Робърт Дауни Джуниър и Мел Гибсън - две звезди с история в полицията. Снимка: Reuters

Никога не е късно да станеш за резил, са казали хората. Това важи и за най-големите звезди на Холивуд. В крайна сметка и те са хора, и те правят грешки, и те се забъркват в неприятности. Само, че техните неприятностие оставят отпечатък завинаги в тяхната репутация и за съжаление, често костват успешните им кариери.

Ето и кои от тях са най-колоритни:

Мел Гибсън

През 2006 година синеокият австралиец, беше арестуван за шофиране в нетрезво състояние, но не се задоволи с „неудобното" си положение, ами реши да наругае с порой от антисемитски обиди полицая, който го е спрял. Така Мел си навлече гнева на еврейското общество в САЩ (та и в света) и от обичана звезда, стана неудобен актьор с проблеми с гнева и алкохола. През 2011 година той беше задържан за домашно насилие над бившата си приятелка и майка на 9-то си дете - Оксана Григориева.

Хю Грант

Преди доста години (през 1995- а) британецът Хю Грант беше арестуван за „склоняване към проституция" на 25-годишната Дивайн Браун, която му правела орална любов. Тя вече си била отявлена проститутка, но така или иначе неприятният секс инцидент костваше на Хю връзката му с Елизабет Хърли. В крайна сметка актьорът успя да се надсмее над глупостта си и да продължи напред.

Робърт Дауни Джуниър

Ако Робърт Дауни беше толкова талантлив, колкото и склонен към самоунищожение, вероятно щеше да присъства в повечето блокбъстъри и сега да е със статута на звезда от ранга поне на Брад Пит. През 90-те години той беше редовен посетител на арестите за какво ли не – притежание на наркотици, алкохолизъм, неявяване в съда и т.н. След като през 1999 година изкара 4 месеца в затвора явно Робърт си е взел поука и е решил да се кротне. Сега има жена и малко бебе и изглежда по-мъдър от всякога.

Ник Нолти

Ник Нолти е известното „лошо момче" на Холивуд. От 1990 година той има непрестанни проблеми с алкохола и с наркотиците. Нееднократните му сблъсъци с полицията стигат своя апогей в края на 2002 година, когато получава тригодишна условна присъда и е заставен да премине на лечение под непрестанно лекарско наблюдение. Ник е голямо име в киноиндустрията, но можеше да е постигне много повече, ако не бяха тези негови грешки.

Вижте и останалите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase