135

Анонимен

преди 12 години

Чиновниците които пищят че все са им малки заплатите да напуснат държавните служби а не да си раздават народни пари както си искат защото " много работили".

134

Чук

преди 12 години

Борисов, никой не ти е дал право да разполагаш с парите на държавата като с бащиния, да ги раздаваш както ти скимне. Парите за болните деца са задължение на бюджета, а присвоените огромни суми от бюрократите трябва да върнеш в бюджета, защото бедстващи са хората с хронични и онкологични заболявания, пенсионерите, инвалидите. Защо Борисов, докато чиновниците си присвояват стотици милиони, наказхте болните от глаукома да плащат 50% от скъпите лекарства? Твоето не е партия,Борисов, ГЕРБ а ХУНТА.

133

Пешо

преди 12 години

*** Бойчо няма почивен ден!

132

Анонимен

преди 12 години

бойчо постоянно е в нова позиция

131

1234

преди 12 години

хубава сутрин, постопли се, пия кафенце, чета и се чудя: сутрин ли е, пладне ли е?Я да взема да питам премиера, той ТОЧНО КАЗВА! и ДЪРЖИ НА РЕШЕНИЯТА ПСИ!

130

зиино

преди 12 години

То е ясно че и бонусите ще отидат при децата , само че кои деца? Естествено , децата на ГЕРБ!По байтошово време имаше един лаф-"Всичко в името на човека, всичко за благото на човека" , а един казал "Аз пък знам и кой е човека".Браво др.Борисов , браво! Пропагандната машина на червените гербери работи.Аз пък знам чии пари ще дарява Тиквуня-нашите!

129

Анонимен

преди 12 години

Борисов се поправи бонусите отиват за лечение на децаПреди три дни правителството реши с тях да се лъскат паметници Той за всичко сторено от ГЕРБ трябва да се поправи!

128

Анонимен

преди 12 години

*** души безгласни, подкрепете Станишев тогава. Седите и се чешете отзад само, роптаете под нос, а сте страхливи като никои други. Преди да дойде Бойко що мачкане ви мачкаха и седяхте и казвахте "Мерси". Каквото си дробите, това и ще сърбате. Гласувайте за Станишев и подобни, те ще ви "оправят".

127

Анонимен

преди 12 години

МАЛЕ,МАЛЕ!ВСЕ НИ Е ЛЪГАЛ Б.Б. ,АМА ОТВСЯКЪДЕ ПРЕЛИВА ВЕЧЕ!КАКВО ЧАКА ,ЧЕ НЕ ПОПРАВИ ФАТАЛНАТА СИ ГРЕШКА ЗА АЕЦ БЕЛЕНЕ?НИКАК НЕ МУ ВЪРВИ И ПРИ ПРОВЕДЕНИТЕ СРЕЩИ С ЕРДОГАН И ШЕЙХА НА КАТАР И Т.Н.ЦЕЛИЯ СВЯТ ЗНАЯТ КАКВИ НИ УПРАВЛЯВАТ И РЕЗУЛТАТЪТ Е "О".

126

xexe

преди 12 години

Седа и се радвам на простотията. Едните седят с капаци на очите, другите само лаят. Аз вярвам, че историята се повтаря. Знаете ли историята за свинарчето Ивайло? И все пак по онова време не е имало корупция, а просто слаб водач...

125

123

преди 12 години

хубава сутрин, постопли се, пия кафенце и чета червените *** как *** на умряло

124

Анонимен

преди 12 години

А кой ще компенсира погубените детски живота заради тавана за лечение, който съществуваше до скоро? КОЙ? Кой ще потърси сметка на Дянков и Бойко????

123

Анонимен

преди 12 години

Колко кух трябва да си ,за да вярваш на Бойко Великолепний?!

122

поля

преди 12 години

Важното е че успя да събере тия пари по тоя начин. Къде ще ги даде, ми според воя на народа.Здрави топки има, а не кат евнусите дет плюят тук, та храчат

121

до 151

преди 12 години

опозицията и бог ли ангажирахте бе? май само на него разчитате вече

120

Анонимен

преди 12 години

Хазната, Дами и Господа е празна! В нея вече няма нито за децата, нито за пенсионерите,нито за здраве...ЧЕСТИТО! Всички гласували за ГЕРБ-барем едно извинете кажете!Защото вашия идол,вашия кумир похарчи всичко да чеша его,да лъска имидж пред вас и пред европа-та! Деца умират, възрастни хора също, а вие като някакви инфантили седите и аплодирате простотията!!! АНАТЕМА!

119

Aнонимен

преди 12 години

И това решение до кога ще е валидно? До днес следобяд или до утре по пладне?????Има ли още някой, който вярва на Бойко?

118

Анонимен

преди 12 години

Българи, бог ще накаже всички комплексари гласували за ГЕРБ!

117

Той---------отсече

преди 12 години

ОООО, благодетелю наш, оооооо слънце - огряло душите ни, оооооо.......Крайно време е да се отблагодарим на човека.Я паметниче да му вдигнем, я плактчета с лика му да постави всякъде, пък може и мавзолей да му построим.Само че: Като кажем да, значи да, а не после да речеме не!

116

Нана

преди 12 години

Цецо е раздал не 2 милиона а 20 милиона бонуси