9

Нямат шанс

преди 12 години

Балонът елктроавтомобили ( нямам предвид хибридните) не е за нашето време. Ясно беше, че ще се спука.... Този "Жокер" е за по-други времена...... С тази хенология не намаляваме емисиите, а само го пренасяме от едно място на друго.....

8

до 7

преди 12 години

Автомобилните компании правят това което им кажат правителствата. Ако се използват всички налични технологии за вторично изгаряне и се разработваше над нови, ама ефективни, днеш може би щяхме да караме най-мощния автомобил с разход 2-3 литра на 100. Ама тея милиарди приходи от данъци и такси, като зареждаме които генерира всяка държава, откъде ще дойдат? Да не забравяме че има 10-на петролни компаний, които генерират по 10-ки милиарда долара чиста печалба, техния интерес какъв ли е?

7

do 4

преди 12 години

Технологията вече същесвува, примерно под осевата лента да бъдат прокарани проводници и колите движещи се по магистралата безконтактно да си зареждат автомобилите. Още едно доказателство, че отново умишлено ще бъде погребат ел. автомобила. Да живее петролната индустрия и невежите, само дето ще трябва да ви дишам и мръсния въздух!

6

Ники Ст.

преди 12 години

А ЗАЩО НИЩО НЕ ПРАВЯТ ПО МАСОВОТО ИЗПОЛЗВАНЕ НА ВОДОРОДНИЯ ДВИГАТЕЛ, НАПРАВИХА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО УСПЕШЕН ВОДОРОДЕН ДВИГАТЕЛ , С КОЙТО ПОСТАВИХА РЕКОРДИ, ТОВА БЕЗДЕЙСТВИЕ ПОНАМИРИСВА НА КОМБИНА С ПЕТРОЛНИТЕ МАГНАТИ , ВМЕСТО ДА СПРАТ БЕЗУМНОТО ХАРЧЕНЕ НА НЕФТ. ЗАБРАВИХА КАКВО Е КАЗАЛ МЕНДЕЛЕЕВ - "ГОЛЯМА ГЛУПОСТ Е ДА СЕ ГОРИ НЕФТ"

5

-

преди 12 години

докато не изминаваш в най-лошия случай 800км с едно зареждане да не ми ги хвалят.

4

Анонимен

преди 12 години

Както винаги немците ще тичат зад японци и американци.Но те ще бъдат далеч напред и няма да успеят да ги стигнат.

3

Тролейджия

преди 12 години

Абе докато не прокарат жици за ток по магистралите, не ми хвалете електромобилите. Само незнам как ще се задминаваме тогава ????

2

Анонимен

преди 12 години

нещо като официално доказателство че електромобила си е доста шантава идея - поне с днешните технологии.

1

няма страшно

преди 12 години

Германците хич да не се плашат. Догодина идват на власт хидролога и гея и положението в целият свят ще се оправи. Поне така си мислят повечето маргинали и селяци, дето ще гласуват за тях и само повтарят рефрена, че при тях имало работка и им дигали пенцийките с по 2-3 лева на половин година.