30

Анонимен

преди 11 години

На който му пречат пушачите да им раздават противогази! Ако не вечер да си ядат здравословното бъкано с хербициди морковче и да си лягат ... Който пуши да ходи по кръчми и да купонясва!

29

п

преди 11 години

:)))))))))))))))

28

Анонимен

преди 11 години

аиде дано се взриви парламента

27

до 23

преди 11 години

Евала, изказа се като типичния ***. Ето това ни е цялото младо поколение

26

Анонимен

преди 11 години

Браво за закона! Най-сетне да направим първи стъпки към европеизирането и създаването на една цивилизована държава!

25

Анонимен

преди 11 години

А сега и група на хомосексуалните де направят и да им гледаме сеира!

24

Анонимен

преди 11 години

Искам закон да се забранят автомобилите над 75 коня. Аз нямам книжка и са вредни за мен с игорелите си газове и гонките по улиците- опасни са за много хора движещи се с велосипеди и пеша! Да не говорим как смърдят дизелите на скапаните БМВ-та дето ги внасят от така чистата ЕВРОПА! И новите автомобили са много опасни! Мачкат хора по пешеходни пътеки ,особено джиповете- ДА СЕ ЗАБРАНЯТ ! БОРИСОВ ДА КАРА КОЛЕЛО!

23

п

преди 11 години

тоя закон е гласуван от 98 или нещо подобно на брой депутата.значи 100 човека определят битието на 7 000 000.референдум трябва да има

22

пипи

преди 11 години

Абсолютно отказвам да погубя дни и месеци от младия си живот изпадайки в неудоволствие и борба с никотинов глад, за да запазя последните години от живота си, които са химера в тоя несигурен свят

21

Анонимен

преди 11 години

проба

20

paco

преди 11 години

за сега ням как заведенията да станат частни клубове.не се надявайте на тая .пиша го защото има заведение и съм питал- не става.

19

гацо

преди 11 години

много пушачи в това НС бе.ето в 13.45 в пленарна зала име 7 човека .и ний им плащаме заплатите.

18

Анонимен

преди 11 години

Не мога да повярвам, че 2-ри коментар има два пъти повече плюсове, отколкото минуси...В целия цивилизован свят пушенето в каквито и да е сгради е абсолютно забранено (освен ако не си си у вас). Никой никъде не толерира миризливите пушачи и така трябва да е. За жалост обаче половината ни народ е на принципа "малии, аз сутрин без кафенце и цигарка просту не могъ", така че като се замисля не се изненадвам особено, че публичното мнение е срещу закона..

17

волът рие.......

преди 11 години

Волът рие-на главата му пада.Тази простотия ще намали приходите в хазната.Защо ли, ами просто - защото заведенията и дискотеките и баровете и кафетата и какво ли още не,където се пуши-имат касови апарати.Нещо повече вързани са он-лайн с НАП.Следи се приходосъбирането.Та като си говорим за приходосъбиране в бюджета - сега тези заведения ще станат частни клубове с такса срещу членска карта. Като такива няма законово основание нито да влезе проверка от НАП,нито полиция,нито да имат касови апарати.

16

ХУЛАБАБА

преди 11 години

Кога Фидосова отслабне тогава спирам цигарите! Ай сиктир!

15

тихата_стъпка

преди 11 години

За слагащите ми минуси пояснявам; човешки *** (л*йно) = депутат. Общото между двете е, че винаги стоят на мястото където последно си ги "оставил" и резултата от тях е страшна смрад за всички останали.

14

Дими

преди 11 години

Хората отдавна не пушат на обществени места!! Ние пак с години назад :( Простоват народ -слаба държава :( Нещастници :( Мижитурки ! Простаци !

13

Ох боли

преди 11 години

Да пушат ,да пият и да се дрогират, дано по-бързо се отървеме от тях.

12

Анонимен

преди 11 години

Законът е гласуван с по-малко от половината дупетати. Значи е незаконен. Но за последните 3 години колко закона се приеха без да има кворум.

11

ВСИЧКАТА

преди 11 години

Мара втасала и цъфти и върже, само до цигарите опряхме ве4е. Не е лошо това което са решили, но има много по-жизнено важни неща да се оправят в БГ в момента. Като са рекли депутатите да се отказват да пушат, ами да се откажат и от по някое друго депутатско кюфте и да го дарят на някоя баба със 100 лева пенсия или на някое бедно дете. Хем добро ще направят, хем ще им поотънеят малко тумбаците и гушите дето са отвъртяли.