134

До к.150

преди 12 години

Написал си "След като свинете Ганев,СТОЙЧЕВ и компания се изгавриха с треньора Пранди,той им показа среден пръст". Мисля, че си сгрешил: вероятно си искал да напишеш Лазаров. А инж.Лазаров няма да подаде оставка: той си е пу.ьо и знае,че интригант като него никъде няма да го вземат. Най-много да си го поискат в Политбюро на БСП - там бъка от такива като него, аДанчо си е стара номенклатура, кариеристи въжеиграч.

133

IQ146

преди 12 години

След три години на власт, Борисов все още НЯМА алтернатива. Срещу него в политиката стоят ДОКАЗАНИ КРАДЦИ или формации като РЗС и Атака, които никой не приема на сериозно. Фактът, че спорната Кунева, още ненаправила партия, събира 6% доказва, че на хората не им харесва Борисов да е вся и всьо. Да анализираме алтернативите в момента. Започваме от Синята коалиция, създадена от СТРАХ, че поотделно СДС и ДСБ няма да влязат 2009 г. в Парламента. Няма катарзис, няма анализ на причините, довели класическото дясно в положението на перманентен нокдаун. До момента тя обслужваше единствено Костов, който, зад мантрата, че е верен на един файтон хора, скрива уникалното си его и неспособност да признава грешки. Раздялата е позитив, който обаче трябва да се развие. Ще видим как...За ДПС няма да кажа нищо, като за мъртвец... Там блатото е дълбоко и вонящо. Остава БСП - нереформирана, обременена от ДОКАЗАНИ КРАДЦИ по всички нива(това в Сливен е нормалното състояние във всеки окръжен град...), скриващи алчността и разбойническата си, КРАДЛИВА същност зад някаква псевдо компетентност. Компетентност, призната от целия народ само в областта на КРАЖБИТЕ от бюджета. И то без да бъдат хванати, в което са ненадминати майстори. С "Майстор на ложата" на КРАДЦИТЕ, ненадминатия по наглост Р.Овч. А това, което разиграва ГОЦЭ, просто не ми го побира ума, надценявал съм ги тия първосигналници. Вместо да иде там, където му е мястото, при Лилов, ГОЦЭ се прави на велик и ясно показва, че не си дава сметка колко мразен е дори в собствената си партия. Затова, ако Кунева не се развие, Костов не се оттегли и СДС и ДСБ се явят поотделно на изборите, нищо чудно да видим Борисов догодина и с конституционно мнозинство...

132

Анонимен

преди 12 години

До всички който са против перуката и престъпното БФС: нека започнем бойкот с мачовете на националния отбор - на всички ни е ясно че скоро няма да се класираме на голям форум( а и да се класираме няма какво да правим там), затова ви призовавам нека да направим всичко възможно на мачовете на националния отбор да се веят знамена с пречупени кръстове и да има расистки обиди. По този начин ФИФА и УЕФА ще бъдат принудени да глобят солено незаконното БФС - само така ще накараме Перуката да се замисли какво прави там и дали така трябва да се отнася към клубовете който не си плащат

131

Анонимен

преди 12 години

Малко извън темата: като не можем да се класираме на Олимпиада по волейбол, да вземе да организираме една Тиквиада. Ще докарат тикви от целия свят, но съм убеден , че нашите ще са най-големи и най-хубави и ще спечелим!

130

Анонимен

преди 12 години

Сме е ли да откаже на цар Тиква,а инфарктче-този ми заприличва все повече а Туркмен Баши; Стойчев отказвай и бягай бързо от България-това е спасението!

129

Анонимен

преди 12 години

След като свинете Ганев,Стойчев и компания се изгавриха с треньора Пранди,той им показа среден пръст.Сега Р.Стойчев трябва да направи същото.А *** да не си въобразява,че това са му неграмотните министри да им поставя условия.

128

Анонимен

преди 12 години

зависи*

127

Анонимен

преди 12 години

Както излиза всичко за виси от Цар Боко.Както казва народа " на всяко гърне мерудия"

126

Б.Банкянски

преди 12 години

Мачкай,Гришо!

125

Анонимен

преди 12 години

"Министър-председателят Бойко Борисов е наредил на спортния министър Свилен Нейков да информира волейболната федерация, че желае Радостин Стойчев да остане треньор на волейболният ни национален отбор." Много сложна ми се струва комуникацията и затова накрая става развален телефон. Да се срещнат и да се разберат като мъже в името на националния отбор.

124

1111

преди 12 години

О, Боже помогни ни! *** народ, ей, ***.

123

Анонимен

преди 12 години

Пожарникара се забърка и във волейбола. Тоя човек няма ли съветници, че се излага с такива безобразия?

122

Българин

преди 12 години

Жалко. Имахме нещо , до което не беше се докосвал Б.Б., но и него вече ос.а. Защо бе човек,защо си вреш носа във всичко.Разбери. Ти си премиер,и това ти е основното задължение,а не да се "вреш" и да "оправяш"неща ,които не са нито твоя работа ,нито от компетенциите ти.Стига си ни правил за "резил" пред света.Разбери. Ти си премиер на тази страна, ане "всичколог".

121

Анонимен

преди 12 години

Не е наредил с молба, а помолил с нареждане.

120

До Валери

преди 12 години

Напълно те подкрепям. Същото е както с бонусите преди време. Боко се изцепи: "Аз им заповядах да ги върнат доброволно". Пълни гербаджийски простотии. Само се чудя как още тиквата не се е предложил той да е старши трен. на волейболистите.

119

valeri

преди 12 години

Бележим нови върхове в простотията. Не знам кой гений измисли тази фраза: "нареди с молба", но спечели класацията най голям *** в държавата. А в държава славеща се с голям брой *** да си сред първите се иска голям талант.

118

ели

преди 12 години

въпросът ми е отправен към г-н Борисов - г-н Борисов и уволнението на стойчев ли беше с наредена молба към БФВ или и този път ще се оправдаете, както се оправда г-н министър Нейков при предишният скандал при назначаването на Стойчев, че сте били подведени от хора от федерацията? Ами защо не наредите с молба на тези хора да си подадат оставките? От години разбиват българският волейбол, използвайки го за лично облагодеталствуване.

117

българин

преди 12 години

Радо Стойчев е голямо име и българите се гордеят с него .Трябва да има достоинство и да не се оставя да бъде разиграван .Както винаги Борисов трупа точки от непрекъснатите издънки в държавата ,въпреки че най-голямата отговорност за всичко случващо се ,би трябвало да носи той .Вживял се в в ролята на страничен наблюдател , ослушва се от къде духа вятъра (по примера на Тато) и се нагажда , грижейки се единствено за своя имидж .

116

ентъртейнър

преди 12 години

Интересна държавица сме - една Мутра уволнява тренъор, назначен от независима спортна федерация, потвърдено от думите на председателя й - който безформено се радва на това внимание. Става невероятен скандал. Същата мутра, макар и в качество на Премиер, преназначава същият тренъор - пак от името на независимата федерация. Хем мутрата герой, хем никой не се притеснява, че федерацията е недопустимо зависима и това е злоупотреба с власт, хем никой виновен. Народе...народе... *** мирише.

115

фен

преди 12 години

не мога да разбера какво му влиза на Борисов в работата!