41

ф-1

преди 12 години

До 51 ***!Какъв олигарх е И.Костов бе, ***?

40

......?

преди 12 години

Трябваше да се започне с ПЪРВИТЕ ОЛИГАРСИТЕ НА ---ПРЕХОДА ----ТЕ СА:И.Й.Костов И Р.ОвчЪ.....!Същите ОБЕЗКОСТИХА ---Бг--ХАЗНА !

39

Фафла

преди 12 години

Ветко Арабаджиев най-накрая като че ли намери цаката на Гриша Ганчев!?

38

прасчо

преди 12 години

Ей ся умрях от страх,няма да имаме завод за китайски Бу-та,условието да имаме е да оставим лицето построило ги да краде на воля....И да ни учи как да строим колибки за птички..Ай сиктир и левицата ти Държаво !!! Господи вземи ни Левицата,Държавата сами ще си я оправим /ако може и вземи и кадрите си от бившата и настояща ДС/,дето ни *** и евават мамата

37

прасчо

преди 12 години

до номер 35 Аркадаш,за ония 12 млрд питам,натрупани като дълг 85-89 и за Огнян Дойнов във Виена питам /кви ги диреше там / и за външно-търговските дружества питам...А ти питай др.Кутев,той знае 100%...д'ба катила ти *** !!! Ний да не сме от Левуново бре,комсомолец!!!!!

36

Анонимен

преди 12 години

еми така е като не иска да делка с бойко ще има наказателна акция. само гледайте как до няколко дни ще се разберат за сумата и всички ще са доволни, а виновен ще се окаже бай *** от долно ***

35

Един

преди 12 години

Казано честно цялата работа ми изглежда много странна. Империята на Ганчев управлява няколко стотици милиони пари, а синковеца му ще рискува години в затвора заради някакви си 200 000 лева. Съмнявам се Ганчевите да са толкова *** и в името на лакомията да си рискуват имането и съществуването , особенно пък за некви дребни за тях суми. Другаде е заровено Кучето тук.

34

ANONIMEN

преди 12 години

TAQ 4ERVENA NOMENKLATURA BKP OTDAVNA TRQBVA6E DA SE ZABRANI SAS ZAKON KAKTO STANA VAV VSI4KI SOC STRANI A NIE SI OSTAVIXME MAFIQTA DA NI KRADE

33

ANONIMEN

преди 12 години

59 SI MISLI 4E ANANIEVA 6TE IZLEZE LI4NO MNOGO SI NAIVEN NIKOI OT SPISAK 103 NE MU DREMI NI ZA LOVE4 NI PLEVEN NI BALGARIQ NITO ZA BALGARITE A SAMO ZA PARITE MRASNA 4ERVENA OLIGARXIQ MAME6TA CQL NAROD OBRE4EN NA GIBEL REVIZIQ ZA BKP BSP OT 1944G DO DNES TOVA TRQBVA

32

wilchelm monke

преди 12 години

Изобщо не знам за какво иде реч, обаче ще останем и без първия си завод за автомобили. Това в съвсем сигурно! Големи сме *** и затова сме на този хал.

31

arhar

преди 12 години

От цялата работа най - много ми е интересно това как Н. Ананиева, която е от Ловеч и е бивш вицепремиер при Луканов, мълчи за всичко това, което става в родния и град ! Трябваше вече да се появи пред медиите и да изкаже мнение ! А може би нея не я интересува ставащото в Ловеч ?Гришата не беше ли близък с Гоце ?

30

Анонимен

преди 12 години

ко не сте гледали "Време Разделно" - в Норвегия го дават на живо

29

до 55

преди 12 години

мога да ти направя един преврат още сега, само кажи, и онея твои роднини в гроба ще се разреват - да ти го туря в османсаката мутра, лайненце. Клал съм ви, ще ви коля, и пак ще ви коля - фесляци.

28

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 12 години

Тоя сладур дето събираше керимидки за къщата а *** му ги трошаха се оказа голям ,,ХИТРУЕЦ".Работата е дебела.Тоя сладур може с години (а и не само той а и други сладури ) да е вкаравал радиоактивни продукти от Украйна.Държавата е тотално с оголено ДУП....!А ми тия ХИТРУЕТЦИ от Пирогов.Докторчетата и те по 30 бона заплати.И за капак друг сладур ББ се изпрасква че народа е нахранен.Айде стига свободия ами да идват турските генерали и да ни направят военен преврат защото у нас няма кой!!

27

ДА!

преди 12 години

Големият бизнесмен с физиономия на портиер от треторазряден пражки хотел винаги е чист! Това същество е готово да хвърли на лъвовете собствения си син,само и само да продължи да върти далаверите си!...Свалям шапка на този от ДС,който го е определил за сегашната му функция! Такъв ако се роди още един път,няма да може да се отгледа!!...

26

До пост № 52

преди 12 години

Добро утро Карамански. Бай Тошо няма внук Владко, внукът му се казва Тодор Славков. Владимир е син на Тодор Живков от брака му с Мара Малеева. Не разбирам за какви милиарди питаш ? Вероятно имаш предвид празните приказки които си слушал по улиците. Да. Станишев остави 8.2 млрд.лв. на Боко. Днес от тези пари са останали 3,7 млрд.лв. Питай Тиквата къде са милиардите. Най добре е да не се напъваш, влизай в цървулите и отивай да пасеш заведно с овцете. Да не забравиш каскета и гегата !

25

Карамански

преди 12 години

А Валентин Златев няма ли да го подпукате, нали бай Тошо му остави всичките милиарди като завещание и с условие да подсигурява деградиралия му внук Владко ...Къде са тези милиарди сега?

24

Miro

преди 12 години

*** Бойко почна да ги цака

23

do 47

преди 12 години

Правила няма, сменят се марионетките само.

22

Анонимен

преди 12 години

Цяла жълта България следи съдбата на сина на строителя на къщички за птици.