484

Темида и Калинка

преди 11 години

Калинка не се отърва: отърваха я с общи усилия прокурорът от РП и съдията от СРС. Работата беше опечена, като доводът за условната присъда е направо смешен: Калинка си признала за извършеното престъпление - фалшифициране на документ. Защо тя не си призна веднага, преди да се проведат няколко скъпоструващи експертизи и разследвания? И какъв е този довод: от фалшификацията не са последвали финансови загуби, а Калинчето е била малка, когато е извършила "нарушението"? Ега ти наглостта и простотията: малка била, ама се досетила да си направи фалшива диплома , да стане шеф на фонд Земеделие и да получава цели 2 години доста висока заплата! Съдийката забрави да накара Калинка поне да върне взетите заплати! Дето се казва Сговорна дружина (прокурор и съдия) планина повдига!. Ама на наш гръб. Та дори двамата магистрати отказаха да си кажат имената!

483

....?

преди 11 години

Такава НАГЛОСТ в Бг не е имало.....!

482

висшистка

преди 11 години

От къде има пари Калина? Тя е със средно образование и не работи.От къде са й парите?

481

президент

преди 11 години

Борис Велчев като ГОЦЕ проспа 5 години.

480

Анонимен

преди 11 години

*** -ти наистина си голям ***!!!

479

Анонимен

преди 11 години

Ха сега, след тая гнусна изцепка на съда, кажете ми защо да имам уважение някакво към властите?! Калинка Крадлинка е завлякла държавата с пари за заплати, а за да се е натискала за власт, значи е имало и далавера. Само да не ми разправя някой, че е отишла там да работи - едва ли ще му повярвам. Ми ето ви материал не за 3 г. условно, а за поне 30 (с оглед неизнесената информация).

478

Анонимен

преди 11 години

Точно така - маде в БГ.

477

ЕС

преди 11 години

Калина Илиева ,....лицето на 23г.преход в Бг!

476

мунчо

преди 11 години

ей,вишиштите стига сте ревали!дипломата не работи!два дена не се спрехте да плюете и ревете!що не бачкате бе хора?борци против фашизма - тва ви е работата,да амавече не е платена!

475

безпартийна

преди 11 години

Разбрахме , калинката е внедрена от квотата ноа ДПС. Сега ми стана ясно за произхода на дипломата. Там в ДПС почти всички са с купешки дипломи. Там не важи дали си кадърен ,важно е далаверата да върви.Не важно кой е изял зелника важно е кой дава. Вбългария 20 години все даваме ,даваме.

474

ЗОРО

преди 11 години

Лошото е,че в България е КОЙ КАКТО МОЖЕ.....жалко....

473

Анонимен

преди 11 години

Имам 2 висши образования. Работя за що годе добри за БГ пари, но не мога да понасям някои да си копуват дипломи само защото ги мързи да учат и после да ги използват да се катерят по кариеристката стълбица. Яд ме е че така се обезеняват 9-те ми години учене и накрая за тази... няма наказание. В тази държава оправия няма. Възпитавам децата си да учат и мислят за емиграция.

472

буболечка

преди 11 години

Искам да съм "калинка" в тази държава. Без диплома и стаж ,ще се разпореждам милиони левове. Е ако се издъня няма да има съд ,който да ме осъди,защото сме от една исаща кръвна група. Млади хора, не се мъчете с учене и дипломи ,те не вървят в България. Просто си сменете кръвната група, за да не сте буболечка като мен.

471

И КВО СТАНА...?

преди 11 години

Всяко чудо за 3 дни....,без изненадииииииииии!

470

фен на ментетата

преди 11 години

тъй, тъй.... и кво стана. Направи си диплома менте, поцоцай колкот можеш и от където можеш...пък като те хжанат признай си и по-живо, по-здраво кой от къде е....

469

Анонимен

преди 11 години

Абе...... защо този случай не се раздухва, а бореца за справедливост Цв.Цв. не се показва сега ?

468

Анонимен

преди 11 години

няма имуществени щети - та тя управляваше милиони. Проект за новия Наказателен кодекс за малтретиране системно на дете - затвор до две години, за убийство на куче до три години затвор. Каква градация на ценностите!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

467

Анонимен

преди 11 години

Заради престъпници като тази, страда българския народ и няма светло бъдеще. Може да ни изхвърлят от ЕС защото тази не е вкарана където и е мястото.

466

Анонимен

преди 11 години

Калинка има пари, а парите не отиват в затвора. Отиват в нечии сметки.

465

Защо се учудваме?

преди 11 години

Преди 3-4 месеца Б.Велчев пред медиите заяви:"До сега гледахме на работата си ---ПОЛВИНЧАТО...."?Изглежда ,че ''РАБОТАТА" си,сега не я гледат и полвинчато!---ПРОКУРОРЪТ НА ----НИЩОТО!