144

БоСимеонов

преди 12 години

И каква е новината не можах да разбера. Борисов казал бил нещо. И отгога брътвежите са новини?

143

Борисов, напред !

преди 12 години

Харесва ми идеята на 56 - Борисов да се опита да пренесе комунистите ни в Северна Корея, ако може и с благодарности.Много мирише тука на " червени рози / китки ".

142

Aнонимен

преди 12 години

Нивалина е изключително лекарство, не само за паралич! Невролозите го включват лечението на редица неврологични заболявания! Дотук добре, просто популизма на Бойко не толкова циничен,че дори и от това се опитва да извлече дивидент!

141

33

преди 12 години

Само Борисов, магистрали, икономически възход, вдигане стандарта на живот и за тъпоумниците в сайта - кокичето е ценно повече от плиткоумниците тук ! това, че е бил от *** - това не е толкова важно. По важното е, че МОЖЕ И ПРАВИ МНОГО - ЗАСЕГА !

140

Минувач

преди 12 години

За тези, които случайно не знаят, световно известното ни лекарство срещу детски паралич - Нивалин, се произвежда единствено от блатните кокичета.Господ ни е дарил с това, както и с достатъчно прости хора.

139

Оплаквачка

преди 12 години

Живи да ги ожалиш оплакващите се коментатори.

138

Нямам думи

преди 12 години

Лидерът на радикалната левица в Гърция Алексис Ципрас обвини германския канцлер Ангела Меркел, че играе покер с човешки животи", като настоява Гърция да приеме строгите мерки за икономии.Докога ще си играете с живота на бъгарите Борисов? Ще местел кокичета - работа на примиера на най-бедната държава! Затуй сме на такъв хал.

137

Анонимен

преди 12 години

СНИМКАТА ВИЗИЯ И МУТРА НА ИСТИНСКИ МАФИОТ.ТОЙ Е ГОРД ЧЕ Е МУТРА!

136

Месия- жена ти

преди 12 години

Браво! Дано да се хванат!

135

Анонимен

преди 12 години

Безрадостна ни е съдбата. Държавата прекалено много зависи от мутрите и комунистическата номенклатура, няма особени възможности за изява, хората са зле платени. Всичко това ражда емигрантите у нас.

134

Анонимен

преди 12 години

РАК,МЕРАК И ПРОСТАКСА НЕЛЕЧИМИ!

133

тъпак

преди 12 години

***, ***, та чак вдлъдбнат! По-опасно от спина, по-страшно от рака, сега засега си остава простака! Радой Ралин

132

Кашчей Безсмертний

преди 12 години

До 139Изпра ви се! Събери петите, разтвори пръстите на краката на разстояние един юмрук!Вдигни дясната си ръка с разпъната длан, сочеща надолу, така че ръката да е под ъгъл 45 градуса спрямо тялото! Погледни с искрящ поглед в нищото и изреви с цяло гърло :"Хайл Бойко!"Същият номер можеш да го направиш под развети червени знамена и петолъчки!"Защото си ***..."

131

Анонимен

преди 12 години

aloooo spri lepiloto....tovq na dqdo ti lozyngite ot manifestaciite li sa?

130

faian

преди 12 години

двама избиратели на БСП си общуват интелектуално----Аййй.. ти чу ли за местенето на 2605-те кокичета с блатотоо?-попитал единият интелектуалец.И колко мъжки кокич имало вътре в това стадо трева?-заинтересувал се вторият------ Ааа само главното кокич от блатото България

129

men

преди 12 години

борисов дебиле, евтаназия му е майката. действай да не действаме ние че ще е грозно. американците потъват бавно и славно и когато накрай потънат, ти пионке ще увиснеш на некой дерек.

128

Местан Кардашиян

преди 12 години

Ей сега и аз ша си го преместя!

127

ля ля

преди 12 години

ама я каква снимчица доволна са уцелили хората да сложат! хах

126

Анонимен

преди 12 години

Абе на тия еколози няма ли кой да им отреже спирачките и да се пръждосат от тука! Та пиленца гнездяли, та кокичета имало, та хан Крум бил *** е под оная бърчинка и т.н. простащини само и само да пречат.

125

бг

преди 12 години

За сметка на червените мухлясали папироси Бат БОЙКО чува народа.Само трябва да му се каже.Но ние сме тапаци само си малчим.А ония кви бяха, някви сложени на служба селски шефове.Е от там дойде и чалгата и мутрите.АМА БАТ БОИКО ИМ ГО НАХАКАААА:).За това сега нямаме работа щот им спря кранчето.НЯКОЙ ДА НЕ СЕ Е СВЕТНАЛ ОЩЕ?