80

прасчо

преди 11 години

Кво стана Малкото Михайлов от катастрофата на входа на София? 80% е бил,20 % не е бил.....и ква стана тя накрая 80 не повече от 20....Ай сиктир и полицията ти!!!! ДАНО НЯКОГА НЯКОЙ СИНКОВЕЦ БЛЪСНЕ ВАШИТЕ ДЕЦА,ВСИЧКИ ТИЯ,КОИТО ГО ПРИКРИВАТЕ !!!

79

Анонимен

преди 11 години

Стоичков беше един много добър футболист.Той получи златен шанс от съдбата да развие таланта си в един от най-добрите европейски клубове. Извън футболната си кариера е пълен ***.Изключително *** и арогантен, пръв приятел с Жоро Илиев и куп други мутри.Докато преди време плюеше България и говореше,че ще идва тук само на лов,сега е неудържим.Явно с Борисов си паснаха по манталитет и сега иска всичко.Май се точи да седне на стола на Михайлов.

78

Анонимен

преди 11 години

Муспи :) , пак глупости ръсиш. КАкво става в кухнята на Подуене? Нещо ново за Батков, Сираков, Гонзо и цялата сюрия?

77

superMuzzy

преди 11 години

за кое ти е мъчно бе оня "големия"!!?? За Гришата,заради това че няма да играеш в ЕТ,или за тва че няма да си на заплата вече в тоя клуб!!?е сега е момента да покажеш колко си човек "докторе".Вместо да се молиш на Цветанов даНЕ си върши работата.,бръкни се малко налей пари,зада го има този отбор!!

76

муспи

преди 11 години

Стоичков дипломатично е изразил съжаление, че не са онези славни времена - когата беше възможно да се обедини с заповед Отгоре ЦСКА с Лудогорец, после лудогорците да се разгонят и ЦЕКАто да играе в Евролигата, като още първите мачове ще му възтановят името ЦСКА. Само че как ще мине през първия мач, примерно с Бате Борисов?!

75

абе какви са тези

преди 11 години

***-хулигански прякори : КАМАТА , КОБРАТА и пр.?!

74

Иванчо

преди 11 години

Стерилни ръкавици?!Да не изцапа катрана ли, бе "Докторе"?

73

Българин

преди 11 години

" Ега ти " държавата , след като този *** е фактор,с който трябва да се съобразяваме.Пикая му на парите. Той е една"мутра" от "свитата" на друга такава ,която направихме премиер ....

72

dragko

преди 11 години

След време и на теб ще ти "лъсне задникът".

71

dragko

преди 11 години

"Докторе хонорис кауза",честит празник!

70

Анонимен

преди 11 години

класически *** като приятелят му тиквата!

69

Анонимен

преди 11 години

Тоя просто си е ***.

68

Анонимен

преди 11 години

и тоя го спрягаха за министър на спорта.***,***.пууууу

67

4545

преди 11 години

убедихте ли се сега че тоя провали още един отбор.иначе много може да говори но само глупости.като гледам и щерка му е същата.

66

гонзо

преди 11 години

Не случайно Стоичков е при ДДС измамниците от Ловеч и Етрополе.Димитър Македонеца,който е изпълнителен Директор на ПФК "Чавдар"Етрополе преди време търсеше хора с фирми регистрирани по ДДС и им предлагаше далаверата.

65

ЦСКА

преди 11 години

Не случайно Стоичков е при ДДС измамниците от Ловеч и Етрополе.Преди време изпълнителният директор на ПФК "Чавдар" Етрополе Димитър Македонеца търсеше хора с фирми регистрирани по ДДС и им предлагаше да участват в далаверата.

64

питащ

преди 11 години

Ицо,Левскар съм и имам няколко въпроса към теб или Вас. Както ти хареса.Мислиш ли , че мачовете се уговарят едва сега?Как загубихте от ЦСКА с 4:1 и победихте Локо/Пд/ със 6:2?Нима ЦСКА,Лудогорец , Литекс , Левски ,Локо /пд/, Черноморец , не показаха посредствена игра от посредствени отбори.Защо Миньор игра с юноши с Лудогорец.И още много въпроси без отговори.Когато кажеш А ,карай като мъж докрая.Останалото е - празни приказки.

63

Анонимен

преди 11 години

Ице , Ице , че по *** не можеш да станеш , и ти сам си го каза !!! Какво стана с Никито , глезеното момче на Боби перуката ,след като избяга от катастрофата при която загина човек ???? Нищоооооооо , покриха го , както мвр , така и журналистите подвиха опашка като бити *** , така че внимавай като се заиграваш с Боби , ще ти намажат ските и ще плачеш горчиво , и без това много хора те мразят заради селските ти изцепки !!!!!!

62

анонимен

преди 11 години

на тоя психар главата му побеляла вече..но акъла му никога няма да дойде..вари го печи го *** Маришко пак си е то

61

гост

преди 11 години

"ООО колко си *** и има ли смисъл с теб да говоря" се пееше в една песен.....