9

ВЯРНО Е

преди 12 години

ЗА МУТРО-МАЙМУНИТЕ ЛИ СТАВА ВЪПРОС? ТА ТЕ СА ВЕЧЕ СРЕД НАС И НИ УПРАВЛЯВАТ. ИМАТ СИ И ДАЖЕ ДЪРЖАВА. ЗНАЧИ ХОРАТА ЩЕ ИЗЧЕЗНАТ. НАЙ-МНОГО МУТРОМАЙМУНИ ИМА В ТАТКОВИНАТА НИ И ЕДИН ЕКЗЕМПЛЯР ОТ ТЯХ Е НАЧЕЛО НА БЪЛГАРИЯ.

8

до Y.P.

преди 12 години

Винаги са ми били смешни хората които казват "щом сме произлезли от маймуните, защо тогава всички маймуни не са станали на човеци?". Това е все едно да питаш " щом сме произлезли от ***, защо всички *** не са станали бели?"; или "щом котките са произлезли от лъвовете, защо всички лъвове не са станали котки" Еволюцията е случаен процес на мутация последван от ЕСТЕСТВЕНИЯТ ПОДБОР, демек : което става остава и продължава рода си, което не става умира в кофите. Доста е елементарно.

7

Y.P.

преди 12 години

Какви са тези глупости невъзможни...ако произхождахме от маймуните(според Дарвин) аджеба защо и те все още не са еволюирали?!?!?! Само глупости говорят тия шебеци..те по-маймуни от макаците са тия

6

Анонимен

преди 12 години

в парламента е пълно с ***

5

gomor

преди 12 години

Ха, че ние това сме го открили отдавна. Даже го практикуваме /в парламента са само макаци/, правим и успешни опити с горили /Бойко/ и други ***.

4

Уорлик

преди 12 години

DNES.BG, какво искате да кажете? Та аз съм НЕЗАМЕНИМ!!!!!

3

мим

преди 12 години

Вече съм спокойна,шом като маймуните ще ни заместят.Лошото е че те не изчакаха да изчезнем,ами са сред нас вече.Пуснете телевизора,отгърнете някое списание и пр..Щом като дойдоха предварително значи ние тряба да изчезваме.

2

Анонимен

преди 12 години

*** е първият им представител

1

Азъ

преди 12 години

У нашиа парламент нема нужда,ама вече ги има.