28

Киркорчо

преди 12 години

Момиче е провокатор от ФСБ.

27

Анонимен

преди 12 години

На снимката гледам полицай и проестираща тичат заедно и се лафят.......What is this?.....eeeee.....кефи ме тая снимка....Това къде е бе ?В Русия ли?

26

Анонимен

преди 12 години

Само не става ясно за КАКВО протестират тези радетели на демокрацията и човешките права? За времената на Горбачов,с празните магазини и опашките пред тях,или за епохата на Елцин,с хаоса,анархията,държавния разпад,тоталната мизерия и съсипано общество????

25

Найденов

преди 12 години

Ауууууууу!!!! Каква лоша е руската полиция!!!!! Да разгони със сила протест в Москва!!!направо съм възмутен!!! Да си припомня ли как беше разгонен протеста Окупирай Уолстрийт от американската полиция?? Там да би да им раздаваха цветя,подаръци и грамоти,придружени с целувки и прегръдки?

24

коментар123

преди 12 години

ЕС и САЩ си мислят, че подкупвайки и мамейки могат да направят в Русия същото както в Сирия и Северноафриканските държави - ама няма да стане.

23

един руснак

преди 12 години

Няма значение колко процента са, защо трябва да се гонят и арестуват хора, които изразяват мирно своето мнениеами защото законите на една държава трябва да се спазват ! да са ходили да протестират в определеното време и място указано от властите !не искам тази долна и мързелива *** която само иска но нищо не прави да ми разваля празника на победата !

22

към 3

преди 12 години

Ти: "Въпросът е не колко са на улицата, а колко са в нета :) "НЕ. нито улицата нито нета са показатели. Виж българското черноморие. Кога е имало толкова руснаци? Кризис за тях няма ли? В Еврапа е същото... Кого оплакваме, а?

21

к

преди 12 години

Зюганов, Жириновский, Миронов, Прохоров, кой освен Путин? Тулеев, Лужков, Королев, ит.н. Обаче никой повече не кандидатствал

20

Анонимен

преди 12 години

19, а международните наблюдатели и журналисти са толкова наивни и не знаят, че камерите се манипулират. Гледам по площадите и гейове. Ау, колко са много... Та колко процента от нас са такива?

19

до 18

преди 12 години

Не ставай смешен, веб камерите са изклютилно лесни за манипулиране, дори и ученик знае как да изкара друг образ или да замени потока, и второ самията факт, че има камери кара руснаците да се страхуват от централната власт и прави вота контролиран.Настроенията срещу Путин и централната власт в Москва са много силни в Русия, но повечето руснаци ги е страх, много са малко тези, които се осмеляват да изразят свободно мнението си

18

Анонимен

преди 12 години

17, не знаеш ли, че в повечето /не знам може и във всички/ пунктове за гласуване е имало камери, работещи ОНЛАЙН?

17

do 16

преди 12 години

Нали не мислиш, че 90% в Чечня, Ингушетия,Дегестан, Татарстан и т.н. и т.н. са спечелени честно

16

Анонимен

преди 12 години

1, да спечелиш 60% на изборите? Къде е диктатурата? *** в някои магазин, аптека, *** плати си тока ... так ще видиш що е диктатура на демонократията.

15

do 14

преди 12 години

Ми като няма кой да им даде долари и евро :)))

14

Марш ЗА милиони $-ри

преди 12 години

Свежата новина е: "Иран продава петрол на Китай срещу юани" от Investor.bg

13

анонимен

преди 12 години

1989г. нашите демократи не ги гонеха и вижте какво стана.

12

Яко

преди 12 години

Гледах им демонстрациите - 90% са хора с червени знамена със сърп и чук... Явно Путин сам организира протести срещу себе си за да получи неограничен властови ресурс...

11

До 10

преди 12 години

Сериозно ли? И на шефовете му? ;-))

10

до topalov

преди 12 години

Разликата е в това, че на полицая пръскал студентите с лютив спрей му беше потърсена отговорност и на него и на шефовете му

9

До 7

преди 12 години

Пръскаха ги - СЛЕД като бяха завързани и седяха на земята. Ах, колко демократично