17

Ваня

преди 11 години

Когато правя секс не е с рендосана дъска и да ме ръгат на всякъде кокали, защото забравям за същественото. Всеки си има предпочитания и не си падам по "БУХЕНВАЛДСКИТЕ МАНЕКЕНИ". Аз ходя на нудиски плаж и не ми пука за мнението на другите.

16

аз

преди 11 години

Ми аз си се храня добре и на плаж си ходя и въобще не се депресирам от това:)

15

До 20

преди 11 години

Дупето няма пол :)

14

mestessa

преди 11 години

Прав си 21. Започва се още от 4-годишните със списания и кукли тип Барби. Всички знаем как изглеждат и какво може да прочетем за тях. Най-сложния казус е "кой от тоалетите в гардероба не е подходящ за парти". Накрая стигаме до снимките на вече порасналите момиченца, минали през фото-шоп. За останалият фалш няма смисъл да отваряме темата - изкуствени коси, мигли, цвят на очите, устни, гърди, нокти...остава ли нещо истинско, не знам.

13

Анонимен

преди 11 години

Ами докато продължават да натякват, че красиво тяло= умираща от глад анорексичка така ще е. И после се чудете защо младите момичета масово се подлагат на жестоки диети и не малка част от тях си причиняват сериозни здравословни проблеми. Ама като те заливат от всякъде с такива образи и ти автоматично решаваш, че си дебела, защото еди-си-коя манекенка била с нез-нам-си-какви мерки, значи и аз трябва да имам същите. И после стой, та гледай!

12

Девиз

преди 11 години

По добре една седмица срам на плажа отколкото цяла година пот във фитнеса.....

11

123

преди 11 години

ми не носете бански просто ;)

10

Анонимен

преди 11 години

Мисълта, че лежа затрупан под 6 етажен блок ме депресира повече от това как ще изглеждам по бански в момента

9

Анонимен

преди 11 години

Ако начинът, по който изглеждате в бански ви потиска, решете проблема като ходите голи.

8

Сър Рубъл

преди 11 години

Който преяжда после ще страда. Мръсни дебелаци - вън от плажа

7

Анонимен

преди 11 години

Е нали има питка, кой ти гледа газа :)))

6

ева

преди 11 години

Спортът е най-важният фактор за здрава и добре изглеждаща фигура. Жалко, че много малко млади хора спортуват и предпочитат да гладуват, което ги прави да изглеждат анемично и отпуснато

5

Анонимен

преди 11 години

Има си дупе, просто е снимана в движение. Една жена може да изглежда по хиляди начини, в зависимост позата, дрехите, осветлението и по закон винаги ще й намерят кусур.

4

една

преди 11 години

Това от снимката ми изглежда, че няма дупе! Ужас! пп. Когато падна под определени килограми, изпадам в нерви по гореописаната причина. Стига бре, кошмарно е жената да няма дупе!

3

Тaxas

преди 11 години

Защо сте сложили снимка на Джена ?

2

безработен

преди 11 години

Като имам корем голяма работа важното е да ти е гот и жената да е доволна.Пак ще си пия биричката и да сме живи и здрави.

1

мим

преди 11 години

Като бях млада не се вълнувах яак толкова преди да сложа банския,щото тогава не пречеше да си 60кг., и да бъдеш хубава.За разлика от сега-трябва да си анорексичка да отидеш на плаж.Горките съвременни момичета.