74

Анонимен

преди 11 години

Ще просим пари за паркинг хахахахахахахахаахахахахаахахахахахаха ТИКВООООООООООООООООО

73

Пешо

преди 11 години

един от плановете е на 4 километър с публично-частно партньорство да направим националния стадион. Ало лудите на стадиона!!!

72

мда

преди 11 години

няма по- голям популист от този, олицетворение на популизма просто.

71

2012

преди 11 години

Тоя наистина не е наред. СТрашни искания. Това за спонсорството е световен хит- тези, които го назначиха да си направят сепуко.

70

Анонимен

преди 11 години

Още на първото заседание на новото френско правителство днес беше решено да се съкратят с 30% заплатите на президента и министрите, съобщиха пред медиите няколко членове на правителството след заседанието. АМИ НАЩЕ КОГА????

69

Да го ..

преди 11 години

възвеличаем, предлагам. Да му издигнем паметник - даржащ асфалт в ръката. Та може

68

!!!!!

преди 11 години

Б.Б. ако иска да прави сви.ки на *** си е негова работа,но да не продава Б-я на парче !!!

67

74067

преди 11 години

Тиквуня тръгва на просия.Съсипа държавата с червен ентусазъм! Всички гербери са ***!

66

обективно

преди 11 години

БРАВО БОЙКО! ОТ КАТАР МОЖЕ ДА СЕ НАДЯВАМЕ НА ИНВЕСТИЦИИ, А НЕ ОТ ПОБРАТИМЕНА СОМАЛИЯ НАПРИМЕР.Отново отбелязвам, че горната статия е абсолютна поръчкова или журналистическа измислица.

65

Анонимен

преди 11 години

как го прасна това паве ? аз имам само 500 символа ...странно

64

Анонимен

преди 11 години

Много се страхувам, че може да задлъжнееме, заради стадиона. Да не стане като с "Долината на голямата химия", по времето на ТЖ, заради кояти ни е един от фалитите, или като с "Кремиковци". Да не я докараме до положението на Гърция, или строителят на "Тач Махал" в Индия - фалит. А трябва стъпка по стъпка, капка по капка да пълниме, трупаме и след това да потребяваме. Но не оправят условията за бизнес нашите управници.

63

днес и утре

преди 11 години

Пак сме подведени информационно.Този стадион и турнир по тенис, не се споменават в никоя друга медия.

62

Умници

преди 11 години

Магистрали не искат зали, стадиони не искат.. хляб искали нашите селяци. Ама за да се развие тази страна и поне малко да заприлича на запада трябва поне елементарна инфраструктура да има. За да инвестира някой и в производство и в каквото и да било трябва преди това да е чул за тази страна и най-малкото да може да пътува в нея без да си чупи зъбите в дупките. ..

61

ТОЙ го точи

преди 11 години

Затова ли се чува плющене. Да не му излязат мазоли на ръцете ей. Я дон Цуци да се включи в точенето. А Яне веднага да събува гащите и да се навежда. Виж це ТОЙ го наточил изведнъж, де ще чака катареца,яяяяя!

60

Анонимен

преди 11 години

не е важно дали харесвате- или не харесвате Борисов!Важното -че държи стабилен лева и парите които имаме- не са станали обикновени хартийки-за да си избършите г-----е !...при много по-силни държави -нещата не изглеждат така !

59

БАЙ МИХАЛ

преди 11 години

Тоя път може да дойде шейха по нощница и бели налъми хахахахахаха Е, нищо....барем отвърже малко кесията да падне некой левец :)

58

ДО Черен Петър

преди 11 години

...за да ритат - малките петърчета .

57

Анонимен

преди 11 години

Този път осирането ще е още по-голямо !

56

Анонимен

преди 11 години

Емирът на Катар шейх Хамад бен Халифа Ал Тани посрещна по джапанки премиера ни. Снимка: МСЧЕ КАК ДА ГИ ПОСРЕЩНЕ КАТО ВИЖДА КАКВИ *** СА СРЕЩУ НЕГО СЕДНАЛИ!!!!!

55

Анонимен

преди 11 години

Катареца ще даде пари само ако може поне да ги удвои.А от стадион и паркинг тва няма как да стане,освен ако към тях няма нещо с яка делавера.