75

.

преди 12 години

И да триете и да не триете коментарите, черното и грозно Вики Бекъм по-хубаво няма да стане. Все черно, грозно и неприятно ще си остане. А тази жена е приятна и лъчезарна, нищо, че е пълничка.

74

Анонимен

преди 12 години

хе, на тая снимка си е хубава. в действителност се е наклала до неузнаваемост. вижте в гуглето FAT Aishwarya Rai

73

гост

преди 12 години

Кой определя нормите за красота?

72

гост

преди 12 години

Прекрасна е, ама пуста мода и снобизъм. Наскоро продадоха, някаква оранжева картина, от която нищо не може да се разбере за няколко десетки милиона долара. Сигурен съм, че и този, който я купува го прави да се нареди сред този измислен, кух елит. Ами дрехите сътворени от елитните дизайнери - понякога граничат с перверзното и въобще не стават за носене. Много неща сега са наложени просто от някаква мода, а дори няма нужда от повечето измишльотини и нямат практическа стойност.

71

Анонимен

преди 12 години

Фенщината понякога е патологичен случай. В края на краищата жената има право да се отпусне за няколко месеца - станала е майка, а фактът че детето и е преди кариерата говори само добро за нея. Да и е живо и здраво, а тя си е красавица и така, фанатиците да си гледат работата.

70

Анонимен

преди 12 години

Ако беше се отпуснала и беше качила килогарами просто от мързел, тогава съм съгласна с тях, но в крайна сметка жената е станала майка и е съвсем нормално да не изглежда като на 18! Така, че не ги разбирам какво я плюят? Когато му дойде времето пак ще си влезе във форма.

69

of

преди 12 години

Абсолютна простотия, жената е станала мис преди 18 години, и си изглежда много добре, те какво искат да я мумифицират както в деня на конкурса....извратеняци.На снимката изглежда чудесно, излъчва много женственост !

68

Дрън дрън та пляс

преди 12 години

Дебела ,не дебела ама си е самата прелест !!!!

67

АНАНИМЕН 1

преди 12 години

Изащо трябва да сваля килограми?-жената на 30,40или 50 години изглежда по определен начин , а не като подрастващо момиче и защо трябва да следва моди и таблици ако се чувства добре в килограмите си -природата , а не диетата определя нужното тегло ва човека , иначе ако следмаме модните корифеи жените ще заприличат на травестити в лицето с конско излъчване и хилави крачета.

66

123

преди 12 години

има човек какво да хване...69 ако си висока 180 см и си 50 кила не си мой тип макар да си под номер 69 тук ;)

65

Анонимен

преди 12 години

Абе, каквото и да си говорим, да те обявят за дебела в страната на слоновете и кравите, си е меко казано обидно. И, жени, престанете да се оправдавате с бременност и раждане. И аз родих и пак съм 50 кила.

64

gomor

преди 12 години

До Ицето 33Браво Ице, ако много шава ще дойда да ти я държа на контра отпред.

63

Румка

преди 12 години

Не знам защо, но ми напомня на Ивана, която в каквато и форма да е, все си е хубава.

62

ico33

преди 12 години

Гледал съм я в няколко филми и си въздишах по нея..и сега бих я взел ..ще я стопя от секс до 50 оки:)

61

Килъра

преди 12 години

Съвсем сериозно ви казвам, че заради такава статия Индия може да реши да осъди сайта ви! Ако нме знаете в Индия тази жеба си е жива легенда и как решихите, че е срам за индийците?? Пълна излагация от страна на днес.бг! Предлагам на някой от администраторите на сайта да изгледа някой стойностен индийски филм с тази жена и чак след това да публикува тъпите си статии!

60

555

преди 12 години

колко сте зли!еми това е реалността!по време на бременност се напълнява!самоче тя ще отслабне,а вие ще си останете глупави комплекасри

59

Килъра

преди 12 години

Абе може и да пълна ама има мноог добро излъчване и е естествена, а не изглежда злобна и наблъскана със силиконио като нашите миски! И си е съвсем нормлна жена - гледа си детето и т.н., а вие си слушайте още чалгията и деградирайте с новините по БТВ!

58

Килъра

преди 12 години

Eй жената изобщо не е срам за Индия, срам за БЪлгария са непълнолетните ку*ви дето печелят тия конкурси с не знам си колко минети! Това, че е напълняла не значи нищо - всичките ми познати жени дето са по-пълни са супер печени и с тях може да си направиш супер купон, така че спрете да хейтвате, а мислете как ще се отрази на тялото ви добива на шистов газ като почнете да пиете замърсена вода!

57

Стойчев

преди 12 години

Тая верно е срам за индийците.Някой ще си помисли,че са нация от носорози.

56

Месия- жена

преди 12 години

Само камъните я чакат! ***, ще ми яде, не я е срам! Хем ражда, хем плюска, ужас! Почвайте я! Особена власт да се даде на мъжете, те винаги след раждане са бързи в коригирането на масата си...