40

До ИВО

преди 12 години

Щерка ти или внучка ти да попаднат на такъв като Чеци.Пък тогава ще видим какви ще ги говориш.

39

До 33 Генчо

преди 12 години

Ти какво искаш да сложат негова снимка как храни бездомни животни, дарява на бедните, лекува болни?!? Каква според теб трябва да е снимката му?!?

38

Яна

преди 12 години

Той беше скъса ми *** от *** щото *** му не става и после почна да ме души за да не го издам, че е тотално импотентен.

37

ЦВЕТИ

преди 12 години

За мъртвия или хубаво или нищо,но..ако е било момичето толкова свястно и добро,колкото го описват...защо е паднала до нивото на магистрална *** и прави секс из храстите?Явно не е била тази,за която са я мислили!Въпреки всичко обаче,съм за доживотен затвор на нейният убиец.Това,че е била лесно достъпна,не му дава права да я убива.

36

РРР

преди 12 години

Е как така са били той и още двама "съучастника" по косми а само той е правил секс с Янчето...Ми аз като я видех всеки път и се прегръщахме и целувахме по бузите с нея... И ако ми е останал косъм по нея значи съм съучастник така ли??? Както и лежа 4 месеца в ареста момчето невинно заради това, че имало косми, които ПРИЛИЧАЛИ МОРФОЛОГИЧНО на неговите... Егати полицията скапана си имаме само. Нямам думи! А тоя Чеци да не вземат да го пуснат само, защото тогава ние ще го съдим! Лека и пръст на Яна!

35

Шебек

преди 12 години

Eх,Чеци,Чеци,нали знаеш,че в пандиза има доста загорели шебеци?Ше те проснат връз някой от миризливите дюшеци,И ше ти шепнат любовно в ухото беци-беци...Пък после може и да те накарат да им поиграйш малко кючеци.

34

Генчо

преди 12 години

И само да добавя, и аз искам правосъдие и възмездие, но не и виновен на всяка цена, колкото да се каже, че има такъв! По начина по който се води случая, както в много други се пробва туй онуй, квото мине за публиката! Просто МВР толкова много се компрометира, че и истината да кажат вече не им вервам... да намерят солидни доказателства като истинска полиция, ПОНЕ ВЕДНЪЖ!

33

Генчо

преди 12 години

Не съм запознат със случая но очевидно цялата държава е изчаткала!1. МВР дало косми в Австиря за експертиза. Аз като знам колко им вервам на МВР, тия косми можеше и мои да са...2. Всичко живо тук вика "разпни го, разпни го", а няма грам представа от фактите, като мен. Това което четете в медиите не са факти.3. Днес.БГ въобще не са сложили тенденциозна снимка. Така както са го изтипосали ще го призная за виновен за всичко... къде е журналистическата максима за безпристрастност?Сеир да има..

32

християнин

преди 12 години

Разбирам те Иво, само ще напомня че става въпрос за изнасилване и брутално убийство-счупени ребра и така нататък...нека Господ ме съди ако не съм прав!

31

иво

преди 12 години

замислете се струва ли си да погубим живота на още един млад човек като Чеци. Дори и да го е направил, само Господ Бог може да бъде съдник, ние сме грешници.

30

до 27

преди 12 години

А ако е виновен - защо се върна? Не беше екстрадиран - върна се сам! След като го пуснаха - защо не изчезна да изчака докато осъдят оня клошар който обвиниха? Не казвам че е невинен, но това което е направил до сега не доказва вина...

29

Анонимен

преди 12 години

А МВР дали е на ясно че докато не се изясни на кого са другите косми намерени по тялото на убитата (от още 2ма човека има материал според същата експертиза заради която арестуваха тоя ***) - тоя може да бъде осъден най много за съучастие? Да няма после "ама те ги пускат"! ?

28

ан

преди 12 години

мдаа на всички ни беше ясно...след няколко ЕКСТАЗИТА смесени с литри алкохол,човек губи всякакъв контрол,дори да е 100 кила като този.Пиян и надрусан лесно ставаш агресивен,във възбудата си...не го е искал съзнателно,но пътуването му може да е следствие на бързо изтрезняване и изпитване на огромна вина.А докога плазмодии като Карбовски ще намазват от такива жалки истории,не го понасям този!

27

Това е убиеца !

преди 12 години

Убеден съм, че това е убиеца на момичето ! Защо не остана тук в Б-я, ами веднага е взел Терминал 2 и се е ориентирал "Гузен негонен бяга", ВРЕМЕ Е ДА ИМА СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ ЗА ТАКИВА, нека да питат народа - референдум и веднага да се изпълни присъдата. А не сега данъкоплатеца да храни този изверг. По добре е да не живее, само тежи на обществото ни.

26

до 12

преди 12 години

***, именно БГ разследването е намерило тези косми и ги е дало за експертизатъй като тук такава лаборатория няма, е, имаше но Михаил Миков я закри ...

25

Анонимен

преди 12 години

На тоя ще му спадне шкембето от пот от е...б...ене за отрицателно време

24

ПЕШО

преди 12 години

Дано му скъсат гъзо!

23

Анонимен

преди 12 години

Debelaka e ubieca po vsichko lichi. Te parvonachalno izoibshto ne triabvashe da go puskat. Da stoi v zatvora i da ne izliza. Prisadata triabva da mu e dojivotna..bez pravo na pomilvane.....ili SMART ZA SMART NA GNUSNIIA DEBEL POMIAR CHECI

22

Чингиз хан

преди 12 години

Бат Чеци, земи си една кофа с вазелин, че иначе боли много.... и пуска кръв дупето ! от Чингиз хан с големия боздуган

21

помиярска държава

преди 12 години

Тази новина нито ме изненадва, нито ме учудва. Само едно не става ясно - КОГА ЦВ. ЦВ. ЩЕ СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА И ЩЕ НИ ОТЪРВЕ ОТ ТЪПОУМНАТА СИ ФИЗИОНОМИЯ?