100

Анонимен

преди 11 години

Берета трейдинг е почти държавна фирма.Какво от това че е ходила там някъде, -ТОВА СИ Е ПРАКТИКА ОТ ГОДИНИ:ИНАЧЕ ЧИНОВНИЧКИТЕ НЕ СИ МЪРДАТ ДУПЕТО ДА СВЪРШАТ НЕЩО.ТОВА НОВИНА ЛИ Е ИЛИ СЪВРЕМЕННА ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ?Кой е учуден-може би Дянков и Борисов и Цветанов:ами даренията в МВР-стига зомби новини за зомбиране герб-фенове!

99

роси

преди 11 години

какво стана бокич-нещо май го даваш по-лошо от всички останали-калинки,румянки,всички министри на здравеопазването,сега ще сложиш и мината наречена главен прокурор,а пък уж нямаше да бъдеш като другите-да не си като тях ти просто си по-лош от тях и отгоре на всичко по-брутален лъжец

98

БившКоренякСофиянец

преди 11 години

Абе как все от 2009-та са мизериите, а служителите още са на работа!Май не само тя се е облажила, а?Някоя нова Калинка?!Как пък все мизерийте стават точно преди *** да ни "оправи"?!

97

питане

преди 11 години

Чиновничката Хени Шиякова се облражила заедно със съпруга си с две седмична екзотична екскурзия до Индонезия и Бали. за сметка на щедростта на Берета Трейдинг .Съпругът също имал фирми от обръча около МО /наш човек/.Фирмата,утилизираща обаче нямала достатъчно пари да плати здравните осигуровки на работниците и всичките проверки не могли да установят този факт,както и че наличността на повече боеприпаси в пъти от допустимите количества.Проверките на тежки маси ли са правени или на екскурзии?

96

АХАСФЕР

преди 11 години

НЕ НЕ Е ОТ АНТУРАЖА НА АХМЕД ДОГАН, ПО-СКОРО НА ЦАР СОЛОМО

95

ся

преди 11 години

...докато работниците по обезвреждането на опасните снаряди са взилмали заплата 350 лв. И собственикът на тази фирма твърди че бил изряден като Библията.?!!! Толкова наглост и безочие се срещат все по често.

94

Анонимен

преди 11 години

Тази Хени да не е от антуража на Доган? - така ми звучи.

93

Aman

преди 11 години

Хени Димитрова Шиякова

92

Анонимен

преди 11 години

Време е ГЕРБ да си ходят.Стига упражнения на наш гръб.

91

ужас

преди 11 години

От както Бойко взе властта животът на обикновения българин не струва пукната стотинка.

90

ГЕРБ ЩЕ ИМА ...

преди 11 години

ВТОРИ МАНДАТ , ***.....ОТ 99!!!*** ОТ ПОЗИТАНО-20....НЯМА ДА СА НА ВЛАСТ--НЕ СЕ И НАДЯВАЙ!КРАДЦИ И НЕГОДНИЦИ .....НАРОДА НЕ ИСКА!ТУРСКО -ЧЕРВЕНАТА -СИНЯ МАФИЯ -----ТРЯБВА ДА УМРЕ !!!.....И ТОВА ЩЕ СТАНЕ!!!

89

Аз

преди 11 години

Да я трепят тая крадлива ку*ва!

88

На дали

преди 11 години

Боже ,как ни мамят!!!Нямат ли поне "страх от господ"!/Дълги години работих в "Кинтекс".Нямате на идея за какво върви реч!!!НО,ТРЯБВА ДА СПАЗВАМ ЗАКОНА!!Съжалявам,но повече не коментирам!!!!!А, Вие си правете изводите!!!!

87

Крадлив бесепар

преди 11 години

Що обичам да крада и съсипвам България а?

86

zoro

преди 11 години

такаа, наи-големият проблем явно са мизерните 7000 лв. за едната екскурзия. от тук нататък никакви други нередности и подозрения няма да има

85

Анонимен

преди 11 години

НАПРЕД ЧЕРВЕНИ ЕСКАДРОНИ! КРАДЕТЕ И УНИЩОЖАВАЙТЕ БЪЛГАРИЯ! НАПРЕД ЧЕРВЕНИ ЕСКАДРОНИ! ПРОДАЙТЕ БЪЛГАРИЯ ОСВЕН НА ТУРЦИТЕ И НА ДЯВОЛА! МРЪСНИ ТВАРИ КРАДЛИВИ ПОВРЪЩАМИ СЕ ОТ ВАС!

84

Анонимен

преди 11 години

Те червените *** от бесепе България продадоха за пари на турците чрез доган, какво остава за пари някое и друго българско село да взривят.....

83

СС

преди 11 години

Както се казва: Тази шия (Шиякова) не е от трушия. Е, сега малко ще поизтънее.

82

яяяя

преди 11 години

*** пече минджа някъде си,дреме и за жертвите! Вие да не си мислите,че има корупция?!

81

АБЕ ПЕДАЛИ ЧЕРВЕНИ..

преди 11 години

....КАКВО КАТО Н ГЕРБ ИМА БИВШИ КОМУНИСТИ.....??!!!НИМА СИ МИСЛИТЕ ,ЧЕ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ...ЧЕРВЕНИТЕ ПАЧАВРИ ОТ ПОЗИТАНО -20....ПО ТАЗИ ПРИЧИНА??!!!ЛЪЖЕТЕ СЕ ***......И СОНЯ БАКИШ , БЕШЕ ЖЕНЕНА ЗА ЧОВЕК ОТ ЦК НА БКП....И КАКВО ОТ ТОВА!!!???????ЛЕНИН Е ОТ ДВОРЯНСКО СЕМЕЙСТВО....И КАКВО ОТ ТОВА ---????ВИНАГИ И ВИНАГИ.......САМО ГЕРБ!!!!НИКОГА ...БКП/бсп.....НИ -КО-ГА.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!