14

Йенс

преди 12 години

Абе мобилният интернет ще им помогне за кратко, ама мтел си имат най-голям дял и за добро или за зло те ще си продължат да бъдат най-големите винаги.

13

Кико

преди 12 години

Вижда ми се напълно нормално на фона на тази криза, която сме. Аз съм абонат на мтел и гледам, че непрекъснато ъпдейтват нещо по услугите, така че и това може да е причината.

12

luudddd

преди 12 години

Кво дири Марта Вачкова на снимката съпоставяща мобилни оператори ? :D

11

....

преди 12 години

М-ТЕл с техните измами в последните 2години сами са си виновни, аз също цял живот съм бил на М-тел, но от 2години започнаха да се подиграват с нас клиентите, и вече не съм! Радвам се че печалбата им е спаднала, и се надявам да продължава да спада! За да видят как се чувста човек, когато трябва да иде да плати 500лв. сметка....

10

Анонимен

преди 12 години

ТИЯ *** СА ЗА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ.... 25 стотинки минута разговор... АМИ ИЗВИНЕТЕ ТАКАВА ТАРИФА В ЕВРОПА НЯМА!!!! И ТО НА НАЩЕ МИЖАВИ ДОХОДИ ДА ГО ДУХАТ И ГЛОБУЛ И МТЕЛ И ТЪЛПАТА ЖИВИ ДА ГИ ЗАПАЛИ ДАНО

9

Анонимен

преди 12 години

МЕНТЕЛ - НИКОГА ПОВЕЧЕ!!!

8

Анонимен

преди 12 години

Преди няколко седмици ходих да плащам на един приятел сметките, че беше още с счупен крак. Че като почнаха едни въпроси, за това и нова, аз искам ли да сключа договор, колко пари на месец съм давал за ваучера.Егати нахалната беше тази. Не, ама тя пак си продължава. Ама те всички в Германос са такива. За втори път ми се случва тази простотия и въпросната служителка точно както предната задава въпросите. Май си ги тренират. Големи *** са.

7

Плд

преди 12 години

Тия *** трябва да разберат, че оттук нататък ако искат да са на пазара има само един начин - ценова политика като на запад! Подписваш 24 месечен договор -> получаваш безплатен телефон по избор. Свърши вече лапаницата, вече трябва да се радват ако задържат сегашните си нива на печалба!

6

do 4

преди 12 години

Не си ли заработи парите за днес, стига си писал глупости, заради такива изцепки някои сополанковци се набутват да изплащат с години телефони по 7-800 лв.Вместо да си купят един елементарен телефон с който да могат да говорят, вместо да се чудят в каква чанта да го прибират ;)

5

Анонимен

преди 12 години

С тези надписвания на сметки Мтел ще губят още клиенти. Нито "боб" нито "леща" ще помогнат като зад тях се мъдри Мобилтел АД.Аз съм на Глобул и съм доволен. Мобилния нет е неограничен, бавен но почти без пари плюс 1000 минути към всички в Глобул. Мтел да си гледат на боб.

4

optimist

преди 12 години

до 2 - всеки има по най-малко 2 телефона или смартфона и пълнят ли пълнят гушите на тия мародери!

3

optimist

преди 12 години

Да им приседне дано на тия оператори. Бойкот, докато не се научат да си продават услугите на нормални цени. България е на 1-во място по скъпи мобилни услуги! Безобразие! 1 мин. гласова комуникация 15 стотинки с всички мрежи, отчитане на секунда, а не на минута, 1 мб. мобилен интернет 50 стотинки!

2

Димитър

преди 12 години

Познавам поне 500 човека... От тях не повече от 100 са с повече от 1 телефон, а от статистиката на фирмите (забележете дори без Viv) излиза, че на човек в Бг се падат по 1,5 мобилни телефона (на договор!)...

1

anonimen

преди 12 години

Leko namekvane za nadpisvane na smetkite