7

batкata

преди 12 години

А ние в България сме много добре-цените са по високи от европейските,да не говорим за цените в САЩ,заплатите-по 250-300евро,пенсиите-75-150 евро средна пенсия , абе - "не пей ми се,не смей ми се".Обаче според официалната стъкмистика взимаме по 3,5 евро на час-Ха-Ха-ха.За здравеопазването не ми се говори

6

Анонимен

преди 12 години

мирната религия отново води в класацията по демокрация и всичките му там права, свободи и святи ценности!....

5

Анонимен

преди 12 години

Това за Афганистан е пълна ЛЪЖА. Тези проучвания да не са ги правили в някоя махала на талибани?! Афканите си уважават жените и ги държат както те казват "на дланта си". За другите танганайски държави не споря.Саудитска Арабия защо не е в статистиката? Там жените са най-онеправдани и малтретирани от арабския свят.

4

sdm

преди 12 години

Общо взето отново страните от третия свят+някои ислямски държави.***,кво искате

3

Анонимен

преди 12 години

Доста голям, а останалите имат някакви собствени вярвания, имам предвид африканските дъражави. Та както стана дума за ислям, в списъка трябва да включат още доста ислямски държави в които бащата буквално продава дъщерите си на бъдещите им съпрузи, и то на възраст от 12-13 години, и те могат да правят с тях каквото си поискат! Буквално. Включително и да ги убият с камъни и то без да дават обяснение на никого! Е, това ако не е свинщина!!!

2

Анонимен

преди 12 години

Понеже не съм наясно по някои въпроси, свързани с отдалечени от Европа страни, някой може ли да ми каже какъв процент от населението на изброените в статията държави изповядва ислям?

1

Анонимен

преди 12 години

Мили Боже! Явно има части от света, където не са мръднали от 10 век! Че и по-зле, май от каменната ера!