10

123

преди 11 години

2 за Go&co: `низък` и `нисък` са различни работи. Така че има `низки` (долни) страсти и `нисши`... растителни видове например. А за служители най-коректно е да се каже `ниСшестоящи`. Ади ся да ви вида билежницити...

9

agenciq-klyu_klyu@Ya

преди 11 години

А началника ни ,назначен червен капиталист е *** и е неизлечимо болен от паркинсон,Въпреки,че си пиел брат му кафето със Станишев.Сина му е *** избиващ комплекси с ИП Фон,а дъщеря му тъпачка и не може да се омъжи.agenciq-klyu_klyu***Yahoo

8

виц

преди 11 години

Влиза шефа в офиса и к,во да види - всичките служители пушат:- Аз казал ли съм да не се пуши по време на работа бе..!- Мм-м-ми..че, кой работи ?!!!

7

Анонимен

преди 11 години

Има фирми където работата се отчита с мейли (работил съм в такава). Не става дума точно за клюки, а за прехвърляне на отговорност, заяждане, остроумничене и прочее похвати на дребнодушковци-кариеристи, където е важна не работата, а шума около работата.

6

Васко

преди 11 години

Те големи спамъри, кога им е оставало време да работят от толкова писма?

5

ДОК РОС

преди 11 години

a останалите 91% са с порно съдържание

4

така

преди 11 години

Колкото по неинтелигентен е един човек, толкова повече се занимава с клюки за околните, защото няма други интереси с които да си запълва свободното време. Факт.

3

Гошо Тъпото

преди 11 години

Оставете по един...лаптоп на пет...служителки,или поне им вземете...мишките и ако не се кротнат,тогава ги запишете на курс по...задължителни парашутни скокове;ще помогне допървия...скок;след това е...лесно.

2

Смут

преди 11 години

Уууууу завистници-лицемери-вируси на обществото са такива клюкари.

1

Анонимен

преди 11 години

е,и?Искате да работим непрекъснато ли?