6

ДОКАЗАНО

преди 11 години

От Бг-Съд. система ,нищо не става ,вече 23г.,.....все това доказват !Да се смени всичко с нови --лица!

5

teo

преди 11 години

Бойко, Цецо и Деяна, БРАВО НА ВАС !!! ДАВАТЕ ВЪЗМОЖНОСТ НА СЕГАШНИТЕ КОРУМПИРАНИ ЧЕРВЕНО-ТУРСКИ СЪДИИ ОТ ВСС ДА СИ ИЗБЕРАТ СВОЙ ЧЕРВЕН ГЛАВЕН ПРОКУРОР, КАКЪВТО Е СЕГАШНИЯТ БОРИС ВЕЛЧЕВ, КОЙТО МНОГО ХИТРО И ТАКТИЧНО ВИ ЗАБЛУЖДАВАШЕ, ЧЕ Е ЧЕСТЕН, КОРЕКТЕН И ЛОЯЛЕН И СЪЩИЯ СЕ ПОЖЕРТВА С ПО-РАННА СМЯНА ДА БЪДЕ ЗАМЕНЕН ОТ НЕГОВ ЧЕРВЕН , КОРУМПИРАН МАГИСТРАТ!!! Бойко, защо свали гарда и се предаде на КОРУМПИРАНИТЕ МАГИСТРАТИ, ЗАЩО????

4

до 4

преди 11 години

Не са комунисите - охранителите им са ! И пак са наши хора ;-)

3

гербер

преди 11 години

Кат' си пее Брюксел - кой ли му пука? Важното е да е "наше момче"!

2

Анонимен

преди 11 години

Ами той новият ще е същият като стария - морално деградирал, безполезен и корумпиран алкохолик.

1

Анонимен

преди 11 години

Здраве да е!Всеки ден се гаврят с народа че още една подигравка ли няма да преглътнем?!?!"Правосъдието" и "политиците" ,няма да оправят България...ще продължат да ни мачкат,докато стадото само блее!