90

ФАШИСТ

преди 11 години

пушил съм , пуша и до 120 години пак ще пуша - ЕЛАТЕ И МЕ ВИЖТЕ !

89

osata

преди 11 години

Браво! Матр'яла захапа въдицата "за и против тютюнопушенето" и новината за повишението на цената на тока мина м/у капките! Колко лесно и удобно се оставя да бъде манипулиран българинът!Господа, от това дали ще се пуши или не на обществените места изобщо няма да повиши стандарта на живот!

88

Еlektra

преди 11 години

Стига с тези циркове! Защо ни смятате на ***. Знаем колко спазвате законите,господа депутати. Законите са за нас простосмъртните, за да ни дерете с какво ли не кожите ни.Да вземете и малкото което получаваме. Дали някой от върховете е наказан ? До сега не помня .То корупция ,то бонуси ,то комисионни и какво? Едно голямо нищо. Сега излизат пред парламента уж спазват закона. Това е подигравка с избирателите. Такова дебелоочие го няма никаде.Само в България. Жална ни майка! Пак ще гласуваме?

87

КОНЦЛАГЕР БЪЛГАРИЯ

преди 11 години

ДОБРЕ ДОШЛИ В КОНЦЛАГЕР БЪЛГАРИЯ-държавата в която хората умират от недохранване!

86

пепо

преди 11 години

По-просташки закон няма!Какво целят и кому е нужна тази забраа.Всичко ли друго решиха?Може би някъде се крие отговорът-я някакав скандал се замазва , ясе навеждаме по-добре на някой от ЕС , я сме много прости или гяволи -мачкаме народа да пробваме докъде може.Я кажете какво мислите.

85

ля ля

преди 11 години

доста глупаво разграничение..... подвлияно отгоре разбира се ....:)

84

Анонимен

преди 11 години

Много точно. Поздравявам 84.

83

аутсайдер

преди 11 години

тъй като само пушачите са мотивирани да пишат по темата, не се учудвам на преобладаващото мнение. Разбира се, че всеки сам прави своя избор и живота е твърде кратък за да се лишаваме от удоволствията. Въпросът обаче е докъде да се разпростират тези удоволствия и цивилизования свят е дал отговор на този въпрос: дотам докъдето удоволствието за един не се превръща в проблем за друг,който също е направил своя избор. Поздравявам 42.

82

Анонимен

преди 11 години

Друс, друс, ще се друсам и всичко ще о.к.

81

Анонимен

преди 11 години

Какъв кеф.Вече няма да пушим, ще се друсяму това не е забранено

80

до 77

преди 11 години

Ти си Мара Подробната, най- вероятно. Да изкажеш мнение, а дали има смисъл или не, не те интересува. Барабар Петко с мъжете и той да става мъж; подкованата жаба. А не е ли безочие да ядеш, пиеш и дидаш синтетика. Пушачите в *** ти бъркаме сигурно, затова ще си хейтър.

79

mlad6ito

преди 11 години

78 , че кой не търси мекото на баницата?! Ти какъв искаш да станеш?! Приличаш ми на поредното мамино синче, което учи "право" или "бизнес администрация". Чул в рейса две деца как искали да станат депутат и министър...много очудващо.

78

STEFAN

преди 11 години

Хахаха, да си спретнат и парламентарна група и на ебачите ако искат!!

77

БЕз коментар

преди 11 години

Вчера като се возих в автобуса чух следният разговор между 2-*** ученици. - Искам да съм депутат ***. Така ще мога да крада колкото си искам и ще имам имунитет; -Аз пък мисля да стана министър ***, така ще си хвана мои фирми които ще ми снасят редовно!Оставям го без коментар. Виждате накъде се движи младото поколение и ясно е на кой искат да подражават.

76

до 67

преди 11 години

В момента коментираме вредата от тютюна и безочието на пушачите. За ТЕЦ, хлор , газове и др. не е ставало дума. Когато коментираме и тях ще те информирам официално за мнението си-само се представи....

75

Анонимен

преди 11 години

По всичко станахме отличници в Европа, само където народа едва връзва двата края.Пушачите субсидираме бюджета с 1.7 млрд. на година, до като от горива се внасят под формата на акцизи около 2 млрд.

74

Анонимен

преди 11 години

А зимата?

73

22g.

преди 11 години

ама радвайте се ... особено хората от черноморието умират от кеф. румънците също умират от кеф за тях това е голям приток на туристи от България към Румъния те са много доволни от това. тази зима заведения дискотеки кафенета ще фалират много не 4,5 а от там вие си смятайте как ще се промени живота и къде ще отиват тези пари и как ще се забавлявате.

72

22г.

преди 11 години

България и българският манталитет защо стоите тук и се оплаквате и мечтаете за Европа? ние сме си такива обичаме картофи и цаца и кюфтета и бара с тях.

71

22г.

преди 11 години

до 68 те европа също си мърдат *** да направят 1 крачка да си хвърлят *** в кошчето.а Германия вече се отказа от този закон щото са по зле от нас? в Европа хората не те гледат като *** като им кажеш добро утро! и в Европа се напиват от 2 каменици тъй че не ми сравнявай Европа с България. ще ти хареса ли да махнат дреболиите като опасни както в Европа? никакви дробчета никаква шкембе чорба?за да бъдем европейци като тях какво се сравнявате с тях ... като не ви харесва