16

Анонимен

преди 12 години

Кой ги създаде Галевите ? Кой им позволи да рекетират, да изнудват и да дерибеистват ?И галевите както и всички останали мутри станаха такива, с негласното съгласие и съдействие на БСП !Сега Бойко се опитва да направи нещо, ама как се чисти 20 годишна *** ?

15

Анонимен

преди 12 години

до 15, Още миналта година стана ясно,че Танов е жертва във войната между Дянков и Цветанов, не че Танов не е корумпе...

14

Анонимен

преди 12 години

Операцията по залавянето не го притеснила!А мен ме притеснява,защото и той е в кюпа и му нямат доверие,затова операцията е проведена без негова знание!

13

Aнонимен

преди 12 години

Аз ли не схващам правилно значи един път казва-"Ваньо Танов каза още, че Агенция "Митници" вече има нов облик. Според него институцията постепенно се пълни с високоинтелигентни кадри, които са необходими за работа с новите технологии" а малко преди това следното- призна, че на митническите пунктове "Калотина" и "Свиленград" има корупционни практики. Танов разкри още, че голяма част от настоящите служители на агенцията не могат да минат теста за лоялност. Е и какво е промененото тогава?????

12

Милиционер

преди 12 години

Чакам престъпниците да се самоубият или предадат. Това е най-вярната тактика. Който бърза, бавно стига. Цаката му е в изчакването.

11

Анонимен

преди 12 години

"По принцип този тест не се правил на митничари, които вече работят..." - Предлагам принципала с еднократен акт да измени всички длъжностни характеристики и да наложи изискване към всички заемани длъжности да е налице положителен тест, като предостави срок, в който заемащите длъжностите да се явят на теста и ако не е налице положителен резултат - да бъдат освободени моментално!

10

anonimenт

преди 12 години

този танов,ако му се проверят доходите,ще се разбере що е корупция.само като го погледниш ти е ясен,но няма кои.те всичките са такива.с500 лева заплата имат палати.тези комисии само лапат пари.

9

мдааа

преди 12 години

ГЕРБ "удави" българският народ,а за митничарите е ясно.На местото на уволнените Танов е назначил момчета които ритат топка,та да може Боко-тиквата да си играе мачлета с тях.

8

капитан Андреев

преди 12 години

На ГКПП "Капитан Андреево", мутри, облечени като полицаи, са заловили мутри, облечени като митничари!

7

спонсор на МВР

преди 12 години

От 32-*** арестувани митничари, на 8 е повдигнато обвинение. Останалите 24 са спонсори на Цецо Апартаменто.

6

таксата

преди 12 години

Някой спомня ли си, колко беше таксата, за да те назначат за митничар? 200 000 или 300 000?

5

Анонимен

преди 12 години

Тоя кърка много май...

4

Анонимен

преди 12 години

Господин Генерал по-добре, че не сте знаел за акцията. Та нали щяхте да им звъните на ЕГН-та и да се чудите защо не Ви отговарят.

3

Дани

преди 12 години

Вместо да чакаш им помогни.

2

Анонимен

преди 12 години

"Нямам никаква вина", каза Танов и обясни, че за три години е освободил 1114 служители, голяма част от които "плували, загребвайки".Хаха, смятайте колко СМС-и с ЕГН-та е получил за три години и колко наши момчета е нагласил:)

1

Анонимен

преди 12 години

Танов, звънни ми на ЕГН-то да се разберем, че има мои хора там, да не ги пипаш.