Айшварая Рай напълня много по време на бременността си и не мърда и кило надолу. Снимка: Splash news

Как най-красивата жена в света се превърна в предателка на страната си? Да, индийците заклеймиха своята звезда Айшвария Рей, заради това че още не е влязла във форма след раждането на дъщеря си миналата година през ноември.

Индия е потресена от снимки на доскорошната красавица, която в момента е с огромни размери и двойна брадичка и от хубостта ѝ са останали само зелените ѝ очи.

Индийците смятат, че 38-годишната актриса е трябвало да вземе пример от Виктория Бекъм или от Анджелина Джоли и да се е избавила отдавна от натрупаното през бременността си свръхтегло.

Айшвария спечели през 1994 г. най-престижния конкурс за красота "Мис Свят". След това тя се превърна в успешна кинозвезда в Боливуд, а и засне няколко филма в Холивуд.

Тя е омъжена за своя колега Абишек Бачан, който е син на най-голямата звезда на индийското кино - Амитаб Бачан.

Айшвария каза скоро пред индийските медии, че не бърза да сваля килограмите, че иска просто да се наслаждава на майчинството и че бебето е нейният фокус в момента, а не диетите.

Това изявление още повече ядоса феновете ѝ. В интернет даже имаше коментари от сорта на: "Тя е звезда, нейно задължение е да изглежда добре и в топ форма!", "Тя е идеал за красота, така че очакванията на хората са да изглежда перфектно винаги!"

Какво мислите, заслужава ли Айшварая жестоките коментари?

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase