22

Бней Йеуда

преди 11 години

Нищо няма да напиша защото ще бъде изтрито,!Макар че сърцето ми бие лудо заради таз неправда...!!!НЕЕ МОЖЕ този човек президент на Сирия да избива ДЕЦА! НЕ може разберете,чуйте сърцето си!!Никой освен... не може да го направи.това не са хора а ***...но не са сирийци и араби на са!!!!А са ***...Господи моля те накажи ги ! Не ни наказвай с търпението си! Всички вече знаем кои са просто чакаме теб и твоето решение!...

21

GM

преди 11 години

На сащ най-после трябва да бъде даден отпор! Не си мислете че ако падне Асад, нещата ще мирясат. Следващата и главна цел е Иран - затова времето за решителния отпор е сега - иначе направо си отиваме на трета световна.И какви са тия каши в които постепенно се забърква външния ни министър - сега пък домакин на опозиция - просто нямам думи. Дайте идеи как да му покажеме, че болшинството в България мисли по различен начин.

20

2- от 18.05.2012

преди 11 години

До кореспондента, оператора и неговия асистент се доближили неизвестни и поискали да им бъдат предявени разрешителното за снимане и прес-картите. Научили, че пред тях са сътрудници на бейрутския кореспондентски пункт на Russia Today на арабски език, въоръжените лица със заплахи и обвинения от типа на шпиони на Асад, се опитали да разбият микрофона ида изземат заснетите видеоматериали. Снимачната група била принудена да напусне мястото на инцидента.

19

1

преди 11 години

В ливанския град Триполи неизвестни лица нападнали снимачната група на телевизията Russia Today. От пресцентъра на телевизията съобщават, че инцидентът станал в центъра на града по времена подготовка на сюжет за сблъсъците на привържениците и противниците на президента на съседна Сирия Башар Асад. Никой не е пострадал.

18

до 15

преди 11 години

Иска ти се евреино, иска ти се. И не сме ти родни ***. Нямаме нищо общо с вас.

17

Анонимен

преди 11 години

Очевидно новата политика на доблестните еврейски, американски, френски, турски, катарски и т.н командоси е: спешно да се избиват жени и деца. Очевидно доблестните войни вече не искат да се бият с мъже. Явно Сирийската вносна опозиция се състои основно от ***. друго обяснение за поведението им няма.

16

какво е това

преди 11 години

поредната американска провокация !

15

bg

преди 11 години

Spored bokluko pod mene vseki ,koito se protivopostavja na radikalnija islam e komunist.

14

Анонимен

преди 11 години

Родните *** яко въздишат по вожда масов убиец башар асад но0 не се тревожете, рано или късно ще намери бесилото .

13

Писна ми

преди 11 години

*** американци пак са казали на техните наемници лакеи от ЦРУ, алкайда и т.н. да убиват деца, за да могат да обвинят Асад с платените си медии. Крайно време е хората да се усетят що за *** са, защото днес е Сирия, утре ще е България.

12

Анонимен

преди 11 години

VIVA SIRIA !! VIVA ASAD !

11

Анонимен

преди 11 години

мачкай Башар .

10

Анонимен

преди 11 години

А кога светът ще осъди избивабнето на цивилни в Афганистан, Ирак и Пакистан... Ето оня ден пореднаата бомбардировка уби 8-членно семейство с над 4 деца в него в Афганистан... ДО КОГА ПИТАМ ????????????

9

Анонимен

преди 11 години

До пълен *** и престава си нямаш на какво е способен един диктатосрски режим в стремежа си за лично оцеляване и на Русия не еи прави чест заради собствените си интереси да продължава да подържа и да се прави на неинформирана относно престъпленията на този режим .

8

Анонимен

преди 11 години

цялата тази мръсотия с убийствата на деца я сътвориха сащ изрел и техните дружки от ал кайда платени с парите от саудитска арабия и всичко това беше ,че руснаците изпратиха кораб с ракетни комплески за базата си в Сирия с които да противодействат на противоракетния щит на нато като насочат крилати към изрел от територията на Сирия ,затова побесняха ционистите и с тези убийства правят опит да отстранят Асад и по този начин да изгонят руснаците от Сирия ,ама няма да стане рашките си научиха урока

7

Ястреб С*

преди 11 години

Истината е, че на Асад дните му са преброени, освен ако Русия не се намеси по решително. Като казвам, че Русия трябва да предостави ядрени оръжия на Сирия имам предвид, че ако Асад има достатъчен ядрен капацитет и ясно покаже, че ако Сирия затъва, ще превърне Тел Авив, Аман и Анкара в стъклени полета - най-големите играчи в тази драма - нещата ще мирясят за една нощ! Ако Сирия падне, да знаете, че следващата жертва ще е Иран, което може да се чете като Трета Световна Война! Тогаз яко ни дупе!

6

ТЕТКА МАРА

преди 11 години

ИСТИНАТА Е, че че цялото това зверство е дело на терористите от т. нар. бунтовнически сили борещи се срещу режима на Акад. Те са нахлули в 2 ч. след обяд и до 11 ч. вечерта са безчинствали в това населено място край град Хомс. Почти всички са убити от урор с ръчно огнестрелно оръжие, или с хладно оръжие, а има и умъртвени с удари с *** предмет. Международните наблюдатери, които са посетили селото не са констатирали нито едно разрушуние причиинено от танков или артилерийски снаряд, което показва, че не е имало обстрел от страна на правителствените сили. А точно това съобщаваха западните медии, хвърляйки цялата вина бърху правителствената армия, която с танков и артилерийски обстрел била причинила това злодеяние.

5

Анонимен

преди 11 години

"Съветът за сигурност осъди" как стават тея осъждания без Русия? Русия е постоянен член в съвета за сигурност... Ясно е че това си е чисто "демократическо осъждане":))) между другото днес.бг скоро ще спечели първо място по *** на "дупета" made in USRAEL:))

4

Анонимен

преди 11 години

"Не може цялата вина за трагедията в сирийското село Хула да се възлага на сирийските власти, защото правителствените войски не се влизали в Хула" Тогава да се открият виновните и да понесат цялата строгост на закона!

3

Croki_Gena

преди 11 години

Очакваме съвета за сигурност да осъди и убийството на 8 цивилни граждани в Афганистан........Аман от двойни стандарти