45

Ани

преди 11 години

Направо гледам и не мога да повярвам. Това са били жени!!! Някои са егати яките парчета. Просто са си били родени за мъже....

44

Ils

преди 11 години

Жестоки резултати при номер 1, 2, 5 и 7 - в много хубави момченца са се превърнали. Хич не ми пука, че са били момиченца някога си.

43

до 34

преди 11 години

Пише се УДАВА ми се нещо си (рисуване, спорт), но ОТДАВАМ се на работа, любов и т.н. Като не знаете, не давайте така уверено съвети за правописа.

42

Анонимен

преди 11 години

Азис къде е ?

41

До 45

преди 11 години

Не, природата ги е създала с мозък на единия пол и тяло на другия, т.е. е сбъркала и трябва и да й се поправи грешката или чрезз хирургическа операция или чрез някво психиатрично лечение. А иначе каскадьор ***.. раст от къде си сигурен че няма? Има хомосексуални спортисти, войници и тн. Просто каскадьори принципно има малко а хомосекс. мъже са много по-малко от хетеросексуалните. И ако надеждата ти на теб за жени е да си обграден от "***", т.е. ако само така успяваш, тежко ти, хехе :)

40

Анонимен

преди 11 години

Странно защо толерирате повече трансексуалните а гейовете не...Ние може да сме извратени,те не са...абе обиждайте и тях мама му стара...

39

Анонимен

преди 11 години

Напротив.Щом природата или господ са ги създали мъже,останалото е извращение.Но е добре да ги знаем.*** по душа са и физически такива.Представяте ли си например каскадьор-***..раст или в коя да е мъжка професия.Добре е все пак,че мъжете сме повече,така ще има повече жени за нас.

38

Анонимен

преди 11 години

Абе тоя от снимката е толкова сладък,дреме ми че е бил жена,само ако ми падне...по нищо не му личи че е бил жена...

37

Анонимен

преди 11 години

37, Мен ако питате по- добре е журналистите въобще да не пишат подобни статии. Или поне не на първа страница и то като водеща новина.

36

Анонимен

преди 11 години

Ами щом искат да си променят пола... да го правят.Операциите струват доста пари а и терапията след това не е евтина.Щом имат пари и желание..

35

рио

преди 11 години

човек не избира какъв да се роди

34

qan

преди 11 години

този първия много хубав,направо се е похабил:)

33

Анонимен

преди 11 години

Трансексуалните хора, с редки изключения, не са хомосексуални от гледна точка на половата си идентичност. Така например след катое една трансексуална жена (мозък на жена, тяло на мъж) има женска полова идентичност, логично е да изпитва сексуално влечение към мъже, тъй като тя самата не се възприема като мъж.

32

anonimen

преди 11 години

AMERIKANCITE KAKVITO SA PEDALI AKO NE SI VKARVAT XORA OT EVROPA I SVETA VSQKA GODINA 6TE SE SVAR6AT SSAVSEM TIQ PEDALI XAXAXAXA

31

До 30

преди 11 години

Ти не гледай какво пише в статията, "икона на хомосексуалистите" е просто няк'ъв измислен израз дето слагат "журналистите", който в случая не значи нищо щото съм абсолютно убеден че 99.9% от хомосексуалните (дума хомосексулист няма както няма и хетеросексуалист) си нямат ни най малка представа кой е този. Просто е представител на организацията която защитава и хомосексуалните и трансексуалните но това не значи че 2те неща са едно и също.

30

Анонимен

преди 11 години

гей отива на лекар и се оплаква:- докторе, станал съм лесбийка!- е, как така?!- ами, при толкова хубави мъже наоколо, започнах да се заглеждам по жени

29

Djimi

преди 11 години

MNOGO STRANNO DOKOGA DNES.BG 6TE LANSIRAT TIQ OBRATNI IDEI .ISKATE I BAALGARIQ LI DAE IZ4AN4ENA KATO AMERIKA.MILOST ZA XETEROKSEKSUALNITE .BOG E S NAS.

28

Анонимен

преди 11 години

"До Кънчо преди 9 минутиКънчо, пий си там пърцуцата, смърди си на вкиснало и недей да ръсиш много мозък - не ти се удава"Дори не можеш да си представиш само колко много ми се "удава".П.С. Пише се "отдава". А "удава" може да го използваш, ако си решил да ме удавиш некъде!Явно вие може да се удавите само в гейските си страсти.

27

Анонимен

преди 11 години

Пфф, отвратително...

26

Nobody

преди 11 години

За добро или лошо ни едно от тея не ми е познато.