138

до Жорката

преди 11 години

Прав си жорка! Ние вече сме толкова в час че минималната ни заплата след 15 години е цели 145 евро..

137

анонимен

преди 11 години

абе тя може да предложи..но немци да ги изпълняват..а не елини мързеливи

136

хитър петър

преди 11 години

питахте ли федералния резерв да ви напечата хартийки без покритие

135

Жорката

преди 11 години

ще направят голяма грешка ако пак им дадат пари. Така никога няма да се отучат да викат "дай" и да почнат да работят. За да влязат в час трябав да преживеят голям глад и хиреинфалция като нас 1997 и тогава да си паднат на задниците - и тогава или с хунта или чрез експертто правителство ще се оправят.

134

Филики етериа

преди 11 години

Малоумия, злорадствувайте на въжделения от вас крах на Гърция и се разнежвайте от несподелена любоФФ към ЕС, МВФ, СБ и кликата на мутро-тиквениците, които с дружни усилия съкращават населението ви с невиждани темпове.

133

еее

преди 11 години

До гъркофилите.Живейте си в Гърция ама след 5-6 месеца да не виснете като мъда от съдрани *** тук. Такива като Вас е имало и преди 200 години .Слуги сте вече в кръвта си .((% сте праили *** и сте чистили *** ***.Срам сте!

132

Филики етериа

преди 11 години

Нас-раха се от страх атлантическите юдомасони. Сега започват манипулации и внушения колко зле ще бъде на гърците, ако напуснат зоната и съюза им. Да, ама не! За Гърциа това е добро решение, но за ЕС е катастрофа. Май се вижда краят на сатанисткия съюз...

131

Фалиралите

преди 11 години

градския транспорт е чист и редовен.. Гърците се отнасят страхотно с нас и за нищо на света не искам да се върна в нефалиралата ми родина и да живея за да работя белкем вържа двата края.. Тук хората работят за да живеят. Забавляват се без да е нужно да пият до припадак. Имат култура учат децата да самочувствие и уважение... Трудолюбива са и имат гражданска позиция..

130

Фалиралите

преди 11 години

Здравейте от фалирала Атина..ще ви опиша един ден пълен с мъка..Събудих се сутринта и се втурнах към кварталния пазар. Купих си разкошни домати на 0,5 евро и истински плодове. Общо похарчих 25 евро и съм напазарувала за мен и семейството ядене почти за цяла седмица..получавам 800 евро на месец а мъжът ми 1200..плащаме 300 евро наем и още 120 за консумативи. После се разходихме до морето, пихме кафе (едвам намерихме маса) Седнахме да хапнем нормална храна за 15 евро. Нямаме автомобил но тук

129

Тъпо племе еййй

преди 11 години

Абе вие не разбирате ли, че този евросъюзски цирк е за спасяване на германските и френски банки.Гърците знаят това. Гърция няма никога да стигне нивото на мизерност в което газим ние вече над 22 години.Смешно е хора като нас - неспособни да оправят собствената си ***, да се опитват да дават съвети на хора които са живели и ще живеят по-добре от нас, защото имат достойнство.Ще цитирам отново дядо Славейков:*Не сме народ! Не сме народ, а ***,пак ще кажа и с това ще да свърша.187

128

IQ146

преди 11 години

Положението на гърците е НЕСПАСЯЕМО. Неспасяемо заради самите гърци. Тези преговори и кандърми в момента са абсолютно безсмислени. Те могат да се водят едва СЛЕД КАТО гърците са въвели драхмата, преживяли са 2-3000% инфлация и обезценяване, редили са се на опашки за основни продукти, ХОРА СА УМИРАЛИ ОТ ПЕК или СТУД и ЧАК ТОГАВА ще са склонни на компромиси за намаляване на доходите. Дотогава ВСЯКО намаляване на доходи ще доведе до ГРАЖДАНСКА ВОЙНА! И изобщо не е опасно напускането на еврозоната от Гърция! То е необходимо, даже ЗАДЪЛЖИТЕЛНО УСЛОВИЕ за европейската стабилизация. Проблемите на Гърция са от 40 г. и априори са НЕРЕШИМИ! Просто народът НЯМА ДА ПРИЕМЕ исканите рестрикции! Затова преговорите приличат на опит за заличаване на отговорности и прехвърляне на проблема на гърба на европейския данъкоплатец! Толкова ли трудно да се разбере, че не можете да ДАДЕТЕ НАСИЛА! Колкото и да ви се иска. Насила можете да ВЗЕМЕТЕ! Всичките "СПАСИТЕЛИ" на гърците се опитват да им дадат НАСИЛА! И накрая ще докарат в Гърция някоя хунта! Дошло е време Гърция ДА ПЛАТИ, задето ЯДЕ ПОВЕЧЕ, отколкото произвеждаше и имаше налично! И НИКАКВИ ЗАКЛИНАНИЯ не могат да ЗАМЕСТЯТ това изпитание, което предстои на гърците! Те трябва НА ГЪРБА СИ да установят, че всеки може да се разпростира според чергата... И няма НИКАКВО значение, че ПОЛИТИЦИТЕ им са виновни. Накрая ВИНАГИ го отнася НАРОДЪТ! НАРОДЪТ, КОЙТО, когато избира да го управляват, да си опича акъла и да внимава за популисти и КРАДЦИ. Като втората категория управленци е неимоверно по-опасна. На такива ние, българите, бяхме жертва 20 години. Но това е друга тема...

127

Анонимен

преди 11 години

144 по твоята логика *** и Турците са ни извоювали земите с меч в ръка и добре че руснаците ни освободиха!!!!Какъв силен бизнес бе? с какви капитали? можеш да се контрираш с немците или французите? Каква инфраструктура като са ни я изкупили отдавна западняците? говориш като някакъв глупав националист реещ се в света на илюзията!!! Ако гърците са "***" какво да кажем ние дет залехме европа с такива?

126

do 144

преди 11 години

Наричаш хората дали ни писменост, религия и култура ***..Даваш ми за пример немците и говориш за "бели хора".. не те ли е срам..

125

БГ

преди 11 години

Българските земи, на които живеем сега, сме ги отвоювали с меч в ръка от гърчолята. Имаме още да вземаме. Стига сте ронили крокодилски сълзи за тия ***, а мислете как България да стане по-силна - чрез образовани българи, чрез силен български бизнес, чрез предприемчивост, чрез изграждане на силна национална икономика и инфраструкура. Това има смисъл! БГ над всичко! Германците казват - Дойчланд юбер алес! Бъдете бели хора, а не оплаквачи на ***.

124

Мдааа!

преди 11 години

Народе, народе!По-значим ли се чувстваш като ревеш на чужд гръб?ВИЖТЕ СЕ ВИЕ КАК ЖИВЕЕТЕ БЕ НЕЩАСТНИЦИ!....вижте как ви правят на маймуни вече 22 години!Нямате акъл да подредите собственият си живот, на другите акъл сте тръгнали да давате.Баси нещастното племе.

123

вън от ЕС!

преди 11 години

Тъпите гърчоля вместо да инвестират статиците милиарди евро заеми, те изпиха, изядоха и изстраха парите и сега целият свят им е виновен и правят всякакви циркове, само и само да не връщат заемите. Типично *** манталитет. Нямат работа в ЕС и еврозоната. Ако решат да останат, да бъдат официално протекторат на Германия, които да ги управляват разумно и най-сетне да започнат да работят, да се образоват, да придобият поне отчасти еврпейски манталитет.

122

до 137

преди 11 години

Политиката на САЩ и Германия са причина за фалита на Гърция и двете ще плащат солено, а не гръцкия народ--И марсианците са виновни. Те ги карат да вземат огромни заеми, за да получават големи заплати и пенсии, 13-та, 14-та и н-та заплата, да работят по-малко от германците, на работа да симулират, че работят, да поркат в кръчмите вместо да роботят, да вземат милиони помощи като мними инвалиди, и т.н. Гърците са най-честните хора, най-работливите, най-умните... Всички марсианци в затвора!

121

Спте

преди 11 години

А тези Гърци да се капсоловат в пустинните си острови и да се махат от ЕС та Велика Македония да влезне и да даде тласак на нещтата

120

до 136

преди 11 години

ХАХАХА анализаторе.А ти като си кротуваш вече 22 години и "не мърдаш"...да не би да не ти е влязъл.Аман от нещастни мижитурки. Не се виждат как живеят като скотове, тръгнали да обсъждат комшиите, дето живеят и ще живеят в пъти по-добре от тях, защото са НАРОД, защото не се притесняват да си търсят правата, и да покажат на политическата си върхушка, че трябва да се съобразява с волята на народа.А тука някакъв 136-ти "анализатор" ми обяснява, че като не мърдал, не му влизало.***!

119

Ачо

преди 11 години

Махайте Гърците от Еврозоната че заради тези аборигени пада еврото.