36

Дедо Йоцо

преди 11 години

Как ще махнете корупцията от митниците като всеки един тираджия който минава от там получава от 5 до 8 пъти по-голямо заплащане на труда си от един митничар който освен там няма право да работи нищо друго. Хаха нещастници, забравили сте какво се казва в тоз случай : "Сиромах човек жив дявол", и аз да съм митничар с мижава заплата и аз така ще правя, що няма корупция във Франция Германия Англия или коя да е от другите бели държави ? Отговора е много ***, защото ги управляват умни хора.

35

Бай Колю

преди 11 години

Пълни глупости ! Корупцията по митниците никога не може да се премахне , защото от там се издържат не само митничарите , но и много отговорни партийни другари а защо не и цели партии ! Ако искате да се премахне корупцията просто трябва да НЯМА МИТНИЦИ иначе е невъзможно в България за съжаление от както съществуват митниците съществува и подкупа , рушвета , корупцията , злоупотреба със служебно положение и т.н. .

34

malkata

преди 11 години

тези са страшни,разсипаха народа,а после им виновни другите. ще вземат да ни искат и данък за въздуха който дишаме. Народе,събуди се. Г-н Танов,не мисля,че са некадърни хората на границите,просто схемите ви да вървят трябва да си измиете ръцете и да назначите вашите хора. Идват избори не забравяй те,не сте вечен и вашето време идва,а който пада от високо го боли повече.....

33

Драшков

преди 11 години

Какъвто Костов , такъв и Бойко! Само че ,Костов още има възможност да управлява ДАНС /по препоръка на Бойко/ ,пък Бойко след 7-8 месеца няма да има тази възможност!

32

Към35

преди 11 години

Имам предвид ЗА ПЪРВИ ПЪТ.., това е КВИНТЕСЕНЦИЯТА!:О)))

31

Пешо

преди 11 години

Тоя па ги чака да са дават!Цеци ги чака избеГалевите да са предадът!Абе голямо чакане пада!Само не знам ние кво чакаме?

30

към IQ146

преди 11 години

не е било нужно да си споменаваш коефициента на интелигентност...личи си ти от километри,че скромничиш,сигурен съм ,че е къде къде нагоре....само не разбрах и аз,както и други предполагам,какво общо имат изборите,комунотамедикакво си и изказването на Танов,както и заловените в издънка митничари....

29

е нема....

преди 11 години

...чакайте ги да спрат да взимат рушвети....*** тая заплата 480лв. е голяма...направете им заплатата на 200лв и още повече ги чакайте...божкеее божке...не по 1 000,с по 5 000 да се прибират...поне като ги хванат да си карат старините като хората....

28

IQ146

преди 11 години

В момента си записвам, колко неща се случват ЗА ПЪРВИ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ от 22 г. насам... Ще предложа това твърде интересно четиво на КОМУНОИДНИТЕ ДРАСКАЧИ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ! А също и когато след изборите започне неистовото квичене, че са манипулирани и купени от ГЕРБ. Ако има кой да ***, де! Че както го е подкарала КОМУНОИДНАТА ПАСМИНА, може Борисов да го докара до КОНСТИТУЦИОННО МНОЗИНСТВО! Дали ще се намери нормален ЧОВЕК да гласува за КОМУНОИДНИТЕ КРАДЦИ? Май техни гласоподаватели остават клиентелата, деменциралите пенсионери и мазохистите с диагноза... В тая група причислявам и безпросветния електорат на ДПС-то...

27

malka

преди 11 години

Поредната смръдлива история на управляващите,за да замажат очите на хората. А вашите канали от къде минават Г-н Танов,всички контрабандни канали са ваши,ако някой не ви пусне камионите става корумпиран. не мислете харода за будали. Всичко е от вас ,тези,които управлявате страната. Кои са фирмите на границата които рекетират-ВАШИ.

26

Анонимен

преди 11 години

до 27Имената на Галеви нашумяха, след като в началото на 2008 г. именно Ваньо Танов каза пред парламентарна комисия, че "секретният сътрудник" Алексей Петров е организирал среща на тогавашния вътрешен министър Румен Петков - зам.-председател на БСП, с "братя Галеви".заради това

25

алоо,Таноф,...

преди 11 години

..на къде отивааааш?-На където духа вятъръъът!

24

АЗ

преди 11 години

Танов, цялата работа по уволненията и назначенията, които извършвахте и извършвате, СМЪРДИ! Не си мислете, че хората не знаят и ви вярват!

23

Анонимен

преди 11 години

Танов защо го изритаха от БОП?

22

Анонимен

преди 11 години

след случая с Мишо Бирата на този му стъпиха на врата и вече е "Щастлив", даже и когато се гаврят с него

21

9689

преди 11 години

Като типичен безсрамник,забравил си миналото.На какво се надява?

20

Анонимен

преди 11 години

Чакане му е майката...Не да ги хванете и да ги осъдите, а да ги чакате...Чакайте,чакайтеЕкзистенциалният въпрос е- Ние докога ще ви чакаме да се начакате??????

19

Анонимен

преди 11 години

Ще се удавят в някой басейн в ЮАР на преклонна възраст!

18

Анонимен

преди 11 години

Танов,ти обаче издържа теста за лоялност.Справка:подслушаният телефонен разговор с премиера и финансовия министър.Голяма мафия сте си ей,нямате равни.

17

Човек

преди 11 години

Ака ми се.... Някой да има двадесетолевки да ми услужи?!?! Не за друго... но са малко по широчки!!! Със двулевки и петолевки съм пробвал.... не става... :( :( :( Ааа между другото.... да ви се представя... аз съм "беден" Български митничар със "стартова" заплата 480 лева.... :)