17

Petar Petrov

преди 6 години

До АнонименНапълно съм съгласен. Използват скъпи материали и хардуер и създават осакатен готов продукт. Преди години осакатени схемно сега хардуерно. Наблюдавал съм безброй техни продукти, много малко от тях са наистина заслужили цената си. А и моля поинтересувайте се повече за самата фирма начина им на мислене и така на татък от създаването и до сега и тогава коментирайте.

16

eмигрант

преди 12 години

Яя колко разбирачи имало тука.Хубавите работи навсякъде по света струват пари,SONYминават за най хубави и в момент на икономическа криза,демек безпаричие е нормално хората,които могат да си позволят хубави работи да намаляват особено в Абсурдистан.Драскачите тук са Виждали SONY на картинка и в магазина.Човек,ползвал нещо от марката никога няма да каже,че се е минал.По тази логика защо само в БГ се продава NEO,защото има достатъчно бедни рабирачи и TV сервизи.

15

Анонимен

преди 12 години

Няма по-*** народ от нашия, "Sony се срина с рекордна годишна загуба", а те висят по форуми и злорадстват?!?! И какво ви грее това, някой да ви кара да купува продуктите им или случайно да имате акции на SONY??!? Завистливи простаци!

14

Анонимен2

преди 12 години

Предният ми пост не е до 11 а до 6 - Извинявам се.

13

Анонимен2

преди 12 години

До 11Не си прав. Не е до парите. Мой приятел си взе Сони 3Д и беше доволен само месец, докато не реши да си сложи хард диск. По негов съвет си взех Самсунг и нямам никакви проблеми с периферията, а качеството на картината е едно и също. Е защо да давам повече пари, за да си създавам главоболия и да се ровя с какво е съвместим този и или оня продукт на Сони. Ако имам пари и искам качествен фотоап. и камера си взимам съответно Канон или Панасоник. Сони вече стана прекалено скъп компромис.

12

Анонимен

преди 12 години

Така им се пада. Две неща си купих на Сони и повече никога няма да доближа техен продукт, защото имат една и съща гадна стратегия. Правят нещо добро, а го осакатяват изкуствено. Взех си фотоапарат за 1300лв. Всичко добре, ама видеото му софтуерно орязано, за да искаш да си купиш камерата им предполагам. Смартфон си взех - същата работа -уж 8 мрх пък така компресира джипега, че прилича на 2мрх. Какво ме топли, че бил давали луди пари за патенти.

11

az

преди 12 години

уау доста хора пишат без дори да имат идея - SONY търпят загуби най-вече от това, че имат огромни разходи за плащане на таксите по патентите си, които наистина са много...всички марки вече произвеждат *** с цел да си купуваш пак и пак - ако нещо работи вечно, няма нужда да се произвежда ново такова, което е лошо ако си производител.

10

найн

преди 12 години

Дават, но вече псевдо газарите понамаляха, и те станаха практични! Търсят и те оптималния вариант качество-цена.

9

Гошко

преди 12 години

Така е, който лежи на стари лаври и продава стари технологии на високи цени. Корейците ги спукаха на телевизори, телефони, смартфони. Хората се развиват, работят и произвеждат иновативни продукти, а продавачите в "Сони Център" умират от скука.

8

писна ми

преди 12 години

Аз пък продължавам да си купувам СОНИ,телевизор уредба телефон и изобщо кактото и друго да има което искам и го има с тази марка,аз си купувам него!От 90-те си купуваме СОНИ и сме много доволони.Общо взето всичко си работи до ден днешен!

7

ЗАГС

преди 12 години

тоя дето пише до всички дали е излизал "зад граница" да види реалните цени на IT продуктите? В БГ се продава с такава надценка, че човек може да си помисли, че наемите са като в Монте Карло.Живея в Москва и тук от SONY Center никой нищо не купува.Сравнете сами цените на компоненти и цели конфигурации в руските сайтове-нали руснаците сме убитаци.Аз пари в БГ няма да оставя понеже да хитрееш с 10-15% надценка е едно ама да ме правиш на *** с 50% отгоре-ми крещиш в лицето:***- купувайте бе:)

6

До всички

преди 12 години

Сигурен съм, че всички, които плюете по SONY, като отидете да си купувате лаптоп или телевизор и казвате : искам 40 инча за 1000 лева или искам i5 процесор и 8 GB RAM за 1200 лева. :D Мишки такива :D Хората с пари идват в SONY Center, оставят 5-10К за телевизор, 3-4К за лаптоп и не се оплакват, вие дето нямате 5 лева да се прекръстите и висите по сайтовете, сте седнали да казвате кое става и кое не.

5

Анонимен

преди 12 години

браво, евала! маймуните от тази алчна и калпава компания :))) дано да фалират!!!

4

Анонимен

преди 12 години

Законите на природата - като законите на бизнеса - Survival for the fittest !АКо не си гъвкав - твърд ти влиза !

3

с.

преди 12 години

Нищо не се прави както някога!Останаха само кухи имена!Навремето нашите бачкаха в Либия и преди да тръгна на училище ми подариха японски касетофон от Кореком!Говорим за 1982 година!До днес тази машина работи без абсолютно никакъв проблем!И без нито една повреда!Сега знаеш ли га!?Ще изкара гаранцията и ще изтропа!И хората разбраха това и се върнаха към старите истински неща!В момента винилите изживяват истински ренесанс!

2

Анонимен

преди 12 години

Нищо чудно, от 10 години насам продукцията на SONY е тотален ***, що се отнася до надеждност. Хората малко по малко се научават, че SONY не е това, което беше.

1

Анонимен

преди 12 години

От ГЕРБ какво друго да се очаква