33

Анонимен

преди 12 години

Най-добре е зелените да попитат управляващите какво означава понятието столица на държава . Май че някои от управляващите не са ходили на училище от доста от рано !

32

gesture

преди 12 години

нека да напишат защо според тях това пречи за регионалното планиране отлага децентрализацията.може би защото доста от тези агенции са в софия,а сега отивам в провинцията.

31

гиш

преди 12 години

Незнам кои са тия зелени обаче браво на тях харесаха ми.

30

Безцветен

преди 12 години

Браво Зелени!!!Най-накрая да успеете да пробиете в някоя медия и то по много наболял въпрос, който за съжаление само благодарение на вас може да достигне до общественото пространство! Давайте в този дух^^:)Ония мишки-*** в парламента се опитват да си уредят родата по родните места да "работи" на сладка държавна службица. Е няма да стане! Аман от ***! (говоря общо зе представените в парламента политически сили, някой да не си помисли нещо).

29

Цветан Караилиев

преди 12 години

777,повече от 1/4 век съм в ел.сферата.Фотоволтаиците засега са една голяма измама,произвеждащи лабораторни количества страшно скъпа ел.енергия,заемат огромни площи в сравнение с ядрената енергетика,много по-ниско кпд.Това,че група явно високоплатени от чужди централи псевдоеколози препънаха шистовия газ,ще го платим всички ние.Полша даде зелена светлина и ще бъде по-малко зависима от нас.Ето я "ползата" от подобни псевдоструктури,подхранвани кой знае откъде

28

777

преди 12 години

А на "зелените" им плащат "сините" за да им рекламират фотоволтаичните системи, които продават на 10-кратно по-високи цени, за да може Костов да си изпълни ангажимента, за който прибра 2 млрд лева - погребване на ядрената ни енергетика за сметка на лобиране за скъп ток от ВЕИ.

27

Безцветна

преди 12 години

Тези зелените са в същност анонимни, но изглежда така им е удобно. Лошото е, че с анонимен не можеш да спориш. В отделни случаи като този например," зелен" е по-добре да се замени с "недозрял", а още по-добре с "късоглед със зелени очила".

26

Зелен

преди 12 години

Цветане, по традиционните масмедии няма да видите и чуете за "Зелените", защото всички масмедии са платени и служат на група олигарси единствено в интернет може да видите доста неща за "Зелените". Партията не е богата и не служи на олигарси и мутри.

25

Ха Джуун Чанг

преди 12 години

протекционизма води до икономически прогрес, а не свободния пазар, както учат неолибералните.

24

Анонимен

преди 12 години

Европа постепенно се отрича от неолиберализма.

23

Анонимен

преди 12 години

Дянков, също краен последовател на неолиберализма

22

123

преди 12 години

А тоя дето така умно гледа е директно за некоя психиатрия!

21

Анонимен

преди 12 години

Две трети от страната пред екологична катастрофа

20

Цветан Караилиев

преди 12 години

Ето защо,анонимнико,пишеш,че никой не ви допускал до масмедиите.Ама платете си и ядове едва ли ще имате с това!Инак,ако същите тези медии вземат да дават трибуна на всеки файтон напразни кресльовци,ще станат безинтересни!

19

Зелен

преди 12 години

Ехо-о-о-о "Зелените" е партия, която се създаде от млади алтернативно мислещи хора, които бяха в защита на Рила и Пирин, по площадите по флашмобове. Партията няма нищо общо с жалките червени агенти, като Каракачанов. Това е най-младата българска партия със свободни млади хора. Напишете Борислав Сандов в гоогле-то и прочетете какво е направил...

18

Анонимен

преди 12 години

Зелените също така искат да има повече паради по улиците на страната на *** и лезбийки.. Така правят батковците зелени от Европата явно.. По тази причина Зелените са ми силно антипатични!

17

Гард

преди 12 години

Появи се днес НОВА България - Народно Обединение за Възраждане и Алтернатвна България!!! Това е истината...ще видите...народа трябва да управлява, това е истинската демокрация...следете новините, сайтовете и фейсбук!

16

някой

преди 12 години

"Зелените" са партия на хомосексуалистите. Поддържат ги от кръга "Капитал".

15

zz

преди 12 години

И НА ТЯХ НА ИМ ................... МАЙКАТА !!!

14

Анонимен

преди 12 години

Аз пък, познавайки зелените, зелената партия, зелени балкани и други зелени, смятам, че зад желанието на хората за чист въздух, вода, природа се крият едни мишки, готови да яхат следващата вълна на политиката. Както едни партии до сега зад благородната дума "демокрация" бая пари направиха, сега е ред на еколозите да го сторят. Е, па в тая страна живеем и ние имаме очи