12

Пушач

преди 12 години

Благодаря на бившите колеги пушачи за насърченията и опита.Ще трябва да опитаме.Заради ценовият и другият геноцит поне, дето ни подложиха.Да видим това ще оправи ли държавицата ни.

11

ala bala

преди 12 години

Има има пиленце,нарича се никотин.Това е наркотик ,предизвикващ 99,99 % зависимост с други думи робство.На който му е интересно кой е робовладелеца и Кой освобождава от робството да чете Библията.Аз лично от 10 месеца не пуша и съм много щастлив от това.Без зор,без напъване и разни воли моли стават, работите стига да се смили Господ над тебе.Помага и книгата на Алън Кар" Не пуша вече".

10

В тютюна няма

преди 12 години

вещества , предизвикващи зависимост . Всичко е въпрос на навик . Ако човек намери какво да прави с ръцете си , той вече се е отказал да пуши . Преди 100 години , това са го постигали с БРОЕНИЦА .

9

Иво

преди 12 години

Аз пък ги отказах преди шест месеца , и колкото и да не ви се вярва свалих осем килограма.Намалих малко порционна и спортувам.Пушех по две кутии на ден...Начина за спиране е много лесен и той е един единствен- ДА ИСКАШ ДА ГИ СПРЕШ"

8

papi

преди 12 години

Препоръчвам на тези които наистина искат да откажат цигарите, книгата "Не пуша вече". Може да ви звучи смахнато, но тази книга + малко мотивация прави чудеса. Аз пушех почти по 3 кутии на ден - отказах ги преди година и половина. И не са ми липсвали.

7

Труженичка

преди 12 години

Бате, бате кога ще минеш да ни видиш?

6

Уорлик

преди 12 години

Добре де - цигарите ще ги откажа! Но проститутките - никога!

5

Жо до № 2

преди 12 години

ПРОДЪЛЖАВАЙ И ЩЕ ЗАБРАВИШ цигарите! Аз пушех по 2 кутии на ден до 1986 година. От тогава не съм хващал цигара. Това е най-голямата глупост, измислена от човеците. Както се казваше в една песничка "Хем си плащаш, хем си кашляш..."

4

Пушач

преди 12 години

Не им вярвам, че цигарите са вредни.Ако бяха вредни нямаше да гласуват в републиканския бюджет 5 млн лв за дотации в тютюна.Щяха да затворят Булгартабак и цигарените фабрики.Чудя се защо радетелите за непушене в ресторантите не вдигат вой срещу отглеждането на тютюна, това е все едно да гледаш канабис.Всичко е лъжа и измама, да може Дянков да ти праща проверки и събира глоби.Ще повярвам когато закрият БУЛГАРТАБАК

3

Анонимен

преди 12 години

Edinstvenata strategiq e volqta , ni6to drugo

2

Анонимен

преди 12 години

Между другото аз от 2 месеца съм чист от към тютюнев дим и се надявам да е вечно! Нямаше никаква стратегия - разболях се и няколко дни изкарах без цигари. След това просто удължавах срока! Преди това съм правил многобройни опити за спиране на цигарите с какви ли не методи - НЕ ПОМАГА! Може би всичко е до силна воля! Пари обаче не се пестят! Преди харчих 12лв на ден за цигари сега давам по 20 за ядене! Докато пушех 2 пъти годишно ядох сладко сега всеки ден! надявам се да не почна да се търкалям!

1

Анонимен

преди 12 години

Vseki akal dava,pari nikoi ne dava