12

тцЪ

преди 12 години

Че Брад Пит е по -популярен от Робърт Дауни Мл. това е факт. Ама да е по-талантлив? Не знам в коя от възможните вселени е възможно.

11

Робърт Дауни Фен

преди 12 години

Брад Пит когато изиграе 10 минути от ранка на Робърт Дауни елате и ми се обадете !!! Кой е писал тази глупост? Робърт Дауни Мл. е може би най-даровитият актьор в момента !!!

10

Анонимен

преди 12 години

Не се палете, статията е писана от някой, който не гледа достатъчно филми! Все пак кой си ти, ако нямаш пороци. А й ПОВЕЧЕТО звезди са прегрешили в младите им години - американ стайл. Да си известен и богат е тест, не е лесно постоянно да го изкарваш с отличен.

9

До 4

преди 12 години

И какво става бе пич,комшията колко пъти го хващат пиян,само глоби му хакат и го пускат,така,както е пил,за какви арести говориш,това да не ти е USA където ти спазват законите,тука е ***.

8

Анонимен

преди 12 години

а и още повече ме дразни как се раздават оценки за Робърт Дауни и Ник Нолти??? Вие нормални ли сте бе? Ник Нолти могло да постигне повече. А кой го пише тия неща???Не, не това е супер дразнеща статия, жалка е!

7

Стф

преди 12 години

Личи си, че статията е писана от жена... Робърт Дауни отдавна си е "със статута на звезда с ранг" по-голям от този на Брад Пит.

6

U

преди 12 години

Незнам откъде сте го превели, но твърденията за таланта на Р.Д. Младши са пълна глупост. Той е един от много талантливите актьори и участва в достатъчно (умни и забавни) блокбъстъри...

5

Веселина

преди 12 години

Робърт Дауни не бил талантлив?! Що не вземете да проверите филмографията му?! Има много по-стойностни роли от тези на Брад Пит, който му се препоръчва за идол! Смешна история....

4

:)

преди 12 години

и освен това искам да кажа, че много обичам евреите, но ще ги заобичам още повече, когато престанат да ми предлагат длъжности като секретарка, офис асистент, офис мениджър и тем подобни секретарски длъжности. или да се държат с мен като секретарка, когато не съм очевидно. това си е чиста проба сексизъм, трябва да check-out-на какво пишат израелските феминистки по въпроса

3

Do ANONIMEN

преди 12 години

KUDE NE ARESTUVAT ZA ALKOHOL BE,E DA NA SELO MOJE I DA NE ARESTUVAT TAM SIGURNO ZAEDNO S POLICAITE PIETE,AMA V STOLICATA AIDE DA TE HVANAT S ALKOHOL DA VIDI6 KVO STAVA,SELQNI OGRANICHENI!!!

2

Анонимен

преди 12 години

:D у нас за употреба на алкохол все още не арестуват, може би като почнат да залавят истинските престъпници в някой момент може да стигнат и до алкохола

1

Цветанов

преди 12 години

Аз пък си мислех, че звездните арести са тия на Цветан Цветанов и Баретите, ха ха