88

М.К.Р.

преди 12 години

ДСБ тръгват надолу,но не сами!Повличат и СДС !!!

87

Анонимен

преди 12 години

Меркел спря да кани Боко в Германия, защото разбра що за мутра е той, затова нашият Смехурко обикаля из Хърватия, Черна гора и другите балкански държави и изумява местните аборигени с простотиите, които ръси на всеослушание.

86

Анонимен

преди 12 години

Яе гласувам за ДСБ!

85

Анонимен

преди 12 години

Голяма злоба, лошо възпитание, простащина и тъпизъм лъха от българите във форума. . . *))) Точно тези озверяли *** ни съсипаха с гласуването си за МУТРА от червената мафия. . . *)))Тази мутра и жената споделяща половината от леглото му - ЩЕ ИЗКУПЯТ ДЪРЖАВАТА с милиардите си и ще ви се изсмеят на глупостта с която ИМ ДАДОХТЕ ШАНС ЗА ПАЗАРУВАНЕТО! Вие мили ми форумци сте *** НА КЛЕТА БЪЛГАРИЯ!

84

до №102 Край на....

преди 12 години

Попитали Константин Кирил философ,защо е потен,а той отговорил:"Препирах се с простаци"...*))) Шилер беше казал:"Най-тежката катастрофа е сблъсъка с простака"...*))),а Гьоте е казал:"Простакът е НЕПОБЕДИМ" НИЩО ЛИЧНО...*))) Само цитирам!

83

Край на демагога

преди 12 години

ДСБ - началото на края. Иван Костов, като финансов министър при Филип Димитров участвуваше в тоталното разбиване на селското стопанство. Като министър председател - разби и икономиката. Догодина, след Изборите, все някой ще му потърси отговорност, независимо властова или съдебна. Той ще е Българският Юлия Тимошенко, колкото и да се дърляте вие, неговите привърженици. Демагогията с антикомунизма свърши.

82

Иван

преди 12 години

Към 90 и за тези, които знаят: Абсолютно си прав за визията на Костов. Но той е направил и непростими грешки по време на своето управление. Нови лица има за този десетилетен преход, за добро или за лошо, ще трябва да им се предаде щафетата в политиката. А Иван Костов не е човек, който се прадава, трудно би понесъл да е в сянката на политическия прожектор. Драмата му ще е лична и дълбока.

81

бай Иван

преди 12 години

Костов не бе ли човека на Луканов допринесъл много за Българския преход

80

Анонимен

преди 12 години

някой да каже какъв е часовника на Костов

79

СОПА

преди 12 години

Иване, кажи си! Ние всички искаме да знаем за интригите в СДС!

78

Анонимен

преди 12 години

ДСБ ще влезе в следвашия парламент по-силен без предателите от СДС.Ако останалите от СДС,които не подкрепиха разделението се присъединят към Костов,товаще бъде най-умната им постъпка.Там има и качествени хора и те не трябва да бъдат отписвани заради група предатели.

77

седесар

преди 12 години

Костовистите са червените ***, които продадоха синята идея. Затова в бг винаги ще управляват бивши комунисти, милиционери и отрочетата им и бг ще е последната дупка на кавала винаги в целия ЕС и нормален човешки свят.

76

Анонимен

преди 12 години

До 90! Много, много си прав приятелю!

75

Анонимен

преди 12 години

1Жалки ***.Жалко за СДС.Но оства ДСБ -опората на малкото останалите мислещи ългари.

74

Анонимен

преди 12 години

Народът е ***. Затова хем яде сол, хем яде бой, а и накрая си и плаща!

73

a4o

преди 12 години

Ivan Kostov kradlif ***.....

72

Хасму

преди 12 години

Слагаш ли и Костов в това число?

71

Обективен

преди 12 години

Истината е, че Иван Костов е най-добрият икономист на прехода със статегическа визия на държавник. Истина е, обаче, също така, че не е добър народопсихолог и водач. Скаран е с тъй необходимия за българската действителност популизъм. Не може да реализираш каквато и да е политическа доктрина, ако в твое лице народът не припознава потенциален победител, ако не умееш да го ухажваш и да му внушаваш, че го водиш към видима перспектива и скорошна победа !

70

Хасму

преди 12 години

85-и, утрепа змея направо. Аз станах член на СДС/онова с лъвчето/ в началото на февруари 1990 г., по-точно на БСДП на Дертлиев. По същото време Костов е пърдял под юргана, писал е статии в "Работническо дело" и се чудел накъде ще задуха вятъра. Никога не съм имал претенции за ръководен фактор, каквито проявяваха бившите комсомолски секретари с които започна да се пълни СДС. Напуснах след около 3 години, когато се убедих в думите на вече покойния ми баща"Ония бяха лоши, ама тия са още по-лоши"

69

Хасму

преди 12 години

Ице, то хубаво го готвиш за историята Иван, ама много грешки отсега, бре момче."Стабилизира финансовата...", ми валутния борд е още от Софиянски, наложен от МВФ."провежда мащабна,повсеместна приватизация..."- коя, разбойническо-мениджърската ли? Или имаш предвид "Кремиковци", "БГА-Балкан" и "Нефтохим". Ами нали тоя същия убавец опъна чадър над кредитните милионери, позволявайки на 3000 души да забогатеят неимоверно за сметка на милиони българи.Мерси, дръжте си го за вас кандидат-члена на БКП.