170

Ванков

преди 12 години

Щирлиц ,задължително трябва да кажем сбогом и на ГЕРБ ,защото всички /почти/ от СДС отидоха там и дори нарекоха ГЕРБ новото СДС ! Вероятно виждате ,че много министерства / и то силови / са в ръцете на бивши седесари. Да не говорим ,че Борисов определи Костов да контролира ДАНС - т.е. крадеца да вика дръжте крадеца !

169

до 191

преди 12 години

или на ИСКРАТА Ф. ****ЯЛНИКА!!!!!!!

168

Анонимен

преди 12 години

ЕГАТИ УСМИВКАТА КАТО ЧЕ ЛИ ВИЖДА НА КАРАГЬОЗОВА ПРОДЪНЕНАТА КОФА!

167

Както казва Остап

преди 12 години

Бендер "Сбылась мечта ***!". Сега остава да се сбъдне мечтата на народа да ги избеси по дървета.

166

Анонимен

преди 12 години

не знам за сините, обаче се придържа съвсем точно към предписанията от доклада ран

165

Сега

преди 12 години

ние българите ще сбъднем нашите мечти, ще свалим и ще пратим Тиквата и компания в затвора за национални предателства и геноцид и ще построим новата, четвърта българска държава.

164

АЙНЦУ,ЦВАЙНЦУ ДРЪН

преди 12 години

ДРЪН, ДРЪН, ДРЪН, ДРЪН. И ПАК ДРЪН, ДРЪН, ДРЪН, ДРЪН.МАГИСТРАЛИ,ДРЪН,ДРЪН, ДРЪН.СТАНИШЕВ ДРЪН,ДРЪН, ДРЪН.ЕВРОФОНДОВЕ ДРЪН, ДРЪН,ДРЪН.ГЕРБ ТОВА- ДРЪН, ДРЪН,ДРЪН.ГЕРБ ОНОВА- ДРЪН,ДРЪН,ДРЪН. СУТРИН -ДРЪН,ДРЪН, ДРЪН, НА ОБЕД-ДРУГО ДРЪН,ВЕЧЕР-ОЩЕ НОВО ДРЪН, ДРЪН,ДРЪ.ГОЛЕМО ДРЪНЧЕНЕ, ГОЛЕМО АРАЛАМБЕНЕ,ГОЛЕМО НЕЩО.И КОЙ ДРЪНКА-ПРАЗНОТО ТЕНЕКЕ БОЙКО.ТЕНЕКЕ ТА ДРЪНКА.

163

nqkoi-drug

преди 12 години

Сбогом на СДС и ДСБ. С нетърпение очаквам да кажа сбогом и на ГЕРБ и на ухилените физоономии на ББ,РП и др.

162

Анонимен

преди 12 години

Още на първото заседание на новото френско правителство днес беше решено да се съкратят с 30% заплатите на президента и министрите, съобщиха пред медиите няколко членове на правителството след заседанието. НАЩЕ КОГА!?????

161

Анонимен

преди 12 години

Усмивка тип Софиянски, тип Плевнелиев, тип Борисов. Все отбор юнаци.

160

Анонимен

преди 12 години

И докати вие тук си гукате,разменяйки не особено любезни думи, да ви напомня,че идва време за плащане да дълга,а пари-няма!!! И сега какво правим?

159

Хасму

преди 12 години

177-и, брех че обяснение. Тогава излиза,че Бойко е:1. Ренегат +2. Клиентелист/меркантил -Определете го!

158

Хасму

преди 12 години

Красьо, ами той лова е забранен сега бре, звъни на горските че в "Уикенд" пише как Параванката е тръгнал да браконерства.

157

Анонимен

преди 12 години

Да, сбъднаха се мечтите на сините продажници. Тези, които излъгаха хората 1989-та. Тези които погребаха цялото производство на България. Тези, които унищожиха селското ни стопанство, предприятия, разпродадоха държавата за жълти стотинки. БРАВО НА ИЗМЕТТА СДС!

156

щирлиц

преди 12 години

Да кажем сбогом на сините и прочие продажници.Никога вече Ф.Димитров,Костов,и други знайни и незнайни антибългаристи!!

155

До 170

преди 12 години

Борисов бил член на БКП, е и? То кой не е бил член на БКП, а? Нали за да направиш някаква кариера трябва щеш не щеш да бъдеш член партията на народа, иначе трябва да бачкаш цял живот на строителните обекти или в концлагера в Белене, ако се осмелиш да кажеш истината, че не капитализма е загнил, а социализъмЪ и то се видя, как зрелия социализъм падна като презрела круша! Така, че тоя филм с членството вече не върви! Да не говорим, че всеки има правото в своя живот да се промени към по-добро и да помага на хората, какво му е тук лошото! Де да бяха всички бивши членове на БКП като Борисов, нямаше да ги има тия кражби за милиарди, безкасови и касови приватизации, РМД-та, умишлени банкови фалити с които висшия елит на БКП и ДС, а не редовите членове на партията ограбиха страната ни, както навремето и турците не са ни грабили!!! А сега шепата разбойници казват: всички сме виновни, да ама не, някои са много, ама много виновни и трябва да влязат в затворите, защото няма как да оправдаят огромното си богатство, скъпи коли и имоти по лазурния бряг. Един от тия правоверни комунисти не отиде в С. Корея да гради комунизма, а всички си вложиха парите и техните синове и внуци сега живеят в Западните страни! Ето това е висшата комунистическа демагогия, която продължават да ни пробутват сатрапите на България!

154

IQ146

преди 12 години

Все едно да пуснем вълк в стадото...

153

До Бойко Борисов

преди 12 години

Бойко Борисов едва ли си е дал достатъчно ясна сметка какво губи от това омерзително мероприятие. Такива или онакива, Иван Костов и Мартин Димитров го захранваха с ценни реформаторски идеи, изпълняваха така нужната функция на съзидателен коректив и същевременно му осигуряваха парламентарна подкрепа и мнозинство по всички градивни за страната законодателни решения. Илюзия е, че синият електорат ще последва масово такива безлични апаратчици като Борис Марков, Борислав Бориславов и Иван Сотиров ! Илюзия е, че СДС или ДСБ ще могат да прекрачат поотделно 4% бариера ! В следващия Парламент вместо на подкрепа от Синята коалиция, ГЕРБ ще бъде принуден да разчита на кухата и хлъзгава Пръмова снаха. А твърде възможно е нейните депутатски места и да не са достатъчни за сформиране на мнозинство. Мислещите и интелигентни българи ще останат без достойно за тях Парламентарно представителство, а целокупният български народ ще продължи да плаща данък на популизма и хаотичната посредственост !

152

помнещ

преди 12 години

Борисов беше длъжен да гледа конгресите на БКП , защото е бил член на тази партия , което сега премълчава . В годините той наговори куп неистини , но най- скандална е лъжата във връзка с бонусите , които неговите хора бяха принудени да върнат . Той публично , пред цяла България обеща , че парите ще се дадат за лечение на тежко болни деца .Какъв благороден жест , но само след няколко дена се отметна от думите си . Щом към ДЕЦАТА на България се отнася така , това не човек , а нищожество !

151

IQ146

преди 12 години

Основната задача на ВСЯКО ПРАВИТЕЛСТВО е да харчи парите, които събира(БЮДЖЕТА) съгласно закона(за бюджета). А не както ДОСЕГА В БЪЛГАРИЯ, жалки партизански *** да стават милионери с откраднатите от бюджета на страната(или при приватизация и разпореждане с държавно имущество, вкл. и заменки) средства! И не обичам Бойко Борисов! Много често ме е срам от комплексарските му изцепки, чувствам се неудобно, че отдава значение на несъществени неща. Но човек е продукт на миналото си... Ако перифразирам един бивш КОМУНОИДЕН МИНИСТЪР "Егати държавата, щом..." Бойко Борисов ни е надеждата...Но не мога и да му отрека, че бързо схваща и се учи... Просто другите са ДОКАЗАНИ КРАДЦИ.За тях е АБСОЛЮТНО НЕДОПУСТИМО да са във властта!