12

ченгето

преди 11 години

Доносничество, благословено от държавата. А Ефтимчо - баш доносник. Обяснете ми, моля, по какво тия доносници се различават от ония.

11

Социалист

преди 11 години

Заради този Ефтимов ,едно бившо ченге /разузнавач ,колкото аз съм космонавт/ ,Райдовски,така се надупи на Коритаров в предаването му,че и двамата се убеждаваха ,че тази комисия поначало е създадена от БСП. Хилеха се като пачи и приказваха срещуБСП и Станишев. Явно много са се засегнали ченгетата -БКП ейци от социалистите .

10

Анонимен

преди 11 години

На тия 22 години не им стигна да отворят тъпите досиета, от които едва ли някой се интересува вече. Пълен идиотизъм-зотова бугаристан винаги ще е последната дупка на кавала в целия ЕС и нормален човешки свят.

9

Ben

преди 11 години

Затова винаги ще сме си на това дередже-народът тъне в мизерия, бандитизъм и анархия-*** създават комисии.

8

Аен

преди 11 години

Тая безсмислена комисия кому е нужна? Кой му дреме за разни там агенти, които навярно вече не са и сред живите. Това ще е дереджето винаги в бг докато управляват комунисти и милиционери. На фона на тази мизерия и престъпност се занимават с идиотизми.

7

Анонимен

преди 11 години

До 1. Да това е самата истина за това тогава имаше и държава и държавност. Тази комисия освен че е излишна е и вредна за националната сигурност на България и българските интереси.

6

Анонимен

преди 11 години

Пак по ганьовски се излагаме пред света: Костадинов-агентът вика "дръжте агента". Резил в Прага, сега отново. Толкова ли няма друг за комисията, където не се изискват някакви професионални качества, та до него опряха. Ама силна е народната милиция и ДС. Една от причините да не ни искат никъде. Чехите и др. решиха проблема още 91 г. и забравиха за него. Както решиха и другите си проблеми.

5

Анонимен

преди 11 години

Докога ще ни баламосвате с разни досиета? Създавате комисии, за да им плащате.Никой вече не го интересува кой какъв е бил, видяхме ви акъла на всичките.

4

Dusseldorf

преди 11 години

sega elita na naciqta Sashka , Mashka , Bombashka , Grafa , Paineri ,Maineri , Azisi , Mazisi , Playmeitki, i mn dr deini lica , koito ne zabrawqt da se kitoswat wseki den , da zeme Deyan Nedelchev da oglawi komisiqta , mutri sabiram , mutri namiram , ponqkoga se 4udq dali ne trygna wsi4ko ot chalgata !!!

3

Анонимен

преди 11 години

""През януари т. г. председателят на действащата от 2006г. в България Комисия по досиетата Евтим Костадинов подаде молба българският орган за отваряне на архивите да бъде приет за член на създадената миналата есен в Прага "Платформа за европейска чест и съвест".За изненада на всички се оказа, че Костадинов е бивш офицер от Народната милиция, смятана за дългата ръка на бившата комунистическа власт."

2

Безработен

преди 11 години

Хаха , че смеят ли депутатите да го сменят , той ако си отвори устата , страшно ще стане !!!

1

елита на нацията

преди 11 години

Хубаво, че се появиха списъците на много сътрудници на ДС. Защото отново лъсна истината, че в ДС доказано работеше елита на нацията, Creme de la Creme, както казват французите. Сега няма ДС, но има мафия, начело с пожарникар, физкултурник, президент-коуртизан на пожарникаря, Маджо, Пашата, ***, Бендо, Маргините и всякаква друга криминална ***!