Балиан Бушбаум. Снимка: malecelebbio.com

Вече не е толкова шокиращо, когато някой мъж иска да бъде жена. Обратното обаче би могло да предизвика сериозни коментари и дори възмущение.

В шоубизнеса се гледа преди всичко външността, в останалите сфери – какво има под обвивката. Ето защо някои от транссексуалните личности успяват да се реализират и то доста успешно. Те не са модели по кориците на списанията (поне не всички), но пак попадат в медийния фокус и то не само заради ориентацията и смяната на пола.

Вижте кои жени са решили да станат мъже и от това само са спечелили, не само психически, но и материално:

Балиан Бушбаум

Балиан Бушбаум е роден през 1980 година като Ивоне Бушбаум. Дълги години е състезателка по овчарски скок и дори през 2007 г. печели второ място в националното първенство по лека атлетика на Германия. След това се отказва от спорта заради контузия. През 2008 г. започва терапия и сменя официално името си на Балиан след успешна операция за смяна на пола.

Бък Ейнджъл

Той е режисьор и икона в света на хомосексуалистите. През 2007 г. Бък Ейнджъл печели наградата за "транссексуално представяне на годината" на Adult Video News Award. По рождение Бък е бил момиче. Години наред е живял като жена, но тогава е бил в плен на алкохола и наркотиците. Макар че е бил желан за модел, той не се е чувствал добре в кожата си на жена и е преминал редица терапии и операции за смяна на пола. В момента блондинът е щастливо женен за Илейн Ейнджъл.

Лорън Рекс Камерън

Лорън Рекс Камерън - американски фотограф, писател и активист на транссексуалното движение. Работата му включва портрети и кадри на тела на транссексуални хора (включително и неговото собствено). Той дори е документирал метаморфозата, през която е минал, за да стане от жена – мъж.

Иън Харви

Иън Харви е американски комедиен актьор, който често използва транссексуалността си в играта си пред камерата.

Вижте останалите и как точно изглеждат в момента в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase